aledjo Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 από ότι βλέπω με πτυχία η χωρίς σε σερβιτόροι καταλήγουν όλοι.. εμενα αυτο μ'αρεσε..... εχεις αρχισει να μπενεις στο κλιμα
gang Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 βασικά απ' ότι ξέρω τους άπειρους τους βάζουν στην αρχή σαν βοηθούς σερβιτόρους, δηλαδή ή θα κουβαλάς ποτήρια με νερό ή θα μαζεύεις τραπέζια... ενδεχόμενη ζημιά-μικρό το κακό...
κωννα Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Παιδια τ πιο βασικα ξεχασαμε .. με ποιο χερι κραταμε τ δισκο?:|
tsifotis Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Παιδια τ πιο βασικα ξεχασαμε .. με ποιο χερι κραταμε τ δισκο?:| Υπαρχουνε επτα σχολες, ολες σεβαστες: α) Με το αριστερο χερι φυσικα. Στο δεξι εχεις φορεμενη μια πετσετα καθετα. β) Με οποιο γουσταρεις γ) Με αυτο που κανεις τον σταυρο σου δ) Με αυτο που δεν θα κρατας κατι αλλο ταυτοχρονα ε) Και με τα δυο αν μιλαμε για πολυ βαρος στ) Με αυτο που χρησιμοποιουνε και οι υπολοιποι σερβιτοροι τριγυρω σου ζ) με αυτο που θα ειναι αρκετα φαντεζι ωστε να κανεις πελατη να προσεξει την λεπτομερεια πηγη: Waiter Weekly τευχος 2967
livewire Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Υπαρχουνε επτα σχολες, ολες σεβαστες: α) Με το αριστερο χερι φυσικα. Στο δεξι εχεις φορεμενη μια πετσετα καθετα. β) Με οποιο γουσταρεις γ) Με αυτο που κανεις τον σταυρο σου δ) Με αυτο που δεν θα κρατας κατι αλλο ταυτοχρονα ε) Και με τα δυο αν μιλαμε για πολυ βαρος στ) Με αυτο που χρησιμοποιουνε και οι υπολοιποι σερβιτοροι τριγυρω σου ζ) με αυτο που θα ειναι αρκετα φαντεζι ωστε να κανεις πελατη να προσεξει την λεπτομερεια πηγη: Waiter Weekly τευχος 2967 Και εδώ υπάρχουν 2 σχολές σκέψης. Το "ζετέ" ενδείκνυται για αρχάριους, ενώ το "αρασέ" γίνεται διαθέσιμο από το lvl 30, αλλά το λατρεύουν τα γκομενάκια.
Uberalles_gr Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν υπάρχει με ποιο χέρι κρατάμε έναν δίσκο.. Με όποιο σε βολεύει.. Εάν δεν έχεις ξανά δουλέψεις ως σερβιτόρος θα σου πρότεινα να βάζεις όσο το δυνατόν πιο λίγα πιάτα,ποτήρια στην αρχή μέχρι να του πάρεις τον αέρα.. Μετά είναι συνήθεια. Και εάν σου πέσει και καμιά φορά ο δίσκος δεν χάλασε και ο κοσμός.. Ένα μαγαζί θα άνοιγα με αυτά που έχω ρίξει εγώ
Garnele Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Το δίσκο τον κρατάς με το αντίθετο χέρι από αυτό που χρησιμοποιείς όταν γράφεις ή τελος πάντων με το χέρι που δουλευεις λιγότερο. Και εξηγώ: με το χέρι που χρησιμοποιείς στις περισσότερες δουλειές είναι ευκολότερο να τον ξεφορτώσεις (το δίσκο) από τα ποτήρια και επίσης τα αντανακλαστικά του είναι ταχύτερα σε περίπτωση που πάει να πέσει κτλ. Έτσι βάζεις στο "άχρηστο" χέρι το βάρος και έχεις το καλό για να κάνει όλα τα υπόλοιπα. Πηγή: Γκαρ Νελε Να σημπληρώσω ότι με το καλό χέρι μπλοκάρεις καλύτερα τον τύπο που χορεύοντας/χοροπηδώντας ή για το χ ψ άλλο λόγο πάει να σκάσει στο δίσκο και να τα ρίξει όλα κάτω. Σημαντικό πόιντ.
ikaruga24 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δευτερο σημαντικο, ΠΟΤΕ τα εμφιαλωμενα νερα πανω στο δισκο, παντα στο χερι.
Uberalles_gr Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Εγώ προσωπικά τόσα χρόνια με το καλό μου χέρι κρατάω το δίσκο και σερβίρω με το "κουλό" μου χέρι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.