The_Judas Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Αυτό που μου αρέσει σε τέτοιου είδους συζητήσεις, είναι ότι πάντα τυχαίνει να συμμετέχει κάποιος Δ.Υ, ο οποίος είναι τύπος και υπογραμμός (το 10%) σε αντίθεση με τα άλλα "παρτάλια" που δεν δουλεύουν (90%) Το ζήτημα είναι ότι όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι νομίζουν ότι ανήκουν στο 10% μόνο και μόνο επειδή παρευρίσκονται στον χώρο εργασίας. Ακόμη και μεταξύ τους μαλώνουν γιατί ο ένας είναι πιο μεγάλο βύσμα και έχει 4 αντί για 3 μήνες άδεια. Κανένας όμως δεν καταγγέλλει τίποτα. Ακόμη και αυτός που ξεκίνησε το θέμα μιλάει για νοσηλευτή-δολοφόνο... αλλά κανένας δεν τον έχει καταγγείλει!!! Όταν υπάρχει τέτοιου είδους άρρωστη νοοτροπία είναι δύσκολο να αλλάξει οτιδήποτε.
Physics_Rulez Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Για κάποιους που μπορεί να βιαστούν να βγάλουν συμπεράσματα ενδεικτικά να αναφέρω ότι δύο διδακτικές ώρες με "ζωηρά" παιδιά με κουράζουν περίπου όσο κουραζόμουν σε ένα οχτάωρο όταν δούλευα σε τράπεζα (όχι teller) και όσο 4 ώρες όταν δούλευα στα φορτηγά. Εγώ ρε Αντρέα δεν μπορώ να καταλάβω πως στο διάολο οι εκπαιδευτικοί του δημοσίου μπόρεσαν να πείσουν τον (πολιτικό) κόσμο ότι αυτό είναι έτσι όπως το λες και να αποκτήσουν τέτοια προνόμια, τα οποία κρίνω ότι είναι η μεγαλύτερη ντροπή και αίσχος του δημοσίου τομέα. Η μεγαλύτερη. Πως δηλαδή οι εκπαιδευτικοί στα φροντιστήρια δουλεύουν από το πρωί μέχρι το βράδυ και είναι γαμάτοι και αποδοτικοί στη δουλειά τους (γι' αυτό και έχουν τόσες ώρες), και οι εκπαιδευτικοί στα σχολεία δουλεύουν 4 ώρες την ημέρα (λέμε τώρα) "και είναι σαν να δουλεύουν 8" και πρέπει να καταλάβουμε το μαρτύριο που περνάνε και πούμε και ευχαριστώ. ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΓΙΕΣ Εξήγησέ το μου σε παρακαλώ. Όσο και να προσπαθώ, το μόνο που βλέπω είναι το μεγαλύτερο εργασιακό (κακόγουστο) αστείο και παράδοξο που υπάρχει. Ever. Μέχρι τώρα έχω βρει μόνο έναν (lame επιχείρημα, το ξέρω) ο οποίος μάλιστα είναι καλός στη δουλειά του και μου είπε ότι "ΝΑΙ. Πληρώνομαι τζάμπα και είναι εξοργιστικό, το ξέρω και μαγκιά μου" Μόνο και μόνο που το παραδέχτηκε του έσφιξα το χέρι και τον παραδέχομαι κι εγώ.
