bill Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Γειά χαρά, έχω πληροφορίες οτι αύριο Κυριακή 17/01 είναι ένα υπαίθριο παζάρι απο το αυτοκίνητο, Car boot sale. Μπορείς να βρεις απο ρούχα,παιχνίδια μέχρι υπολογιστές κα σε τιμές σκότωμα πραγματικά. Έχει πάει κανείς; Είναι λίγο μακριά για μένα. Είναι στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο και ένα άλλο στο Μαραθώνα. Πληροφορίες κανείς;
bill Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Λοιπόν, απαντάω πάλι εγώ γιατί τελικά πήγα και έμαθα. Γίνεται κάθε 2ή και 4ή Κυριακή κάθε μήνα και κάθε 1ή Κυριακή στο Μαραθώνα. Έχει μεταχειρισμένα αντικείμενα και κυρίως ρούχα σε καλή κατάσταση που μπορούν να φορεθούν... Μη φανταστείτε Μοναστηράκι και τέτοια πράγματα. Ο καθένας πουλάει απο το πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου του παλιά πράγματα που δεν τα θέλει πια. Βρήκα ένα παλιό παιχνίδι που έπαιζα μικρός με ... 2εύρω ! ενώ σε ένα άλλο μαγαζί στα Εξάρχεια το ίδιο ακριβώς το ζητάει 26ευρώ !
kage Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 αυτο στο δυτικο αεροδρομιο ποτε γινετε? εχουν κοσμο?ειναι αγνωστα
bill Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 αυτο στο δυτικο αεροδρομιο ποτε γινετε?εχουν κοσμο?ειναι αγνωστα κάθε 2ή και 4ή Κυριακή κάθε μήνα. Δηλ τώρα θα ξαναγίνει 31 Ιανουαρίου. κοίτα, απο κόσμο δεν έχει όσο το Μοναστηράκι αλλά έχει κίνηση μπορώ να πω. Το πάρκιν το μισό τουλάχιστον ήταν γεμάτο απο car boot πωλητές. αν είσαι κοντά καλό θα ήταν να πας πιστεύω γιατί όλο και κάτι περίεργο θα βρεις. όπως εγώ ! 2 ευρώ αντι για 26 !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.