dino1904 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 ναι , αλλα το γουφερ εχει πανω και ολες τις συνδεσεις. εισοδο και εξοδος και τηλεχειρισμο. δεν νομιζω να γινεται. παντως , εγω που εχω τα 540 , ειμαι αρκετα ικανοποιημενος. δεδομενου οτι ζω σε διαμερισμα.
stelios_ Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 μεγαλε .. παλι στον ιδιο παρονομαστη θα ερθεισ γιατι παλι 250 ευρω θα χαλασεις.. και περα οτι αυτο που λες δεν ειναι τοσο ευκολα να γινει γιατι συνδεεις 2 ενισχυτες μαζι και ο ηχος θα ειναι χαλια καθος θα ειναι επικυνδηνο να καψεις ολο το συστημα.. για εμενα καλυτερα να παρεις ενα συστημα 2.1 ( αν και ποτε δεν μου αρεσαν) παρα ενα 5.1 τοσο μικρο και να κανεις πειραματα. επιδη ειχα και τα χ-530 και τα g-51 και τελικα κατεληξα με τα z-5500 θα σου πω αυτο.. αν τα θες για δυνατο ηχο απο την θεση που εισαι οτι και να παρεις βαλτα ολα μπροστα σου ( και εγω αυτο εχω κανει .. ) αν τωρα θες πιο χαμηλο ηχο απο την θεση σου και περιφεριακο παρε 5.1 και βαλτα 3 μπροστα 2 πισω.. η επιλογη ειναι δικια σου .. παντως επιδη πας σε πατεντες για να εχεις ενα δυνατο μπασο καλυτερα να παρεις το 2.1 της logitech με τα 150 ευρω ( δεν θυμαμαι μοντελο) .
sozz Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 απλως θελω 100% 5.1 γιατι θελω να ακουγετε γυρο γυρο ο ηχος και ενα καλο woofer αυτα τα z5500 πανε στα 350+Ε αν βαλεις και τα εξοδα αποστολης οποτε με βλεπω για αυτα Samsung HT-Z220R εχει παρει κανενας απο αυτην την μαρκα ειναι καλη η μαπα το καρπουζι τα 800watt ειναι rms η θα τα κλαιω τα λεφτα ΥΓ γινομε κουραστικος αλλα δεν εχω ξανα ασχοληθει με ηχεια και θελω να παρω κατι καλο με τα λεφτα που δινω.... ΥΓ2 ειχα δει κατι logitech ποιο μικρα απο τα z5500 τα z5300 αλλα δεν τα βλεπω να πουλιουντε εδω περα...
stelios_ Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 κοιτα να δεις... 800 watt μαθηματικα ισως να ειναι .. αλλα μεχρι εκει.. ακουστικα δεν γνωριζω ποσα θα βγαζουν.. επισης απο ηχεια για pc Πλεον απο οοτι εχω παρατηρισει εχουν σταματισει να ερχονται και οσα ερχονται απλα ειναι πανακριβα..δεν ξερω το γιατι ομως.. να ξερεις παντως πως οτι 5.1 και αν παρεις στα ιδια λευτα με τα 2.1 της logitech δεν προκειτε να βρεις τετοιο sub γιατι οσα watt και αν ειναι .. ενα ηχειο 8" δεν συγκρινεται με ενα των 5.5 σε μπασα..
sozz Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 κοιτα να δεις... 800 watt μαθηματικα ισως να ειναι .. αλλα μεχρι εκει.. ακουστικα δεν γνωριζω ποσα θα βγαζουν.. επισης απο ηχεια για pc Πλεον απο οοτι εχω παρατηρισει εχουν σταματισει να ερχονται και οσα ερχονται απλα ειναι πανακριβα..δεν ξερω το γιατι ομως..να ξερεις παντως πως οτι 5.1 και αν παρεις στα ιδια λευτα με τα 2.1 της logitech δεν προκειτε να βρεις τετοιο sub γιατι οσα watt και αν ειναι .. ενα ηχειο 8" δεν συγκρινεται με ενα των 5.5 σε μπασα.. φυσικο ειναι αυτο αλλα αλλο να ακους γυρο γυρο και αλλο μονο απο μπροστα τελικα τα z5500 βγαινουνε πανω απο 400Ε ---------- Προσθήκη στις 16:31 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:50 ---------- επειδη ολα τα προηγουμενα μηνυματα πηγανε στον βροντο() αμα θελετε εσεις οι mod σβηστετα παμε στο θεμα μας τωρα τελικα μπορω να δοσω μεχρι 200-250Ε(κουτσα στραβα ) http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Home-Cinema/Home-Cinema-Systems/Set-Home-Cinema/Sony-DAV-DZ280.htm http://www.sony.gr/product/hcs-surround-kit---dvd-player/dav-dz280#pageType=TechnicalSpecs τα χαρακτηριστικα του νομιζω πως ειναι μια χαρα αλλα δεν ξερω εκει που λεει ενισχυτης και απο κατω τα watt αν ειναι για τα ηχεια και πως θα μαθω εγω ποσα θα ειναι τα ηχεια
tarantules Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 τελικα τα z5500 βγαινουνε πανω απο 400Ε Άν έχεις υπομονή και δεν βιάζεσαι , κατά καιρούς κάτι Mediamarkt,Electroworld,Multirama τα βάζουν σε τιμές σκότωμα. Εγώ τα έχω από πέρσι το καλοκαίρι από Multirama 229€
tmjuju Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 τα 800watt ειναι rms η θα τα κλαιω τα λεφτα Ότι και να είναι (rms, peak, musical) δεν είναι μονάδα μέτρησης έντασης. Η ένταση μετριέται σε db. Εάν αυτό που σε απασχολεί είναι η ένταση Δες το υλικό τεκμηρίωσης και κοίτα για τη μεγίστη ένταση
kingdragon Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Πήγαινε για τα Ζ2300 άφοβα. Τα RMS (πραγματικά watt) είναι 200W και είναι πολύ δυνατά.