Lucifer Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Εγώ ρε Αντρέα δεν μπορώ να καταλάβω πως στο διάολο οι εκπαιδευτικοί του δημοσίου μπόρεσαν να πείσουν τον (πολιτικό) κόσμο ότι αυτό είναι έτσι όπως το λες και να αποκτήσουν τέτοια προνόμια, τα οποία κρίνω ότι είναι η μεγαλύτερη ντροπή και αίσχος του δημοσίου τομέα. Η μεγαλύτερη.Πως δηλαδή οι εκπαιδευτικοί στα φροντιστήρια δουλεύουν από το πρωί μέχρι το βράδυ και είναι γαμάτοι και αποδοτικοί στη δουλειά τους (γι' αυτό και έχουν τόσες ώρες), και οι εκπαιδευτικοί στα σχολεία δουλεύουν 4 ώρες την ημέρα (λέμε τώρα) "και είναι σαν να δουλεύουν 8" και πρέπει να καταλάβουμε το μαρτύριο που περνάνε και πούμε και ευχαριστώ. Εξήγησέ το μου σε παρακαλώ. Όσο και να προσπαθώ, το μόνο που βλέπω είναι το μεγαλύτερο εργασιακό (κακόγουστο) αστείο και παράδοξο που υπάρχει. Ever. Μέχρι τώρα έχω βρει μόνο έναν (lame επιχείρημα, το ξέρω) ο οποίος μάλιστα είναι καλός στη δουλειά του και μου είπε ότι "ΝΑΙ. Πληρώνομαι τζάμπα και είναι εξοργιστικό, το ξέρω και μαγκιά μου" Μόνο και μόνο που το παραδέχτηκε του έσφιξα το χέρι και τον παραδέχομαι κι εγώ. Αν έχεις πάει φροντιστήριο, προσπάθησε να θυμηθείς 1) πως ήσουν στην αίθουσα 2) πως ήταν οι άλλοι στην αίθουσα 3) πόσοι ήταν στην αίθουσα 4) ΓΙΑΤΙ (γκαφρά) και σύγκρινε τα ίδια με το σχολείο.
Physics_Rulez Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δε βγαίνει με τίποτα ρε Luci, ό,τι και να λέμε. Είμαι ανοιχτός σε όλα, αλλά σε αυτό το θέμα πραγματικά είμαι σχεδόν τοίχος.
sugata Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 physics, θα σου δώσω εγώ την απάντηση, για το ένα σκέλος. Ο εκπαιδευτικός στο φροντιστήριο έχει να παλέψει 4-5 παιδιά κάθε διδακτική ώρα. Συνήθως αυτά τα παιδιά είναι πολύ πιο προσεχτικά, απ' ό,τι είναι στο σχολείο. Αντίστοιχα ο εκπαιδευτικός στο σχολείο έχει να παλέψει 20-25 (περίπου) παιδιά. Τα οποία δεν έχουν όλα την ίδια διάθεση για το μάθημα, δεν πληρώνουν για να παρακολουθούν, γενικότερα δεν έχουν το ίδιο ενδιαφέρον, όπως έχουν τα παιδιά που πηγαίνουν φροντιστήριο. Κατά συνέπεια, πιο εύκολα βγαίνει μια διδακτική ώρα στο φροντιστήριο, και με λιγότερο πνευματικό - ψυχολογικό κόπο για τον καθηγητή, παρά στο σχολείο.
Lucifer Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δεν ξέρω. Δεν έχω κανένα συγγενή εκπαιδευτικό, δεν είμαι συναισθηματικά προκατειλημμένος σαναλέμε, απλώς φαντάζομαι πως αν κάτσω 5 χρόνια να λέω τις ίδιες μαλακίες σε 30 ορμονοτσουβάλια (30 τη φορά ε) που έχουν στο μυαλό τους τη μπάλα, το Μαράκι απ' το Γ3, την εξάτμιση του ΣΟΥΖΟΥΚΙ και δεν ξέρω και 'γω τι, όχι ενδιαφέρον, αλλά αλυσοπρίονο.
