HaPagan Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2003 Ρε παιδιά πολλά λεφτά δεν είναι τα 200 ευρώ για μια ξυριστική μηχανή ;;; Εγώ τη θέλω μόνο για να ξυρίζω που και που του μουσάκι μου , τι προτείνετε ; Όχι για ξύρισμα ! Μόνο για να κοντένω που και που το μούσι !
LuNaTiC Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2003 Loipon i kanonikes times tous einai 199.99 gia tin Philips kai 219,99 gia tin Remington mono gia insomniac freaks oi parakato times : Philips 175 Remington 195 Sta koutia tous me ola ta xartia Oi times den pane parakato einai timi kostous opote plz mi stelnete msgs gia alles times. Ta leme
tempo Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 μετά απο 7 χρόνια επαναφέρω το θέμα για να κάνω μια ερώτηση: πήρα την cruzer3 z50 της Braun. θέλω να ρωτήσω κάποιον που έχει την ίδια ή κάποια παρόμοια. Πάνω στην μηχανή υπάρχει ένα περιστρεφόμενο μέρος με δύο κόφτες (1 μικρό και 1 μεγάλο). Οι λεπίδες (δοντάκια) που έχουν αυτοί οι κόφτες πρέπει να κινούνται ή όχι; αν την θέλω για trimer πρέπει να τους χρησιμοποιώ τους κόφτες αυτούς; ευχαριστώ
Cue Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Πλέον με της μπαταρίες τύπου Eneloop υπάρχει καμια ξυριστική που να τις αξιοποιεί? Έχω μία Remington αλλά μου δίνει την αίσθηση (μετά από 1 χρόνο) ότι αφήνει τα κοκαλάκια της. Έχει καλώδιο βέβαια για να δουλεύει με το ρεύμα (must) Μέχρι σήμερα πάντως 2 ξυριστικές έχω πάρει δεν μπορώ να πω ότι έχω ενθουσιαστεί. Πολύ rough στο δέρμα μου φαίνονται.
Cue Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 lol όντως, εντωμεταξύ γιατί θυμάμαι να έχει γίνει πρόσφατα αυτή η συζήτηση?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Moderators Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Γιατι εχει γινει http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=280686
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.