fe31h Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Γεια σας... Μου ειπε ενας γνωστος για κατι επιστολες του Μικη Θεοδωρακη οι οποιες ελεγαν για ενα θεμα.. δεν θυμαμαι πως ηταν ακριβως αλλα μου εχει μεινει οτι ειχε κατι το επαναστατικο να το πω? δεν θυμαμαι... μηπως ξερετε για ποιες επιστολες του προσπαθω να σας πω?? Ευχαιστω πολυ εκ των προτερων
AFANIS_ Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Γεια σας... Μου ειπε ενας γνωστος για κατι επιστολες του Μηκη Θεοδωρακη οι οποιες ελεγαν για ενα θεμα.. δεν θυμαμαι πως ηταν ακριβως αλλα μου εχει μεινει οτι ειχε κατι το επαναστατικο να το πω? δεν θυμαμαι... μηπως ξερετε για ποιες επιστολες του προσπαθω να σας πω?? Ευχαιστω πολυ εκ των προτερων βασικά είναι Μίκης και όχι Μήκης..... μήπως λές για αυτό....? http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=4003 ( το Ρεσάλτο είναι το περιοδικό.... όχι το άλλο με το "ντου"..... )
Teaser Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δεν ξέρω σε ποιες ακριβώς επιστολές αναφέρεσαι αλλά μία που διάβασα και μου άρεσε είναι αυτή. Αν δεν ενοείς αυτή τότε περίμενε, κάποιος που ξέρει καλύτερα θα βρεθεί να σε βοηθήσει στην επιστολοαναζήτηση.
fe31h Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Σας ευχαριστω παιδια... AFANIS_ οκ φιλε..αυτο νομιζω εψαχνα.. και εγω νομιζα οτι ειχα κανει λαθος το επωνυμο... Παρακαλω καποιον moderator να το διωρθωσει... Ευχαριστω και παλι παιδια...
teo64x Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Άλλαξε το Μήκης κι έγινε Μίκυ. Cool story brethren.
gf030 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δεν ξέρω σε ποιες ακριβώς επιστολές αναφέρεσαι αλλά μία που διάβασα και μου άρεσε είναι αυτή.Αν δεν ενοείς αυτή τότε περίμενε, κάποιος που ξέρει καλύτερα θα βρεθεί να σε βοηθήσει στην επιστολοαναζήτηση. Αφου καταφεραμε και βαφτισαμε τον Μικη ακροδεξιο, επειδη εκανε το εγκλημα μαζι με αλλους να πολεμησει τους γερμανους, η επειδη εκανε το τεραστιο σφαλμα να μιλησει για Πατριδα, ειμαστε αξιοι της τυχης μας... Εμπρος λοιπον, ακαπνοι διεθνιστες, στον δρομο που χαραξε η Δραγωνα. και η Ρεπουση και ο Σορος Τωρα μπορει να κλειδωθει.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Άλλαξε το Μήκης κι έγινε Μίκυ. Cool story brethren. Μίκης you noob όχι Mήκης...
teo64x Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Μίκης you noob όχι Mήκης... Ναι. Λέω ότι ο τίτλος ήταν λάθος και στην αρχή και μετά το edit του, δηλαδή. Απλά με τη δεύτερη εκδοχή γέλασα λίγο.
Blondeamon Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Άλλαξε το Μήκης κι έγινε Μίκυ. Cool story brethren. H προπαγάνδα: και η αλήθεια: Σε ευχαριστούμε fe31h που μας άνοιξες τα μάτια. Υ.Γ Προς θεού δεν κοροιδεύω το θεοδωράκη, είναι σατιρικό προς τον thread-starter το πόστ και μόνο.
AFANIS_ Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Σας ευχαριστω παιδια... AFANIS_ οκ φιλε..αυτο νομιζω εψαχνα.. και εγω νομιζα οτι ειχα κανει λαθος το επωνυμο... Παρακαλω καποιον moderator να το διωρθωσει... Ευχαριστω και παλι παιδια... ναι ...το όνομα είχες κάνει λάθος... παρακαλώ....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Ναι. Λέω ότι ο τίτλος ήταν λάθος και στην αρχή και μετά το edit του, δηλαδή. Απλά με τη δεύτερη εκδοχή γέλασα λίγο. ααααααααααααααααααααααααααααααααααα ok...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.