Προς το περιεχόμενο

μεταφορα-αντιγραφη αρχειων mkv

georgegen

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ειμαι καινουριος στην παρεα για αυτο συγχωρεστε με για λαθη...ρε παιδια,εχω ταινιες σε μορφη mkv και θελω να τα μεταφερω σε εξωτερικο σκληρο δισκο αλλα μου λεει οτι η μεταφορα αυτου του αρχειου ειναι αδυνατη γιατι ειναι μεγαλο σε μεγεθος,παρολου που εχω πολυ χωρο στον σκληρο.μηπως ξερετε καποιο τροπο μεταφορας?ευχαριστω...

Δημοσ.
Προφανώς ο εξωτερικός δίκος είναι διαμορφωμένος σε FAT32.

Να τον διαμορφώσεις σε NTFS και θα αντιγραφούν.

σε ευχαριστω πολυ φιλε αλλα πως το κανουμε αυτο και οταν το κανω θα χασω αρχεια που υπαρχουν ηδη μεσα στον εξωτερικο δισκο???

Δημοσ.

Όταν ο δισκος ειναι διαμορφωμενος σε fat32 μπορεις να δεχτεί αρχεία μέχρι 4 giga περίπου. Αν έχεις ήδη αρχεία μέσα στον δίσκο είναι λίγο παλούκι να τον κάνεις ntfs. Ας πάμε στην περίπτωση που δεν εχεις αρχεια μεσα. Κάνεις απλά δεξί κλικ και format σε ntfs. Εγώ όποτε έχει χρειαστεί έχω κάνει quick format και δεν είχα ποτέ πρόβλημα...

Αν έχεις αρχεία μέσα κάνεις το εξής

Πας στο command window και γραφεις

convert D: /fs:ntfs /x

Αν ο D είναι αυτός που θες να μετατρέψεις σε ntfs.

Ωστόσο δεν είναι 100% σίγουρο αν μετά θα βρείς όλα τα δεδομένα σου.Λογικά θα πρέπει να τα βρεις και μετά...

Δημοσ.
Ωστόσο δεν είναι 100% σίγουρο αν μετά θα βρείς όλα τα δεδομένα σου.Λογικά θα πρέπει να τα βρεις και μετά...

Κανονικά με αυτόν τον τρόπο δεν θα τα χάσεις.Αλλα επειδή ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να πάει στραβά κράτα και ένα μπακαπ...

Δημοσ.

ευχαριστω πολυ φιλε,ελπιζω να πετυχει....επειδη ειμαι λιγο ασχετος, το command window ειναι εναρξη=>βοηθηματα=>γραμμη εντολών???σορρυ που σε ταλαιπορώ

Δημοσ.

Ναι, έτσι είναι ή αν πατήσεις στο πληκτρολόγιο τα πλήκτρα WINDOWS+R.

Αν το κάνεις από το μενού Έναρξη και έχεις VISTA ή 7 να ξεκινήσεις την γραμμή εντολών με δεξί κλικ->Εκτέλεση ως Διαχειριστής για καλύτερα.

Απλά σιγουρέψου για το γράμμα του δίσκου πριν προχωρήσεις.

Δημοσ.

οκ,ευχαριστω πολυ...περιμενω να κανω 1 backup.μολις το προσπαθησω θα σας πω πώς πηγε...

---------- Προσθήκη στις 20:43 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:38 ----------

ολα οκ παιδια,ευχαριστω πολυ...μου ειχε σπασει τα νευρα αυτο το πραγμα...να κανω μια τελευταια ερωτηση?ο σκληρος θα παραμεινει σε NTFS η θα πρεπει να το μετατρεπω καθε φορα?ευχαριστω και παλι...

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Ναι, έτσι είναι ή αν πατήσεις στο πληκτρολόγιο τα πλήκτρα WINDOWS+R.

Αν το κάνεις από το μενού Έναρξη και έχεις VISTA ή 7 να ξεκινήσεις την γραμμή εντολών με δεξί κλικ->Εκτέλεση ως Διαχειριστής για καλύτερα.

Απλά σιγουρέψου για το γράμμα του δίσκου πριν προχωρήσεις.

καλησπερα! να ρωτησω κατι? εχω το ιδιο προβλημα και παω στο command prompt, γραφω convert G: /fs:ntfs /x και μετα μου λεει enter current volume label... εκει τι γραφω??

---------- Προσθήκη στις 03:09 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 02:53 ----------

ευχαριστω το βρηκα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...