Προς το περιεχόμενο

USB TV tuner MPEG4 + MPEG2 ?

CyberDreamer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Κανένα από τα τρία. Και τα τρία έχουν κλείσει τον κύκλο ζωής τους και εφόσον δεν χρειάζεσαι sat τότε γιατί να πάρεις το 3/4000;

Όπως είπα και στο φίλο qspock από Hauppauge δύο αξίζουν για DVB-T και analog και αυτά είναι το 1700 με ένα tuner και το 2200 με δύο. Το πρώτο μάλιστα κυκλοφορεί και στην Ελληνική αγορά στα 100-110€.

Από AverMedia η μόνη κάρτα που αυτή τη στιγμή κυκλοφορεί στην Ελλάδα και που την έχω δοκιμάσει και πάει καλά, είναι η AverMedia H727 Aver TV Tuner. Μέχρι πριν λίγες ημέρες το Πλαίσιο έφερνε και την AVerTV TwinStar που επίσης είναι πολύ καλή αλλά μάλλον εξαντλήθηκε. Και οι δύο αυτές κάρτες είναι αντίστοιχες της Hauppauge 1700, με καλούς και σταθερούς drivers και γρήγορους codecs (για non-Win7). Πάντως μεταξύ αυτών των AverMedia και των Hauppauge μάλλον θα προτιμούσα τις δεύτερες. Έχουν πολύ μεγαλύτερη κοινότητα χρήσης σε χώρες με DVB-T, καλύτερη υποστήριξη και αρκετά καλύτερους 64bit drivers (σε ταχύτητα και σταθερότητα). Πάντως θα μείνεις ευχαριστημένος και από τις μεν και από τις δε.

Σχετικά με το WinTV 7 που ρώτησες είναι καλό, θα έλεγα καλύτερο από το αντίστοιχο της AverMedia αν και προσωπικά δεν το χρησιμοποιώ σε καθημερινή βάση καθώς κατηγορηματικά προτιμώ το Windows 7 media center που συγκριτικά και με τα δύο έχει ελάχιστα προβλήματα, πολύ καλύτερη ταχύτητα και τρομερά μεγαλύτερη εργονομία για χρήση HTPC.

Σου ανέφερα αυτές γιατί δεν έχω PCI-E !!!

Αυτές που αναφέρεις βγαίνουν και σε PCI 2.3;

• Απαντ. 88
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τότε από Hauppauge δεν έχεις άλλη επιλογή εκτός της 1100 η οποία λειτουργικά είναι κλασσική κάρτα χωρίς προβλήματα. Όσο για τις AverMedia που κυκλοφορούν στην Ελλάδα δυστυχώς είναι PCIe.

Δημοσ.
Τότε από Hauppauge δεν έχεις άλλη επιλογή εκτός της 1100 η οποία λειτουργικά είναι κλασσική κάρτα χωρίς προβλήματα. Όσο για τις AverMedia που κυκλοφορούν στην Ελλάδα δυστυχώς είναι PCIe.

Αν κινηθώ γι'αυτήν την κάρτα πως σου φαίνεται;

http://www.leadtek.com/eng/tv_tuner/overview.asp?lineid=6&pronameid=458

Περίπου 82Euros με τα μεταφορικά.

Είναι η μετεξέλιξη της DTV 2000 H.

Η 1100 μου φαίνεται πιό ξεπερασμένη.

Δημοσ.
Εγω παιδιά πηρα απο το e-techshop αυτο εδω το usb tuner και ειναι πολύ καλό με πολύ ωραίο πρόγραμμα διαχείρισης και ευκολία στα records!

φιλε να σε ρωτησω, αυτο το κεραιακι που εχει μεσα κανει τιποτα, η πρεπει να βαλεις αλλη κεραια οπως στην αναλογικη...

Δημοσ.
φιλε να σε ρωτησω, αυτο το κεραιακι που εχει μεσα κανει τιποτα, η πρεπει να βαλεις αλλη κεραια οπως στην αναλογικη...

Εχω 1 asus 1000h και με την κεραία (μαγνητική) αυτη τοποθετημένη εξω απο το αυτοκίνητο πιάνω μια χαρά εν κινήση. Στο σπίτι, αν και είμαι στον 4ο όροφο δεν εχω κανενα πρόβλημα πάλι, πιάνει και τις ΕΡΤ και της Digea με 96- 100% signal quality.

Δημοσ.
Εγω παιδιά πηρα απο το e-techshop αυτο εδω το usb tuner και ειναι πολύ καλό με πολύ ωραίο πρόγραμμα διαχείρισης και ευκολία στα records!

