pananaoy Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Καλησπερα σε ολους τουσ προγραμματιστες του insomnia. Χρειαζομαι επειγοντος τη βοηθεια σας. Φτιαχνω ενα προγραμμα σε Codegear RAD Studio 2009 το οποιο συνδεεται με μια συσκευη μέσω Bluetooth.Η συσκευη αυτη ανα τακτα χρονικα διατηματα στελνει καποια δεδομενα μεσω του Bluetooth. Χρειαζομαι κωδικα ο οποιος να ανοιγει τη συγκεκριμενη COM θυρα και να κανει ενα απλο read τα δεδομενα που λαμβανονται. Η θυρα ειναι γνωστη εξ αρχης λογο της συνδεσης των windows με τη συσκευη. Παρακατω παραθετω τα δεδομενα που χρειαζονται ετσι ωστε να ειναι επιτυχης η συνδεση με την συσκευη: COMMTIMEOUTS CommTimeOuts; CommTimeOuts.ReadIntervalTimeout = MAXDWORD; CommTimeOuts.ReadTotalTimeoutMultiplier = 0; CommTimeOuts.ReadTotalTimeoutConstant = 1000; CommTimeOuts.WriteTotalTimeoutMultiplier = 0; CommTimeOuts.WriteTotalTimeoutConstant = 1000; dcb.BaudRate = 128000; Τα παραπανω δεδομενα εχουν παρθει απο αντιστοιχο προγραμμα το οποιο ειναι φτιαγμενο σε visual studio και ετσι δε μπορω να χρησιμοποιησω το κωδικα στο RAD Studio 2009. Σας παρακαλω βοηθειστε με.
pananaoy Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 σε παρακαλω πολυ φιλε μου επειδη δεν ειμαι και παρα πολυ σχετικος με ολα αυτα μπορεις να μου στειλεις σε παρακαλω εναν ολοκληρωμενο κωδικα και οδηγιες πως να το το χρησιμοποιησω?
C6WGMN Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 σε παρακαλω πολυ φιλε μου επειδη δεν ειμαι και παρα πολυ σχετικος με ολα αυτα μπορεις να μου στειλεις σε παρακαλω εναν ολοκληρωμενο κωδικα και οδηγιες πως να το το χρησιμοποιησω? Και εσύ θα του στείλεις τα λεφτά που θα έπαιρνες για την δουλειά αυτή? Η μήπως θα παραχωρήσεις την θέση σου στην σχολη που είσαι? Δεν έβαλες αρκετές σάλτσες για να μας τουμπάρεις έτσι. Έπρεπε να έλεγες "Είμαι άπορος/η με 3 παιδιά, ο σκύλος μου είναι gay επίσης τρώει μονο τις ακριβές κονσέρβες" και αλλα τέτοια
pananaoy Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 πρωτα απο ολα δε σε ενδιαφερει φιλε μου. και ουτε ζητησα τη βοηθεια σου. Το φορουμ υπαρχει για οποιους μπορουν να βοηθησουν και οχι για να λες οτι μ@#$%@#$ σου κατεβει. αυτο που ζηταω ειναι ενα πολυ μικρο κομματι κωδικα το οποιο ο αγαπητος φιλος με παραπεμπει σε σωστη πηγη αλλα ειναι σπασμενος ο κωδικας σε κομματια. και ετσι ζηταω να μου τα συνδεσει σε μια λογικη σειρα . αυτο. καλο σου απογευμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.