Physics_Rulez Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Διαφωνώ καθέτως και οριζοντίως. Στηρίζεστε στα λιγότερα άτομα και εγώ στηρίζομαι στο ότι: Ο εκπαιδευτικός στο φροντιστήριο έχει περισσότερο άγχος γιατί πρέπει να είναι τέλειος. Προετοιμάζεται περισσότερο για να δώσει τροφή για διάβασμα στο σπίτι σε πολλά διαφορετικά τμήματα. Προσπαθεί να καλύψει τα κενά μιας γενικής γνώσης που αποκτήθηκε στο σχολείο, και να προσέξει τις λεπτομέρειες. Δουλεύει πολλαπλάσιες ώρες και ημερολογιακές μέρες/έτος. Ρωτήστε έναν γονιό σε ποιον θα πάει να ζητήσει τα ρέστα αν το παιδί του δεν γράψει τόσο καλά όσο περίμενε σε ένα μάθημα. Τον καθηγητή του σχολείου που ίσως να μην είχε μεταδοτικότητα/όρεξη για μάθημα/κατάρτιση ή του φροντιστηρίου και γιατί. Η απάντηση είναι η ίδια με αυτήν της ακόλουθης ερώτησης: Από ποιον μαθητή έχει περισσότερες απαιτήσεις ένας εκπαιδευτικός. Από αυτόν που διαβάζει/προσπαθεί ή από αυτόν που δεν;
Finn Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Διαφωνώ καθέτως και οριζοντίως. Στηρίζεστε στα λιγότερα άτομα και εγώ στηρίζομαι στο ότι:Ο εκπαιδευτικός στο φροντιστήριο έχει περισσότερο άγχος γιατί πρέπει να είναι τέλειος. Προετοιμάζεται περισσότερο για να δώσει τροφή για διάβασμα στο σπίτι. Προσπαθεί να καλύψει τα κενά μιας γενικής γνώσης που αποκτήθηκε στο σχολείο, και να προσέξει τις λεπτομέρειες. Δουλεύει πολλαπλάσιες ώρες και ημερολογιακές μέρες/έτος. Ρωτήστε έναν γονιό σε ποιον θα πάει να ζητήσει τα ρέστα αν το παιδί του δεν γράψει τόσο καλά όσο περίμενε σε ένα μάθημα. Τον καθηγητή του σχολείου που ίσως να μην είχε μεταδοτικότητα/όρεξη για μάθημα/κατάρτιση ή του φροντιστηρίου και γιατί. Αυτό όμως δεν αποτελεί δικαιολογία να συνεχίσει να υπάρχει η παραπαιδεία. Ο γονιός θα πρεπε να πάει στο σχολείο για κράξιμο.Μέγα λάθος που ο γόνιος υποτιμάει τις ικανότητες του παιδιού του και το στέλνει φροντιστήριο.Αν θέλει κάπου να τ ακουμπήσει ας το γράψει το παιδί σ έναν αθλητικό σύλλογο,σ ένα ωδείο ή σε μια σχολή ξένων γλωσσών. Άν κάποιος θέλει να μάθει,θα μάθει.Κι εγώ πηγαινα φροντιστήριο αλλά τους χαμηλότερους βαθμούς τους έγραψα στα μαθήματα στα οποία έκανα και φροντιστήριο.Μαλακία μ είχε πιάσει και δε γούσταρα να διαβάζω φυσική κατεύθυνσης αλλά να παίζω μ έναν hex editor.
Physics_Rulez Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Σύμφωνοι Finn, σε όλα. Μόνο που στο σχολείο υποτίθεται πως υπάρχουν και μαθήματα ξένων γλωσσών αλλά μάντεψε: Κανένα παιδί 6 χρόνια σε γυμνάσιο και λύκειο δεν έμαθε Γαλλικά ξερωγώ. Μαλακία μ είχε πιάσει και δε γούσταρα να διαβάζω φυσική κατεύθυνσης είναι δυνατόν κάποιος να μη γούσταρε φυσική κατεύθυνσης;
Finn Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Γαλλικά....χμ πονεμένη ιστορία.Είτε χαβαλές είτε κοπάνα.Μέγα λάθος που τα βάζανε τελευταία ώρα και όλοι την σκαπουλάραν. Just for the record στο γυμνάσιο είχε πετύχει μια πολύ καλή καθηγήτρια γαλλικών.Ήμουν σε φάση που τα μιλούσα πολύ καλά και πήγαινα να δώσω μερικά delf αλλά δε προλάβαμε τις ημερομηνίες.Από τότε το θέμα πήρε την κατιούσια με αποτέλεσμα μια φορά στην Κρήτη που προσπαθούσα να δώσω οδηγίες σ ένα ζευγάρι γάλλων να μου βγαίνει μιξ σέρβικων και αγγλικών.
