karaflodaimwn Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Καλημέρα παιδιά.Κατεβάζω ένα soundtrack στον υπολογιστή μου και καθώς ο uploader δε το seed-άρει,έχω κατεβάσει μόνο το 70% του συνολικού αρχείου.Καθώς όμως το αρχείο είναι δυσεύρετο,είμαι διατεθιμένος να αρκεστώ στο 70 αυτό τοις 100 των μουσικών κοματιών.Το θέμα είναι,υπάρχει τρόπος να διαπιστώσω ποιά από τα αρχεία είναι ακέραια στον υπολογιστή μου,ώστε να σβήσω τα υπόλοιπα??
disqualified Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 φαινεται στον tracker σου σε tab που θα λεει αρχεια. Λογικα παντως κανενα αρχειο ισως να μην εχει ολοκληρωθει αφου ειναι στο 70% ομως το πιο πιθανο ειναι οτι θα μπορεις να ακουσεις μερος του
Intruder7s Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Ποιο πρόγραμμα χρησιμοποιείς? Tα προγράμματα αυτά έχουν ένα tab το οποίο σου λέει ποιά αρχεία περιέχονται στο εκάστοτε torrent και πόσο %100 έχει κατέβει από το κάθε αρχειο!
disqualified Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Εγω λεω να κλειδώσει καλύτερα.... αν σουλουπωθει λιγο δε νομιζω οτι ειναι εκτος κανονων. Για λειτουργια προγραμματος μιλαμε
micos000 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 αν σουλουπωθει λιγο δε νομιζω οτι ειναι εκτος κανονων. Για λειτουργια προγραμματος μιλαμε Συμφωνώ... Φϊλε karaflodaimwn, αν έχεις το utorrent, επέλεξε το torrent με το album και πάτα στο tab Αρχεία (Files) που είναι κάτω από την λίστα. Θα δεις κάτι τέτοιο: Το % δείχνει πόσο τις εκατό έχει κατέβει από το κάθε κομμάτι. Όταν τελειώσει κάποιο κομμάτι θα γίνει μπλε όλη η μπάρα του (αντί για δίχρωμη). Όσο είναι έτι, είναι σχεδόν άχρηστο το τραγούδι, γιατί θα παίζει με διακοπές όλη την ώρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.