zampONakiaskiou Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Λοιπόν... Επειτά από σχεδόν 2μιση χρόνια συνεργασίας με το Fast800 του πΟΤΕ ήρθε ο καιρός να αλλάξω modem... Λόγος το αρχείο e4ldr.sys που επειτα από αναζητήσεις στο γουγλη MΑΛΛΟΝ οφείλεται για το πρόβλημα που αντιμετωπίζω εδώ και 2μιση μήνες με κολλήματα στο pc... Το σφάλμα επαναλαμβάνεται κατά τακτά χρονικά διαστήματα αλλά δεν ακολουθείται πάντα από κόλλημα του υπολογιστή.. Για παράδειγμα... Για να εξαντλήσω τις πιθανότητες να είναι αυτό το πρόβλημα θέλω να μου πείτε ένα καλό και φθηνό pstn modem router...Η συνδεση λογικά θα γίνει με ethernet οπότε εμβέλειες κεραίας κτλ κτλ δν παίζουν ρόλο... Η γραμμή είναι pstn στα 2mbps. Αν μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο γιατί είμαι 2 μέρες χωρίς νετ και έχω χάσει τα αυγά και τα πασχάλια.... Ευχαριστωωωωωωωωωωωωωώ!!!
poulinos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 α.κακως παιζεις με usb modem.ειναι οτι χειροτερο γενικως τα usb.κολλανε πολυ ευκολα β.τρεχεις για drivers και αντε να βρεις.ειναι πιο αργα .λιγοτερο ασφαλη επειδη δεν εχουν nat.δεν αντεχουν σε παραξενες γραμμες κτλ κτλ. θα το ειχα αλλαξει σηκωτο. για μενα ωραιο ρουτερ που εχει 4 ethernet και ασυρματο και σταθερο ειναι thomson 585 η Linksys wag200.πολυ ωραια ρουτερ και αμα πας και σε 24 αρα γραμμης την σηκωνουν.τωρα πιο φτηνα θα βρεις netgear κτλ κτλ αλλα δεν θα πηγαινε σε tp link η crypto με τιποτα.γενικα παρε κατι που να αξιζει αφου θα το κρατησεις και για πολυ καιρο.το ασυρματο κλειστο αμα δεν το θες αλλα παρε ρουτερ με ασυρματο και 4 ethernet γιατι ποτε δεν ξερεις αν θα σου χρειαστει κα ιθα ειναι κριμα να δωσεις αλλα λεφτα αν πχ σε ενα χρονο το θες επειδη πχ πηρες ενα laptop.σε τι λειτουργικο σου κανει αυτο το θεμα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.