andreasl Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Πως δηλαδή οι εκπαιδευτικοί στα φροντιστήρια δουλεύουν από το πρωί μέχρι το βράδυ και είναι γαμάτοι και αποδοτικοί στη δουλειά τους (γι' αυτό και έχουν τόσες ώρες), και οι εκπαιδευτικοί στα σχολεία δουλεύουν 4 ώρες την ημέρα (λέμε τώρα) "και είναι σαν να δουλεύουν 8" και πρέπει να καταλάβουμε το μαρτύριο που περνάνε και πούμε και ευχαριστώ[/b]. ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΓΙΕΣ Από αυτά που λες καταλαβαίνει κανείς ότι είσαι εντελώς άσχετος. Δεν είναι κακό να είσαι άσχετος, απλώς φρόντισε να μάθεις πρώτα κάποια πράγματα και μετά να μιλάς, γιατί εκτίθεσαι. 1) Οι εκπαιδευτικοί στα φροντιστήρια δεν ασκούν εκπαίδευση, δεν στοχεύουν στην ανάπτυξη συγκεκριμένων δεξιοτήτων από τα παιδιά, ούτε ενθαρρύνουν την ανάπτυξη της προσωπικότητας του παιδιού, την ομαδοσυνεργατική μάθηση κλπ. Ασκούν ένα ιδιότυπο σύστημα κατάρτισης πάνω σε πολύ συγκεκριμένη ύλη που μοναδικό σκοπό έχει την επιτυχία στις πανελλήνιες εξετάσεις και τις εξετάσεις του σχολείου. Καμία μόρφωση με την κανονική της έννοια, τα παιδιά γίνονται ρομποτάκια λύνοντας 10000000 παρόμοιες ασκήσεις μέχρι να μπορέσει το ισοπεδωμένο μυαλό τους να αποστηθίσει όλες τις δυνατές παραλλαγές ενός προβλήματος. Ο ρόλος του "εκπαιδευτικού" περιορίζεται στο να παραφράζει ασκήσεις από το βοήθημα ή το ίντερνετ και να τις πλασάρει για δικές του και να λύνει αυτές τις ασκήσεις στην τάξη ξανά και ξανά με παραλλαγές. 2) Όπως πολύ σωστά είπε κάποιο άλλο μέλος είναι εντελώς διαφορετικό να δουλεύεις με 1-5 παιδιά και διαφορετικό με 18-25. Η κούραση είναι πολλαπλάσια. Άσε που τα παιδιά εξαντλούν τις δυνάμεις τους στο φροντιστήριο (εκεί που πληρώνουν οι γονείς και πρέπει να πιάσουν τόπο τα λεφτά) και όταν έρχονται στο σχολείο δεν υπάρχει καμία όρεξη για παρακολούθηση και προσπαθούν να διασκεδάσουν την πλήξη τους κάνοντας πράγματα που δεν θα έπρεπε να κάνουν. Αυτό αυξάνει την κούραση του εκπαιδευτικού. Εγώ ρε Αντρέα δεν μπορώ να καταλάβω πως στο διάολο οι εκπαιδευτικοί του δημοσίου μπόρεσαν να πείσουν τον (πολιτικό) κόσμο ότι αυτό είναι έτσι όπως το λες και να αποκτήσουν τέτοια προνόμια, τα οποία κρίνω ότι είναι η μεγαλύτερη ντροπή και αίσχος του δημοσίου τομέα. Η μεγαλύτερη. Άσε στην άκρη τους εκπαιδευτικούς του δημοσίου, αυτούς τους αλήτες που κοροιδεύουν τον κόσμο. Γιατί δεν πας να δεις τι κάνουν στις άλλες χώρες; Στις πολιτισμένες χώρες, γιατί κι εμείς πολιτισμένοι θέλουμε να είμαστε. Ωχ, εκεί τους πληρώνουν αναλογικά περισσότερα χρήματα. Κι εκεί αλήτες... Ωχ, στις πιο πολιτισμένες χώρες τους έχουν και δουλεύουν λιγότερες ώρες. Ρε, μιλάμε για καθάρματα. Και υπάρχει πολύ μικρότερη αναλογία μαθητών/καθηγητή. Ρε, μιλάμε όλοι οι καθηγητές είναι αλήτες, σε όλες τις χώρες του κόσμου!! Άμα σου λέω πως είσαι άσχετος... ΥΓ1: Δεν θα έστελνα τα παιδιά μου στο φροντιστήριο και προτρέπω όποιο γονιό σέβεται το ρόλο του να κάνει το ίδιο. Προτείνω σε όλους τους γονείς να στοχεύουν στην πολύπλευρη μόρφωση και στην ανάπτυξη της προσωπικότητας και των δεξιοτήτων του παιδιού. Να μην ασχολούνται μόνο με τους βαθμούς σε συγκεκριμένα μαθήματα και τις (ισοπεδωτικές) εξετάσεις. Στείλτε τα παιδιά σας στο σχολείο ξεκούραστα, ίσως μπορέσουν να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες τους. ΥΓ2: Ο αδερφός μου δουλεύει σε γνωστό φροντιστήριο των Β.Π. και πληρώνεται 8,5 ευρώ την ώρα. Σχεδόν το ίδιο και όλοι οι συνάδελφοι του. Αυτοί που έχουν γνωστό όνομα και πολυετή πείρα αγγίζουν το ποσό των 13 ευρώ την ώρα στο συγκεκριμένο φροντιστήριο. Να μην αναφέρω τι μαγκιές γίνονται με τα ένσημα. Εννοείται το καλοκαίρι απολύεται και μπαίνει ταμείο ανεργίας αυτός και όλοι οι υπόλοιποι. Πες μου τώρα πόσο γαμάτος καθηγητής μπορείς να είσαι με 8,5 ευρώ την ώρα και αν αξίζει τον κόπο να κάνεις σοβαρή δουλειά και προετοιμασία από το σπίτι γι' αυτά τα λεφτά. Ο αδερφός μου συγκεκριμένα την έχει γραμμένη στα #$%^ του και κάθεται εκεί μέχρι να μπορέσει να βρει μια κανονική δουλειά, όπως και οι υπόλοιποι. Στους μαθητές βέβαια περνούν το προφίλ της επιτυχίας, ενώ μέσα τους έχουν το αίσθημα της προσωπικής και επαγγελματικής αποτυχίας. κλάινμαιν.
