Προς το περιεχόμενο

απορια σχετικα με install στο ubuntu

onasdiss

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα.εχω ενα προβλημα.δεν ξερω μως κανεις εγγατασταση στο ubuntu 9.10.

εχω κατεβασει για παραδειγμα το xine-lib 1.1.1 και το ultraserf και δεν ξερω πως να τα εγκαταστησω.

και κατι ακομα ,οταν ανοιγω να δω μια ταινια η υποτιτλοι εμφανιζονται ακαταλαβιστικοι.και να τονισω επισης οτι ειμαι νεος στον χορο,μωλις σημερα εγκατεστησα το ubuntu για πρωτη φορα

Δημοσ.

Αν αυτό που κατέβασες είναι .deb απλά κάντο διπλό κλικ. Γενικά πάντως είναι ευκολότερο να εγκαθιστάς προγράμματα από το synaptic package manager, κάτι με το οποίο πρέπει να εξοικειωθείς αν θέλεις να μείνεις στα linux.

Δημοσ.

αυτο ακριβως ρωταω.πως κανεις την εγκατασταση?μοy λες μεσω του synaptic.

μπηκα μεσα και μου λεει να επιλεξω ενα πακετο.δηλαδη?

Δημοσ.

τωρα εχω αλλο προβλημα με το synaptic.οταν παω να εγκαταστησω κατι παει μεχρι το 5% και μετα απο λιγο μου βγαζει σγαλμα.ληξη συνδεσης.

Δημοσ.

Ανοίξε το synaptic και πήγαινε στο μενού του ρυθμίσεις>repositories και από εκεί στο παράθυρο που θα ανοίξει πήγαινε στην πρώτη καρτέλα και εκεί που λέει λήψη από βάλε κύριο εξηπηρετητή. Κλείσε μετά το παράθυρο κάνε μια ανανέωση πατόντας το κουμπάκι στο synaptic και προσπαθησε μετά να κάνεις εγκατάσταση ότι θέλεις.

• Moderators
Δημοσ.

Παιζει κατι αυτη τη στιγμη με τους ελληνικους servers?Γιατι και γω δεν μπορω να κατεβασω(forthnet)οπως και η κοπελια μου(hol)και ανγκαστικα το γυρισαμε σε main server.

Εdit:Νevermind,δουλευει κανονικα αυτος του πανεπιστημιου Κρητης

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...