sozz Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 μιας και εχουνε οπτικη ινα και θελω 5.1 100% θα παω σε αυτα http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Home-Cinema/Home-Cinema-Systems/Set-Home-Cinema/Samsung-HT-Z220R-Home-Theater-5-1.htm και ο soz βοηθος
lapaskos Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Και εγω σκεφτομαι να αγορασω αυτα http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Home-Cinema/Home-Cinema-Systems/Set-Home-Cinema/Samsung-HT-Z220R-Home-Theater-5-1.htm και τα θελω για ενα μικρο δωματιο πως σας φαινονται?
Tomahawk Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Μου πήρε η αδελφή μου δώρο τα Logitech X-540 αλλα δε ξέρω αν μπορώ να τα αξιοποιήσω... Ακούω συνέχεια μουσική (δυνατά και με πολύ μπάσο), ταινίες απο το PC δε βλέπω και παιχνίδια τώρα θα αρχίσω να παίζω που και που. Έτσι δε ξέρω αν το 5.1 θα μου είναι περιττό και αν πρέπει να τα αλλάξω. Τα πήρε απο τα Media Markt οπότε αν παίξει αλλαγή μόνο απο εκεί μπορώ να πάρω κάτι άλλο και τα μόνα ενδιαφέροντα που έχει (σε 2.1) είναι τα Philips SPA 5300 και τα Logitech Z523... Δε ξέρω όμως κατα πόσον θα με καλύψουν σε ένταση τα παραπάνω ηχεία. Πιστεύετε πως πρέπει να τα αλλάξω ή θα μπορώ να αξιοποιήσω τα X-540?
Tomahawk Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Μου πήρε η αδελφή μου δώρο τα Logitech X-540 αλλα δε ξέρω αν μπορώ να τα αξιοποιήσω... Ακούω συνέχεια μουσική (δυνατά και με πολύ μπάσο), ταινίες απο το PC δε βλέπω και παιχνίδια τώρα θα αρχίσω να παίζω που και που. Έτσι δε ξέρω αν το 5.1 θα μου είναι περιττό και αν πρέπει να τα αλλάξω. Τα πήρε απο τα Media Markt οπότε αν παίξει αλλαγή μόνο απο εκεί μπορώ να πάρω κάτι άλλο και τα μόνα ενδιαφέροντα που έχει (σε 2.1) είναι τα Philips SPA 5300 και τα Logitech Z523... Δε ξέρω όμως κατα πόσον θα με καλύψουν σε ένταση τα παραπάνω ηχεία. Πιστεύετε πως πρέπει να τα αλλάξω ή θα μπορώ να αξιοποιήσω τα X-540?
HALF EVIL Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Μου πήρε η αδελφή μου δώρο τα Logitech X-540 αλλα δε ξέρω αν μπορώ να τα αξιοποιήσω...Ακούω συνέχεια μουσική (δυνατά και με πολύ μπάσο), ταινίες απο το PC δε βλέπω και παιχνίδια τώρα θα αρχίσω να παίζω που και που. Έτσι δε ξέρω αν το 5.1 θα μου είναι περιττό και αν πρέπει να τα αλλάξω. Τα πήρε απο τα Media Markt οπότε αν παίξει αλλαγή μόνο απο εκεί μπορώ να πάρω κάτι άλλο και τα μόνα ενδιαφέροντα που έχει (σε 2.1) είναι τα Philips SPA 5300 και τα Logitech Z523... Δε ξέρω όμως κατα πόσον θα με καλύψουν σε ένταση τα παραπάνω ηχεία. Πιστεύετε πως πρέπει να τα αλλάξω ή θα μπορώ να αξιοποιήσω τα X-540? Ηγνώμη μου είναι να κρατήσεις τα 540. Για [αιχνίδια θα σου είναι πολύ χρήσιμα. Και στη μουσική είναι αξιοπρεπή. Αν όμως επιμένεις σε καλύτερη μουσική , τότε τα Ζ523 χωρίς συζήτηση.
HALF EVIL Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Μου πήρε η αδελφή μου δώρο τα Logitech X-540 αλλα δε ξέρω αν μπορώ να τα αξιοποιήσω...Ακούω συνέχεια μουσική (δυνατά και με πολύ μπάσο), ταινίες απο το PC δε βλέπω και παιχνίδια τώρα θα αρχίσω να παίζω που και που. Έτσι δε ξέρω αν το 5.1 θα μου είναι περιττό και αν πρέπει να τα αλλάξω. Τα πήρε απο τα Media Markt οπότε αν παίξει αλλαγή μόνο απο εκεί μπορώ να πάρω κάτι άλλο και τα μόνα ενδιαφέροντα που έχει (σε 2.1) είναι τα Philips SPA 5300 και τα Logitech Z523... Δε ξέρω όμως κατα πόσον θα με καλύψουν σε ένταση τα παραπάνω ηχεία. Πιστεύετε πως πρέπει να τα αλλάξω ή θα μπορώ να αξιοποιήσω τα X-540? Ηγνώμη μου είναι να κρατήσεις τα 540. Για [αιχνίδια θα σου είναι πολύ χρήσιμα. Και στη μουσική είναι αξιοπρεπή. Αν όμως επιμένεις σε καλύτερη μουσική , τότε τα Ζ523 χωρίς συζήτηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.