Προς το περιεχόμενο

Domain Name και home server

salida

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδω και καιρό διατηρώ μια σελίδα με δυναμική IP , αλλά με την βοήθεια του DynDns είχα λύσει προσωρινά το προβλημά μου. Τώρα θέλω να αγοράσω ένα domain ώστε να είναι ευκολο-μνημόνευτη η σελίδα μου αλλά θέλω να συνεχίσω να κάνω το hosting μόνος μου.

Θέλω να ρωτίσω τα εξής:

χρειάζομαι στατική IP από τον πάροχό μου για να στήσω την σελίδα ?

υπάρχουν εταιρίες που προσφέρουν μόνο domain names χωρίς κατασκευή ,χωρίς φιλοξενία

αν υπάρχει κάτι άλλο που δεν γνωρίζω σχετικά με τα παραπάνω παρακαλώ ενημερώστε με.

Δημοσ.

σχεδον ολες οι εταιριες δινουν και σκετα τα domains απλα κοιτα να σου δινουν domain panel ωστε να μπορεις να διαχειριστεις τα dns και να δωσεις τα δικα σου ...

καλο θα ηταν παντως να αγορασεις μια static ip γιατι καθε φορα που θα αλλαζει ενδεχετε να εχεις downtime μεχρι το DynDns να γυρισει στην καινουργια σου ip

*εχε υποψην σου πως θα σερνεσαι ομως αν βρισκεσαι Ελλαδα και δεν εχεις μια συνδεση της προκοπης ... και δεν μιλαμε για 1 και 2 mbit αλλα minimum 10 mbit upload πραγμα που δεν παιζει ....

Δημοσ.

Ο πάροχος μου είναι ο ΟΤΕ έχω 1Mbps upload που σε πραγματική ταχύτητα μιλάμε κοντά στα 90 kb/sec upload.

To dyndns θέλω να το καταργήσω και να καταφύγω σε μία στατική λύση.

Το domain panel είναι ξεχωριστή υπηρεσία ?

Η σελίδα θα είναι οικογενειακής επιχείρησης οπότε θα έχει χαμηλή επισκεψημότητα και δεν θα είναι απαιτεί υψηλές ταχύτητες...

Δημοσ.

τα 30ευρω π θα γλητώσεις τον χρόνο απο την αιτερία hostinng θα τα δώσεις στην ΔΕΗ.Παράληλα πρεπε να πας σε στατική ip και εκεί θα πληρώσεις και ακριβότερα.. αλλα ναι ειναι εφικτό αυτο π θες

Δημοσ.

Δυστυχώς το static ip του otenet κοστίζει πολλά χρήματα αλλά είναι το πιό αξιόπιστο ειδικά αν θέλεις να σηκώσεις web server εκεί. Panel για διαχείριση του domain σου δεν νομίζω να παρέχει αλλά μια φορά θα το χρειαστείς έτσι κι αλλιώς.

Δημοσ.

Συμφωνώ με τον aGka8l.

Η λύση home server θα στοιχίσει πολύ περισσότερο , χωρίς να έχει την ασφάλεια και την αδιάλειπτη λειτουργία που παρέχει ένας πάροχος φιλοξενίας σελίδων.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...