georgegen Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 ειμαι καινουριος στην παρεα για αυτο συγχωρεστε με για λαθη...ρε παιδια,εχω ταινιες σε μορφη mkv και θελω να τα μεταφερω σε εξωτερικο σκληρο δισκο αλλα μου λεει οτι η μεταφορα αυτου του αρχειου ειναι αδυνατη γιατι ειναι μεγαλο σε μεγεθος,παρολου που εχω πολυ χωρο στον σκληρο.μηπως ξερετε καποιο τροπο μεταφορας?ευχαριστω...
Rempetis Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Προφανώς ο εξωτερικός δίκος είναι διαμορφωμένος σε FAT32. Να τον διαμορφώσεις σε NTFS και θα αντιγραφούν.
georgegen Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Προφανώς ο εξωτερικός δίκος είναι διαμορφωμένος σε FAT32.Να τον διαμορφώσεις σε NTFS και θα αντιγραφούν. σε ευχαριστω πολυ φιλε αλλα πως το κανουμε αυτο και οταν το κανω θα χασω αρχεια που υπαρχουν ηδη μεσα στον εξωτερικο δισκο???
lunatic89 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Όταν ο δισκος ειναι διαμορφωμενος σε fat32 μπορεις να δεχτεί αρχεία μέχρι 4 giga περίπου. Αν έχεις ήδη αρχεία μέσα στον δίσκο είναι λίγο παλούκι να τον κάνεις ntfs. Ας πάμε στην περίπτωση που δεν εχεις αρχεια μεσα. Κάνεις απλά δεξί κλικ και format σε ntfs. Εγώ όποτε έχει χρειαστεί έχω κάνει quick format και δεν είχα ποτέ πρόβλημα... Αν έχεις αρχεία μέσα κάνεις το εξής Πας στο command window και γραφεις convert D: /fs:ntfs /x Αν ο D είναι αυτός που θες να μετατρέψεις σε ntfs. Ωστόσο δεν είναι 100% σίγουρο αν μετά θα βρείς όλα τα δεδομένα σου.Λογικά θα πρέπει να τα βρεις και μετά...
georgegen Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 αν διαμορφοσω τον σκληρο δισκο απο FAT32 σε NTFS θα διαγραφουν τα αρχεια που εχω ηδη μεσα???
lunatic89 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Ωστόσο δεν είναι 100% σίγουρο αν μετά θα βρείς όλα τα δεδομένα σου.Λογικά θα πρέπει να τα βρεις και μετά... Κανονικά με αυτόν τον τρόπο δεν θα τα χάσεις.Αλλα επειδή ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να πάει στραβά κράτα και ένα μπακαπ...
georgegen Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 ευχαριστω πολυ φιλε,ελπιζω να πετυχει....επειδη ειμαι λιγο ασχετος, το command window ειναι εναρξη=>βοηθηματα=>γραμμη εντολών???σορρυ που σε ταλαιπορώ
micos000 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Ναι, έτσι είναι ή αν πατήσεις στο πληκτρολόγιο τα πλήκτρα WINDOWS+R. Αν το κάνεις από το μενού Έναρξη και έχεις VISTA ή 7 να ξεκινήσεις την γραμμή εντολών με δεξί κλικ->Εκτέλεση ως Διαχειριστής για καλύτερα. Απλά σιγουρέψου για το γράμμα του δίσκου πριν προχωρήσεις.
lunatic89 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Ναι αυτό είναι.Σε αγγλικα windows ειναι command window. Όταν το κάνεις στείλε να μας πεις αν είναι όλα οκ
georgegen Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 οκ,ευχαριστω πολυ...περιμενω να κανω 1 backup.μολις το προσπαθησω θα σας πω πώς πηγε... ---------- Προσθήκη στις 20:43 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:38 ---------- ολα οκ παιδια,ευχαριστω πολυ...μου ειχε σπασει τα νευρα αυτο το πραγμα...να κανω μια τελευταια ερωτηση?ο σκληρος θα παραμεινει σε NTFS η θα πρεπει να το μετατρεπω καθε φορα?ευχαριστω και παλι...
Satsok73 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 θα παραμεινει ως εχει, δεν θα χρειαστει να τον ξαναδιαμορφωσεις
αλεχ Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Ναι, έτσι είναι ή αν πατήσεις στο πληκτρολόγιο τα πλήκτρα WINDOWS+R.Αν το κάνεις από το μενού Έναρξη και έχεις VISTA ή 7 να ξεκινήσεις την γραμμή εντολών με δεξί κλικ->Εκτέλεση ως Διαχειριστής για καλύτερα. Απλά σιγουρέψου για το γράμμα του δίσκου πριν προχωρήσεις. καλησπερα! να ρωτησω κατι? εχω το ιδιο προβλημα και παω στο command prompt, γραφω convert G: /fs:ntfs /x και μετα μου λεει enter current volume label... εκει τι γραφω?? ---------- Προσθήκη στις 03:09 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 02:53 ---------- ευχαριστω το βρηκα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.