6xXx6 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 μετα τον εφιάλτη που ζήσαμε με τη ταινια dragonball αλλη μια επιεικως απαραδεκτοι μεταφορα ενος video game στο σινεμα απορω πως απόκτησαν τα πνευματικα δικαιωματα απο την namco
ikaruga24 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Βλεπω αυθεντυκες στολες, αυθεντικες κινησεις, αυθεντικο look χαρακτηρων, μερικους απο τους καλυτερους cinema martial artists και επειδη η ταινια θα κριθει απο το ποσο καλο ξυλικι εχει και οχι αν εχει "βαθεια" ιστορια με "νοημα" βαση και μονο των ιδιων των ηθοποιων περιμενω να δω πολυ μπουνιδι. Αν η ιστορια εχει μια σχεση με tekken (οποια και αν ειναι αυτη, δεν με νοιαζει ποια) τοτε η ταινια ειναι ακριβως αυτο που κοιταει ενας λατρης του Tekken. Εγω ετσι οπως βλεπω το trailer διακρινω μια καθαρη αυθεντικοτητα ως προς την αποδοση και απο αυτο και μονο θα την τιμησω. Ελπιζω μονο το ξυλο να ειναι αρκετα "βαρυγδουπο" και οχι οι πιπες που ειδα στο (λολ) dead or alive και (λολ) street fighter movies. Aντε να δουμε ξανα (μακαρι) αλλο ενα Mortal Kombat 1 movie με αλλο franchise.
Sotosgl Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Εχω τις αμφιβολιες μου μετα απο τον "βιασμο" του Dragonball που ενω ειχε τοσο βαθια ιστορια τα ισοπεδωσαν ολα. Αληθεια αν ακολουθησουν το story line θα υπαρχει Kazuya,Jin,Heihachi και αν κερδισουν θα παρουν αναλογες δυναμεις δρακοι κλπ; Yoshimitsu ειδε κανεις;
darklordvader77 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 αυτος με το σπαθι πρεπει να ταν...
Sotosgl Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 A ok τον ειδα σε μια στιγμη με την κλασσικη στολη οταν εμπαινε στο ring...
konstantinos77 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Eπισης να προσθεσω οτι ολες οι σχεδον οι μεταφορες games σε ταινια εχουν ασχημη μουσικη επενδυση και ασχετη θα ελεγα.
kotsaris03 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 ποπο παιδια εγω δεν ειδα το dragon ball ακομη και απο οσα ακουσα λεω να μην το δω γιατι θελω να κρατησω τις καλες αναμνησεις.. Παντως αυτο το trailer φαινεται αρκετα εριστικο για και ορμονοθεραπευτικο Αντε να δουμε τι θα δουμε..κατι ειχα ακουσει οτι ακομα και το prince of percia θα το εκαναν ταινια.. Το μονο που μενει ειναι να δουμε το final fantasy με κανονικους ανθρωπους, το One piece, αλλα και το Naruto:p:p
ikaruga24 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Ποσο δυσκολο μπορει να ειναι μετα απο αυτο? [ame]http://www.youtube.com/watch?v=emYqURahUKI[/ame]
kotsaris03 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Αυτο ειναι μισο anime μισο κανονικο?? Παντως απο οτι ειδα μαλλων μερικα βιντεο το kingdom Hearts μπορει να τα πηρε απο δω καλη ωρα εκει που τρεχει ο αλος πανω στο κτηριο και μετα κατο εχει 1000 κακους(εκει εχει τα heartless) παντως αλλο τωρα να δεις εναν κανονικο ανθρωπο να υποδυεται τον cloud kαι αλλο να δεις εναν σαν τα ρομποτακια που εχει κατο
Phantolino Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δεν ξερω εμενα προσωπικα δεν με εντυπωσιασε το τρεηλερ, μου φανηκε πολυ λοου μπαντζετ αμερικανια το να αντιγραψουν τα κουστουμια και 2-3 κινησεις από το παιχνιδι είναι το πιο ευκολο. Αν και ειμαι φαν των Τεκκεν παιχνιδιων θα προτιμουσα κατι πιο σκοτεινο με τιποτα εξτρα animated γραφικα και εφε αλα Casshern μιας και το Τεκκεν βασιζεται στο anime στυλ. Παρεπιπτοντως διαβασα οτι στην ταινια εμφανιζεται ο Marduk και οχι ο King..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 http://www.imdb.com/title/tt0411951/ και το link από IMDB... κατά 101% εγγυημένη τρελή πίπα
ANHLIKOS Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Πολύ φλώρο τον έκαναν τον Jin. Όπως το DOA θα το κάνουν...
ScarletK Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Ελπίζω να 'χει καμιά λεπτομέρεια να χαρούμε λίγο τουλάχιστον.Αυτές οι ταινίες πάντα είναι light.Και όταν το πονάς το ip περιμένεις να γίνουν παπάδες, που δεν γίνονται φυσικά.Απλά ενα promotion movie, να πουλήσουμε κάνα ps3, καμιά φιγούρα.Το dragonball που αναφέρθηκε, άμα είχε βγει όταν ήμουν 14-15 σίγουρα θα χα πορωθεί...αλλά τώρα τι να σου πει, απλά χαμογελάς και move along.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Το dragonball που αναφέρθηκε, άμα είχε βγει όταν ήμουν 14-15 σίγουρα θα χα πορωθεί... και αν δεν είχες δει το anime και δεν είχε διαβάσει το manga...
Heatspreader Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Στο Video φαίνεται καλό πάντως... Οι χαρακτήρες μοιάζουν πολύ... Από εκεί και πέρα Tekken είναι δεν είναι ταινία του Μπενίνη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.