Μια χαρα ειναι το τανερακι αλλα ειναι απαραδεκτο κατι που κοστιζει 10.5 ευρω καποιοι εδω στην ελλαδα να το πουλανε 50 .

http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.8309

Δημοσ.

Φίλε έχεις ψωνίσει ποτέ από εκεί? Βλέπω είναι Ηong Kong, αλλά φαίνεται αξιόπιστο. Δέχεται και paypal, οπότε δε βλέπω λόγο ανησυχίας, αλλά έχεις προσωπική εμπειρία?

Δημοσ.

Εχω παρει καποια γκατζετακια οπως ανταπτορες , usb hub , το παραπανω usb tv tuner , κλπ . Πραγματακια γενικα χαμηλης αξιας ( που και αυτα ομως τα πουλανε πιο ακριβα εδω ) τα οποια δεν θα τρελαθω κι ολας αν χαλασουν ( εχουν φυσικα εγγυηση και στα αλλαζουν αλλα παιρνει καμια εικοσαρια μερες η διαδικασια με τα ταχυδρομεια ) .

Με paypal αγορασα και δεν ειχα προβλημα . Η αποστολη ειναι δωρεαν .

Δημοσ.

Παιδιά προσέξτε γιατί χρειάζεται adaptorάκι για να συνδεθεί με κλασσική εξωτερική κεραία (RF) και δεν είμαι σίγουρος ότι μπορεί να βρεθεί εύκολα...

Δημοσ.
Παιδιά προσέξτε γιατί χρειάζεται adaptorάκι για να συνδεθεί με κλασσική εξωτερική κεραία (RF) και δεν είμαι σίγουρος ότι μπορεί να βρεθεί εύκολα...

Κοβεις το καλωδιο της κεραιας που συνοδευει το tuner στη μεση , περνας δυο βυσματακια απο τα κανονικα ( ενα αρσενικο και ενα θηλυκο ) στις δυο ακρες και πλεον χρησιμοποιεις ειτε την μικρη κεραια ειτε την κεντρικη του σπιτιου .

Κοστος σε χρονο 5 λεπτα . Κοστος σε χρημα 50 λεπτα .

Εναλακτικα το παρακατω αλλα δεν χρειαζεται . Ειναι πραγματικα πανευκολη διαδικασια .

http://cgi.ebay.com/Cable-Stick-Adapter-for-Antenna-USB-DVB-T-DVBT-TV-Tuner_W0QQitemZ260541843884QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item3ca98109ac

---------- Προσθήκη στις 17:53 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:46 ----------

Αϊ. Ρωτάω και καναδυο-τρεις φίλους αν θέλουν και φεύγει παραγγελία.

Αν τελικα παρεις και θελεις μονο για ψηφιακα καναλια σου προτεινω το παρακατω . Ειναι πολυ καλυτερο ποιοτικα και εχει και κανονικο βυσμα για την κεραια αν δεν τα πηγαινεις καλα με τις κατασκευες .

http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.8325

Δημοσ.
Μια χαρα ειναι το τανερακι αλλα ειναι απαραδεκτο κατι που κοστιζει 10.5 ευρω καποιοι εδω στην ελλαδα να το πουλανε 50 .

http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.8309

Φιλε μου ειχα κοιταξει για αρχή εδω αλλα δεν το ειχαν ετοιμοπαράδοτο. Αλλωστε στα ιδια χρηματα σχεδον ήταν με αυτο που τελικα πηρα. Τωρα για το αλλο που δειχνεις, ειχα ξαναψωνίσει στο παρελθόν απο εκει για το αυτοκίνητο ψηφιακό δέκτη που ελεγαν οτι ηταν και MPEG4 αλλα τελικά τζίφος ηταν MPEG2 και αναγκαστηκα να ταλαιπωρηθω να το στέλνω παλι πίσω και να πληρωνω μεταφορικα..Εκανε και 20 μερες να ερθει..

Δημοσ.

Αν τελικα παρεις και θελεις μονο για ψηφιακα καναλια σου προτεινω το παρακατω . Ειναι πολυ καλυτερο ποιοτικα και εχει και κανονικο βυσμα για την κεραια αν δεν τα πηγαινεις καλα με τις κατασκευες .

http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.8325

Με τις κατασκευές δεν έχω πρόβλημα, αλλά μάλλον αυτό θα πάρουμε. Είναι mpeg 4 αν κατάλαβα καλά, ε?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...