papayios Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Γιατι να μη τα πιανει με το συνοδευομενο λογισμικο ;; Με windows media player ;; Μηπως το μπερδευεις με το windows media center των 7 ;; Αλλος τροπος να δεις τα καναλια ειναι με το Progdvb με χρηση bda drivers και καποιο Codec pack πχ: k-lite codec pack . Ενα αλλο πολυ πιο ευκολο προγραμα ειναι το speed tv player . Περνα πρωτα τους drivers του tuner , δοκιμασε με καποιο απο αυτα ( καλυτερα το speed tv γιατι για το prog πρεπει να ξερεις λιγο και απο δορυφορικα για να το σεταρεις ) και βλεπουμε .
evts Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Σκέφτομαι το εξής με ενδιαφέρει να μπορώ να παρακολουθώ ένα κανάλι να και γράφω ένα άλλο, οπότε βλέπω το AverMedia AVERTV TwinStar. http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/TV-Radio-Cards/AverMedia-AVERTV-TwinStar-DVB-T-USB.htm Πιστεύετε ότι μπορεί να κάνει αυτή τη δουλεία η θέλει αρκετή cpu ; Απλά σκέφτομαι ότι ένα αναλογικό/ψηφιακό δεν έχει και πολύ ζωή μετά τον Ιούνιο η digea καλύπτει αυτά που με ενδιαφέρουν. Υπάρχει λόγος να πάρω και αναλογικό ; Για Αθήνα.
greg3301 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Για να μην επαναλαμβανόμαστε, το είπαμε και εγώ και ο frenzy πριν. Δεν υπάρχουν hardware decoders σε κάρτες DVB-T. Με απλά λόγια, αδιαφόρησε παγερά είτε βρίσκεις στα tv card specifications τη λέξη MPEG4 είτε όχι. Πάρε όποιο tuner θέλεις φτάνει να υποστηρίζεται από σωστούς drivers και πλήρη υποστήριξη Windows Media Center αν φυσικά σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο. Τα υπόλοιπα όποιο και αν διαλέξεις θα τα αναλάβουν οι codecs του συστήματος και της κάρτας γραφικών. Γεια σου φιλε, ελπιζω να παρακολουθεις ακομα το θεμα κ να δωσεις εγκαιρα τα φωτα σου...πηρα σημερα το terratec Tstick Dual RC HD μου ειπαν οτι υποστηριζει digea στο κουτι βεβαια δεν γραφει καπου για mpeg4, μονο HDTV,H.264, DVB-T(DTT-TNT-TDT,2tuners) Δεν το χω ανοιξει ακομα κ θελω να ξερω αν ειναι να το επιστρεψω πισω κ να παρω twinstar avermedia να ξεμπερδευω...μπορεις να μου πεις αν μπορω να κανω programmable video recording σε μελλοντικο χρονο κ οχι να με πανω απ το pc κ αν οχι με αυτο με ποια καρτα μπορω...ευχαριστω πολυ προκαταβολικα ---------- Προσθήκη στις 21:13 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:11 ---------- Γεια σου φιλε, ελπιζω να παρακολουθεις ακομα το θεμα κ να δωσεις εγκαιρα τα φωτα σου...πηρα σημερα τοterratec Tstick Dual RC HD μου ειπαν οτι υποστηριζει digea στο κουτι βεβαια δεν γραφει καπου για mpeg4, μονο HDTV,H.264, DVB-T(DTT-TNT-TDT,2tuners) Δεν το χω ανοιξει ακομα κ θελω να ξερω αν ειναι να το επιστρεψω πισω κ να παρω twinstar avermedia να ξεμπερδευω...μπορεις να μου πεις αν μπορω να κανω programmable video recording σε μελλοντικο χρονο κ οχι να με πανω απ το pc κ αν οχι με αυτο με ποια καρτα μπορω...ευχαριστω πολυ προκαταβολικα το περιεργο με το στικακι αυτο ειναι οτι στο επισημο σιτε της terratec.com δεν υπαρχει αυτο το μοντελο! μονο το tstick dual rc ---------- Προσθήκη στις 22:40 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:13 ---------- τελος θελω να ρωτησω αν υπαρχει περιπτωση να διαβαζει το σημα της digea mp4 Κ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ DOWNSIZING INTO MP2...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Κ ΠΑΛΙ ΟΠΟΙΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ..