Physics_Rulez Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Από αυτά που λες καταλαβαίνει κανείς ότι είσαι εντελώς άσχετος. Δεν είναι κακό να είσαι άσχετος, απλώς φρόντισε να μάθεις πρώτα κάποια πράγματα και μετά να μιλάς, γιατί εκτίθεσαι. 1) Οι εκπαιδευτικοί στα φροντιστήρια δεν ασκούν εκπαίδευση, δεν στοχεύουν στην ανάπτυξη συγκεκριμένων δεξιοτήτων από τα παιδιά, ούτε ενθαρρύνουν την ανάπτυξη της προσωπικότητας του παιδιού, την ομαδοσυνεργατική μάθηση κλπ. Ασκούν ένα ιδιότυπο σύστημα κατάρτισης πάνω σε πολύ συγκεκριμένη ύλη που μοναδικό σκοπό έχει την επιτυχία στις πανελλήνιες εξετάσεις και τις εξετάσεις του σχολείου. Καμία μόρφωση με την κανονική της έννοια, τα παιδιά γίνονται ρομποτάκια λύνοντας 10000000 παρόμοιες ασκήσεις μέχρι να μπορέσει το ισοπεδωμένο μυαλό τους να αποστηθίσει όλες τις δυνατές παραλλαγές ενός προβλήματος. Ο ρόλος του "εκπαιδευτικού" περιορίζεται στο να παραφράζει ασκήσεις από το βοήθημα ή το ίντερνετ και να τις πλασάρει για δικές του και να λύνει αυτές τις ασκήσεις στην τάξη ξανά και ξανά με παραλλαγές. Αντρέα, κατ' αρχήν ευχαριστώ για την προσπάθεια που έκανες να μου απαντήσεις. Συγκρίνοντας το φροντιστήριο με το σχολείο βλέπεις διαφορές που εγώ δεν είδα στην πράξη, ούτε παρατηρώ ακόμα και σήμερα. Αν έχεις την εντύπωση ότι οι καθηγητές του σχολείου επιτελούν κάποιο έργο ανάπτυξης προσωπικότητας των παιδιών, μπορείς να βουτήξεις το κεφάλι σου πιο βαθιά στην άμμο ή στα βιβλία της Γενικής Διδακτικής από τα οποία φαίνεται ότι κάτι σου έμεινε. Στον τομέα αυτό μάλλον η εμπειρία σου είναι μηδενική, γιατί απ' ότι κατάλαβα τελείωσες ακαδημία και δεν είσαι καθηγητής. Σε καμία περίπτωση δε λέω ότι το κάνουν αυτό στα φροντιστήρια, για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις. Κατά τα άλλα ευχαριστώ πολύ για τον χαρακτηρισμό τον οποίο σου επιστρέφω φυσικά: Δεν περίμενα τίποτε παραπάνω από κάποιον που τελείωσε το λύκειο και πήγε να σπουδάσει στο Δημοτικό. Θα μάθει να φέρεται με τα χρόνια. Η ζωή είναι πολύ καλός δάσκαλος. Όσο για τις επικλήσεις που έκανες σε πολιτικές άλλων χωρών, τις γνωρίζω και όπως είδες τις αμφισβητώ, απλά μπήκα να διαβάσω τα δικά σου επιχειρήματα τα οποία φυσικά και δεν υπάρχουν. Τα δικά μου είναι πως υπήρχε και υπάρχει πολύ καλός συνδικαλισμός. Τίποτε άλλο. Άσε που τα παιδιά εξαντλούν τις δυνάμεις τους στο φροντιστήριο (εκεί που πληρώνουν οι γονείς και πρέπει να πιάσουν τόπο τα λεφτά) και όταν έρχονται στο σχολείο δεν υπάρχει καμία όρεξη για παρακολούθηση Γιατί τα παιδιά πηγαίνουν