panathas1908 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Παιδια θα ηθελα παρα πολυ να με βοηθησετε να φτιαξω μια δικη μου ιστοσελιδα ..ειμαι σχετικα ασχετος αν και εχω καποια εμπειρια απο το livepage.gr θα ηθελα να μου πειτε ενα τροπο να φτιαξω μια δικια μου ιστοσελιδα ή με χοστ ή με αλλο τροπο....ενδιαφερομαι για μια αθλητηκη ιστοσελιδα! Λοιπον εχω ακουσει κατι για προγραμματα οπως bluefish κ.τ.λ. και θα ηθελα να ρωτισω πως λειτουργουν αυτα ??? ευχαρηστω εκ των προτερων
dimsot Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Για χαρα φιλε ο πιο ευκολος τροπος κατα την γνωμη μου ειναι να εγκαταστησης το xampp στο υπολογιστη σου παρτο απο εδω ακολουθησε τις οδηγιες ειναι ευκολο μεατ κατεβασε το ειδος του σιτε που θες δες εδω εχει σχεδον ολα τα free me demo για να τα δεις και να δοκιμασεις κιολας αφου φτιαξεις μια ιστοσελιδα στο pc σου και μαθεις τα απαραιτητα μετα βρες καποιο χωρο στο ιντερνετ (κατ την γνωμη μου τζαμπα αρχικως) σε καποιον host πχ οπως ειναι αυτος και ανεβασε το site που εφτιαξες στο pc σου (αν εχεις φτασει σωστα ως εδω θα εχεις μαθει εως τοτε πως γινετε) και εισαι οκ αν δεις μετα οτι το site σου παει καλα και θελεις να το πας σε server επι πληρωμη για ν εχεις πιο πολλες παροχες το κανεις ελπιζω να βοηθισα φιλικα dimsot (παρολο που εισαι βαζελας) :lol
seoko Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Θα σου πρότεινα για cms το joomla όπου έχει πάρα πολλά free templates που θα βοηθήσουν στην περίπτωσή σου, ενώ υπάρχουν και πολλά modules για αθλητικά. Επίσης το joomla έχει τη δυνατότητα να κάνεις την ιστοσελίδα σου seo-friendly (φιλικό προς τις μηχανές αναζήτησης) για να έχεις καλύτερα αποτελέσματα κατάταξης. Η κατασκευή του γνωστού portal gazzetta.gr για παράδειγμα έχει γίνει σε joomla.
travelarios Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 συμφωνώ αλλά έχει πολύ μπλέξιμο, για κάτι πιο απλό απλά χρησιμοποίηση το wordpress. Τα όχι όλα και είναι τζάμπα.
paxpel Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Φϊλε μου πας να μπλέξεις σε δύσκολα μονοπάτια. Αν έχεις όρεξη και μεράκι θα τα καταφέρεις.
isay Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Παιδιά για να μην απαντάτε άσκοπα, κοιτάχτε τις ημερομηνίες αποστολής, πριν απαντήσετε.
sam sam Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Παιδιά για να μην απαντάτε άσκοπα, κοιτάχτε τις ημερομηνίες αποστολής, πριν απαντήσετε. Είναι σίγουρο ότι δεν είναι ο μοναδικός που ψάχνεται για κάτι τέτοιο... Οπότε για εμένα απαντήστε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.