giannis00 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 μου ειπαν οτι υποστηριζει digea στο κουτι βεβαια δεν γραφει καπου για mpeg4, μονο HDTV,H.264, DVB-T(DTT-TNT-TDT,2tuners) To H.264 δεν είναι το mpeg4 της Digea ;
greg3301 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Λοιπον, το δοκιμασα σημερα το πρωι κ ειμαι ευχαριστημενος, πιο συγκεκριμενα 1. ειναι αρκετα "ελαφρυ", δεδομενου οτι εχω αρκετα παλιο συστημα (athlon xp3200,1 gb ram, windows xp, 320 gb HD) 2. το time shift μπορεις να το εχεις ενεργοποιημενο κ ειναι αρκετα ευχρηστο, δεν κολλαει ακομα κ με συνεχομενες διακοπες, οπως ειχα διαβασει σε καποιο αλλο φορουμ για αποκοδικωποιητη τηλεορασης βεβαια... 3. το dual tuner κανει θαυματα με το epg pvr, μια κ κανω παρακολουθηση καναλιου ενω κανω recording ταυτοχρονα 2 αλλους διαφορετικους σταθμους!!! δεν ξερω πως κ γιατι, λογικα δεν θα μπορουσα 1 tuner για παρακολουθηση κ 1 tuner for recording αλλα μαλλον χανω κατι... 4. στην ουσια κ απαντω μονος μου σε προηγουμενο ερωτημα μου, το λογισμικο κανει ολη τη δουλεια, η zegatron εχει δωσει το serial για ξεκλειδωμα του HDTV H.264 (for Digea), αλλα με καλυτερο λογισμικο λογικα θα μπορεις να κανεις κ αλλα κολπα, οπως PiP, advanced PVR, programmable EPG etc... Αυτα κ περιμενω κ απο αλλους χρηστες τις εμπειριες τους, ισως σε καποιο αλλο φρεσκο "ΘΕΜΑ" μια κ νομιζω πρεπει να φτιαξει καποιος απ τους διαχειρηστες του σιτε κ μαλιστα; προτεινω ενα για pc tv-tuners κ ενα για HOME TV αποκωδικοποιητες, μια κ αυτοι με τα 39 ευρω νομιζω ειναι αρκετα απλοι κ με 15-20 ευρω παραπανω μπορεις να εχεις ενα φοβερο συστημα PVR που στην ουσια αχρηστευει το HDD VIDEO..μια κ κανεις τραμπα ταινιες απο το pc/internet downloaded στην τηλεοραση κ vice versa...
sfhadj Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Το ξαναστελνω το μηνυμα γιατι μόλις τώρα ειδα το μήνυμα για τα greeklish. Ειχα αγοράσει πριν 1 χρόνο το PCTV Hybrid TV tuner for windows τισ Pinnacle.Τώρα που μπήκαν τα ψηφιακά κανάλια δοκίμασα να το στικάκι πάλι και μου βγάζει μόνο ήχο οχι την εικόνα. Μου είπαν οτι φταιει το στικακι αν και λέει οτι υποστηρίζει MPEG2 και MPEG4. Ξέρει κανεις αμα υπάρχει κάποιο κοντεκ ή κάποιος ντριβερ για να μπορέσω να το φτιάξω. Για να δω τηλεόραση χρησιμοποιώ το windows media center. ---------- Προσθήκη στις 20:51 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:50 ---------- Δυστυχώς ισχύει ότι σου είπαν στην Digea. ΔΕΝ είναι συμβατό με MPEG4... Είσαι σίγουρος οτι φταιει το στικακι και δεν υπάρχει λύση?
