Προς το περιεχόμενο

Δωρεαν κατασκευη ιστοσελιδων

panathas1908

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια θα ηθελα παρα πολυ να με βοηθησετε να φτιαξω μια δικη μου ιστοσελιδα ..ειμαι σχετικα ασχετος αν και εχω καποια εμπειρια απο το livepage.gr θα ηθελα να μου πειτε ενα τροπο να φτιαξω μια δικια μου ιστοσελιδα ή με χοστ ή με αλλο τροπο....ενδιαφερομαι για μια αθλητηκη ιστοσελιδα!

Λοιπον εχω ακουσει κατι για προγραμματα οπως bluefish κ.τ.λ. και θα ηθελα να ρωτισω πως λειτουργουν αυτα ???

ευχαρηστω εκ των προτερων

Δημοσ.

Για χαρα φιλε ο πιο ευκολος τροπος κατα την γνωμη μου ειναι

να εγκαταστησης το xampp στο υπολογιστη σου

παρτο απο

εδω

ακολουθησε τις οδηγιες ειναι ευκολο

μεατ κατεβασε το ειδος του σιτε που θες

δες εδω

εχει σχεδον ολα τα free me demo για να τα δεις και να δοκιμασεις κιολας

αφου φτιαξεις μια ιστοσελιδα στο pc σου

και μαθεις τα απαραιτητα μετα βρες καποιο χωρο στο ιντερνετ (κατ την γνωμη μου τζαμπα αρχικως)

σε καποιον host

πχ οπως ειναι αυτος

και ανεβασε το site που εφτιαξες στο pc σου (αν εχεις φτασει σωστα ως εδω θα εχεις μαθει εως τοτε πως γινετε)

και εισαι οκ

αν δεις μετα οτι το site σου παει καλα και θελεις να το πας σε server επι πληρωμη για ν εχεις πιο πολλες παροχες το κανεις

ελπιζω να βοηθισα φιλικα dimsot (παρολο που εισαι βαζελας) :lol

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Θα σου πρότεινα για cms το joomla όπου έχει πάρα πολλά free templates που θα βοηθήσουν στην περίπτωσή σου, ενώ υπάρχουν και πολλά modules για αθλητικά. Επίσης το joomla έχει τη δυνατότητα να κάνεις την ιστοσελίδα σου seo-friendly (φιλικό προς τις μηχανές αναζήτησης) για να έχεις καλύτερα αποτελέσματα κατάταξης.

Η κατασκευή του γνωστού portal gazzetta.gr για παράδειγμα έχει γίνει σε joomla.

Δημοσ.
Παιδιά για να μην απαντάτε άσκοπα, κοιτάχτε τις ημερομηνίες αποστολής, πριν απαντήσετε.

Είναι σίγουρο ότι δεν είναι ο μοναδικός που ψάχνεται για κάτι τέτοιο... Οπότε για εμένα απαντήστε!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...