Προς το περιεχόμενο

Tuxera NTFS vs Paragon NTFS for Mac

vag3d

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Tuxera NTFS Vs Paragon NTFS for Mac

(ή μήπως υπάρχει άλλο, καλύτερο από αυτά τα δύο?)

Ποιο θα επιλέγατε σήμερα αν είχατε να επιλέξετε ένα από τα δυο και γιατί?

Τι λέει η εμπειρία σας?

Δημοσ.

Εγω προτιμω το paragon ntfs.

To tuxera ειναι σχετικα καινουριο ,οποτε ποιος ο λογος να το εμπιστευτω? (και ειδικα απο την στιγμη που στηριζεται στο ntfs-3g που με εχει κρεμασει μια φορα στο παρελθον)

Τελος, φυσικα δεν εμπιστευεσαι ΚΑΝΕΝΑ απο τα 2 προγραμματα για την εγγραφη πολυ σημαντικων δεδομενων σου..

Για τα πολυ σημαντικα δεδομενα ή κατευθειαν σε HFS ή σε NTFS αλλα natively μεσω windows.

Δημοσ.

Βασικά τους HDD's μου τους έχω "γυρίσει" όλους σε HFS (Journalized).

Απλώς για να υπάρχει "επικοινωνία" με κάνα εξωτερικό δίσκο από windows users ή κανένα flash-άκι (αν δεν είναι fat32 formated).

Με το Ext3+Ext4 τι γίνεται? Read/Write κανονικά ο Mac? (δεν έχω προλάβει να δοκιμάσω ακόμη).

Δημοσ.

Το Tuxera NTFS πρώτη φορά το ακούω, με το paragon έχω πρόβλημα στο Mac Pro μου.

Μου καταργεί εντελώς το sleep και αν τυχόν γίνει force shutdown το μηχάνημα σε MacOS στο επόμενο startup δεν ξεκινάει με τίποτα το σύστημα μέχρι να μπω σε Windows και να κάνω scandisk τον δίσκο του BootCamp.

Μάλλον θα το ξηλώσω και θα δοκιμάσω το Tuxera NTFS

Δημοσ.

Δεν ξερω για το tuxera παντως το paragon με χει δυαλισει 2 φορες εμενα και αλλη μια που εκανα δουλεια σε αλλο pc!δεν το ξαναβάζω ουτε για πλακα.

Δημοσ.

Εγω χρισιμοποιώ Paragon NTFS και EXT3 χωρίς προβλημα ως τώρα.Αν το tuxera δεν έχει τα προβλήματα του NTFS-3G μπορει στο μέλλον να το δοκιμάσω.

Δημοσ.

Εγω παντως εχω το trial του tuxera περασμενο εδω κ μερες στο mac pro μου. Ολα τα δεδομενα μου ηταν σε ntfs και με αλληλουχιες μετακινησεων αρχειων μεταξυ ntfs και hfs journalized μεσω tuxera, κατορθωσα να μετατρεψω ολους μου τους δισκους σε hfs. Προβλημα μεχρι στιγμης δεν ειδα στα αρχεια. (μιλαμε για μετακινηση 2TB+ αρχειων)

Ένιωθα ομως οτι ηταν λιγο αργο. (ισως ειναι και η ιδεα μου, δεν ξερω)

Εσας πως σας δημιουργησε προβλημα το paragon και πως το ανακαλυψατε? τι ακριβως εγινε?

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Δημοσ.

Νομιζω πως δεν ειναι ιδεα σου, πραγματι η μεσοβεζικες λυσεις(δυστυχως τετοιες ειναι το tuxera και το pragon λογω οτι το ntfs ειναι κλειστο προτυπο οποτε κανουν reverse engineering) δεν πιανουν τις ταχυτητες του native ntfs ουτε την αξιοπιστια του..

Δημοσ.

Ο νόμος είναι τους μεγάλους δίσκους που χρησιμοποιείς για bakcup κτλ να τους παίζεις σε HFS Journaled. Το Paragon για το δίσκο κανενός φίλου η κανά stick, αν θέλεις μόνο stick-άκια να παίζεις τότε φόρμαρέ τα FAT και είσαι κομπλεδούρα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...