mandipl Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 αυτο λεει τιποτα ?? αν δεν κανω λαθος δεν χρειαζεται να συνδεθει με καλωδιο κεραιας ετσι ??? θα εχει καλη εικονα ομως ?? http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/TV-Radio-Cards/ASUS-My-Cinema-U3000-Hybrid-USB-2-0-MPEG4-90-YT04A12-0EAY1Z.htm
vasilis.k Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Καλησπέρα! Νέος στο forum και αυτό είναι το πρώτο μου post! Ήθελα να κάνω μια ερώτηση σε όλους τους απανταχού γνώστες! Λοιπόν, έχω ένα μόνιτορ και θέλω να πάρω ένα standalone tv tuner, έτσι ώστε να μην χρειάζεται πάντα η παρουσία του laptop. Σκεφτόμουν για αυτό: LIFEVIEW LV6TBOX3 NOT ONLY TV BOX DVB-T REC3 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.702519 Ξέρω πως το συγκεκριμένο δεν υποστηρίζει MPEG 4, δλδ κανάλια της DIGEA, παρά μόνο MPEG 2, δλδ ΕΡΤ. Θα μπορώ να κάνω αποκωδικοποίηση MPEG 4 μέσω λογισμικού όποτε έχω συνδεδεμένο πάνω το laptop και όποτε δεν βρίσκεται εκεί, να βλέπω με αναλογική λήψη όλα τα κανάλια; (Εφόσον είναι standalone, την αποκωδικοποίηση ψηφιακού σήματος, έστω MPEG 2, την κάνει μέσω hardware αυτό και δεν χρειάζεται καθόλου υπολογιστή, σωστά Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!
ckrasos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Κύριοι καλησπέρα πληροφοριακά όλα τα USB Ψηφιακά (DVB-T) ή Υβριδικά (Hybrids)Tuners υποστιρίζουν όλους τους τύπους αποκωδικοποίησης μέσω Software. Οσοι απο σας έχουν Windows vista και XP βάλτε windows 7 και με τον windows media center θα παίξουν άψογα αλλιως εγκαταστήστε ένα προγραμμα σαν το DVB Viewer η το Blaze hdtv η το Speed TV player.
ipal Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Κύριοι καλησπέρα πληροφοριακά όλα τα USB Ψηφιακά (DVB-T) ή Υβριδικά (Hybrids)Tuners υποστιρίζουν όλους τους τύπους αποκωδικοποίησης μέσω Software.Οσοι απο σας έχουν Windows vista και XP βάλτε windows 7 και με τον windows media center θα παίξουν άψογα αλλιως εγκαταστήστε ένα προγραμμα σαν το DVB Viewer η το Blaze hdtv η το Speed TV player. ΔΛΔ δε παιζει ρολο που ειναι mpeg-2 , θα γινει απο soft το mpeg-4?
ckrasos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Ναι την αποκωδικοποίηση ψηφιακού σήματος, MPEG 2 η MPEG 4, την κάνει μέσω software (decoder)
dhmak Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δηλαδή εσείς που υποστηρίζεται οτι η αποκωδικοποίηση MPEG4 γίνεται με απλό usb stickάκι χωρίς mpeg4 chipάκι το έχεται δοκιμάσει ή το λέτε θεωρητικά ;; Γιατί θεωρητικά ακούγεται λογικό αλλα τότε γιατί έχουν διαφορά τιμής, μιάς και όλοι οι υπολογιστές έχουν κάποιο codec pack.
neos_moisis Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 ΓΕΙΑ ΣΑΣ! ΝΑ ΜΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΣΤΗ ΚΑΡΤΑ TERRATEC T5 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.702663 ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΣΑΝ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΗΛΑ ΝΑ ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ ΜΕ ΑΛΛΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ 'Η ΟΤΑΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
HamerZ Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Με όλες τις κάρτες μπορείς να ρυθμίσεις το μέγεθος του παραθύρου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.