φροντιστήριο; -Φταίει το κράτος -Φταίνε οι γονείς -Φταίνε τα παιδιά -Φταίνε οι πέτρες .... oh wait: Λες στο σχολείο να μη γίνεται και τόσο καλή δουλειά τελικά; Λες οι καθηγητές να περιμένουν απλά να περάσει η ώρα; Λες να είναι πολύ απασχολημένοι με τη διαμόρφωση της προσωπικότητας των παιδιών; Λες οι γυμναστές να μοιράζουν τις μπάλες και να πίνουν καφέ; (Αντιλαμβάνεσαι βέβαια ότι οι καθηγητές στο σχολείο δε δουλεύουν βερεσέ) Εύχομαι ο αδερφός σου να μπει γρήγορα στο Δημόσιο για να ξεκουραστεί Καλή ξεκούραση και σε σένα, το Πάσχα είναι κοντά, λίγα και καλά. Αφού πρέπει να δουλεύεις τις μισές ώρες την ημέρα και τις μισές μέρες το χρόνο, τη χρειάζεσαι λίγη ξεκούραση... και μια αυξησούλα δε θα ήταν άσχημη.
andreasl Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Βασικά δεν είμαι δάσκαλος αλλά αν σε βολεύει στην επιχειρηματολογία σου, δεν πειράζει, πες πως είμαι. Εκτός από άσχετος είσαι και ξεροκέφαλος. Δεκτό, δεν συνεχίζω τη συζήτηση μαζί σου. Κουίζ προς όλους: Ποιός ευθύνεται για τον ανταγωνισμό που δείχνουν τα παιδιά σήμερα ο οποίος οδηγεί σε ανεξέλεγκτο κυνήγι βαθμών με θεμιτούς και αθέμιτους τρόπους παραγκωνίζοντας την ουσιαστική απόκτηση γνώσεων; 1) Γονείς 2) Φροντιστές 3) Παιδιά 4) Γειτόνισσα Όποιος το βρει κερδίζει ένα κουτί μερέντα προσφορά του φροντιστηρίου "Αγενής άμιλλα"
Sirtsourekas Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 physics rulezs μπορεις να κρατησεις το κομπλεξ σου για τον εαυτο σου και προσπαθησε να μην μολυνεις το φορουμ. εαν εχεις προβλημα με την φυση της δουλειας του εκπαιδευτικου που ειναι η ιδια σε ολα τα πολιτισμενα κρατη ειναι δικο σου θεμα, αλλα οχι και του φορουμ.
Physics_Rulez Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Οτιδήποτε andreasl δεν είμαι μάγος, αλλά δε σε είδα να το αντικρούεις πριν... πάντως κατάλαβες τι θέλω να σου πω. physics rulezs μπορεις να κρατησεις το κομπλεξ σου για τον εαυτο σου και προσπαθησε να μην μολυνεις το φορουμ.εαν εχεις προβλημα με την φυση της δουλειας του εκπαιδευτικου που ειναι η ιδια σε ολα τα πολιτισμενα κρατη ειναι δικο σου θεμα, αλλα οχι και του φορουμ. Sirtsourekas, το "μπλα μπλα" ενθαρρύνει τη συζήτηση και την αμφισβήτηση. Αν θεωρείς το θέμα ταμπού τότε μπορούμε να μην το συζητάμε και να συμμορφωθούμε με τις φασιστικές σου επιθυμίες. Ένα ένα τα επιχειρήματά σου. Overload θα πάθουμε. Καλωσόρισες στο forum. Για πες μας τι επιτρέπεται, τι είναι ανεκτό, ποιοι οι προβληματισμοί προς συζήτηση και ποιοι όχι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.