Προς το περιεχόμενο

απαραδετοι συμπεριφορα απο saturn

zatoichi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

συμφωνω με τον alcamus σχεδον σε ολα θα ρωτησω για το site που λες κ θα σου απαντησω αμεσα καθως κ την επυβαρηνση αν εχεις, για αποστολη εδω γιατι αν εχρεται στο ταχυδρομειο πληρωνεις μονο τα κιλα αμ παει αεροδρομιο σου κανουν εκτελωνησμο κ δεν λεει .

Δημοσ.

off topic //Το καμμένο πίξελ το είδες...μερικές τελείες είναι τόσο δύσκολο να βάλεις στο κείμενο σου...; Είναι ασέβεια προς τους συνομιλητές σου να γράφεις ασυνάρτητα και μάλιστα να κάνεις και τον ''κινέζο'' ...//off topic

Δημοσ.

ναι φιλε μου το ειδα κ το ειπε κ ο υπευθηνος το ειδε διαβασε σε παρακαλω πολυ απο την αρχη τι εχω γραψει ελειπα εξωτερικο κ μαζι μου αυτα με την κινα κ τους κινεζους θα σε παρακαλεσω να μην τα ξαναπεις γιατι με θυγεις.

ζηταω συγνωμη για τα εληνικα μου.

Δημοσ.
off topic //Το καμμένο πίξελ το είδες...μερικές τελείες είναι τόσο δύσκολο να βάλεις στο κείμενο σου...; Είναι ασέβεια προς τους συνομιλητές σου να γράφεις ασυνάρτητα και μάλιστα να κάνεις και τον ''κινέζο'' ...//off topic
δεν νομιζω οτι ειναι σωστο να την λεμε σε καποιον απο την στιγμη που εχει εξηγησει στα πρωτα ποστ του το προβλημα που εχει με τα ελληνικα του
Δημοσ.

Κανείς δεν είπε κάτι για τα ελληνικά του...εγώ δεν μίλησα για την ορθογραφία του αλλά για μερικές τελείες για να βγάζουμε νόημα...

Αν πρέπει να σπουδάσεις πυρηνικός φυσικός για να βάλεις 3-4 τελείες, τότε πάω πάσο.

Δημοσ.

ποιες τελειες φιλε μου;εδω ο ανθρωπος εχει προβλημα με τα ε και τα ι,οι τελειες λειπουν για να βγαλουμε νοημα;αφου δεν υπαρχει καμμια συνταξη,:whistle:συγνωμη για το off-topic

Δημοσ.

ενταξει ρε παιδια φανταστειτε 5 χρονια να βλεπεις παντου κινεζικα!!!!οχι ορθογραφια ξεχνας αλλα και το αλφαβητο!

Παντως η αληθεια ειναι πως υπαρχουν καποιοι υπαλληλοι σε καταστηματα που σκοπιμως δεν σου λενε καποια πραγματα,δλδ πασαρουν εκθεσιακα προιοντα στις ιδιες τιμες.....

Για παραδειγμα ζητας κατι και σου λενε "τελειωσε,μηπως θες το εκθεσιακο;" ενω στην ουσια στην αποθηκη μπορει να υπαρχει αλλο,αλλα αυτοι να θελουν να ανανεωσουν τη βιτρινα με καινουργια προιοντα.

Παλιοτερα μου εχει συμβει και μενα να μου πασαρουν εκθεσιακο προιον στην ιδια τιμη,και δυστυχως την ειχα πατησει και εγω,αλλα ευτυχως το προιον βγηκε θηριο,το εχω 2 χρονια και δουλευει μια χαρα.

Δημοσ.
πονταρουνε φιλε μου στην καψα μας για αυτο το κανουνε,βεβαια φταιμε και εμεις πολλες φορες;)

Η γιαγιά μου αν και αγράμματη, περιγράφοντας τους εμπόρους έλεγε : " εγώ στραβώνω και πουλώ - εσύ βλέπε και αγόραζε".

Δημοσ.

εχει γινει πολλα λαθοι σχετικα με το θεμα κ γιαυτο φταιω εγω δεν κατηγορω τον πολητη γιατι γιαυτο πληρωνεται.

εκανα αυτο το θεμα για να σας προιδοποιησω να μην παθετε κατι παρομοιο ,κατηγωρησα την συμπεριφορα του υπαληλου στις αλαγες κ την πολιτικι του μαγαζιου ( σας αλαζουμε το προιον εντος 14 ημερων,θα επρεπε να ξεκαθαριζουν τις συνθηκες τις οποιες δεχοντε να αλαξουνε το προιον,παρολο που δεν ανοιχτικε ποτετο dvd rw )

δεν χρειαζοντε γραμματα κ μορφωση για να εχει καποιος αναλαμπες σοφων σκεψεων.

(με τα ελληνικα προσπαθω λιγη κατανωηση παρακαλω)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...