Προς το περιεχόμενο

E-banking usb σε mac os?????

leroy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ έχω κάνει πληρωμή Alpha Web Banking μέσω Safari από iPhone πάντως (κανένα πρόβλημα εκεί). Θα δοκιμάσω και με τον Mac καμιά μέρα να δω.

Δημοσ.

Στο e-banking της Πειραιώς που έχω (το οποίο παρεμπιπτόντως είναι κορυφαίο και το προτείνω σε όσους δεν έχουν) δουλεύουν όλα ρολόι.

Στο e-banking της Eurobank, που έχει η μητέρα μου, μπορεί να κάνει πληρωμές για υπηρεσίες εντός της τράπεζας αλλά όχι άλλων τραπεζών γιατί δεν εκδίδει πιστοποιητικό ασφαλείας για mac (έτσι μου είπαν από την τεχνική τους υποστήριξη).

Ολα αυτά με Firefox.

Δημοσ.
Πας back και ξαναπροσπαθείς, έτσι δουλεύει σε μένα. :P

Εγώ αμα κάνω back κολλάει το σύμπαν! (στο tab που είναι η eurobank πάντα)

Στο e-banking της Πειραιώς που έχω (το οποίο παρεμπιπτόντως είναι κορυφαίο και το προτείνω σε όσους δεν έχουν) δουλεύουν όλα ρολόι.

Στο e-banking της Eurobank, που έχει η μητέρα μου, μπορεί να κάνει πληρωμές για υπηρεσίες εντός της τράπεζας αλλά όχι άλλων τραπεζών γιατί δεν εκδίδει πιστοποιητικό ασφαλείας για mac (έτσι μου είπαν από την τεχνική τους υποστήριξη).

Ολα αυτά με Firefox.

Αυτό με τα πιστοποιητικά με απασχολεί αυτές τις μέρες και εμένα και βαριέμαι να πάρω τηλ :cry:

Δημοσ.

Από όσα μου είπαν, μπορείς να έχεις πιστοποιητικά ασφαλείας σε μέχρι 2 υπολογιστές. Σε αυτούς δεν περιλαμβάνονται οι Mac.

Αν θες κάτι άλλο και το θυμάμαι, πες μου μήπως και το θυμάμαι να σε βοηθήσω.

Δημοσ.

Έχω εκδόσει ήδη δυο πιστοποιητικά(δν θυμάμαι πώς και γιατί :-)), αλλα όποτε πάω να εκτελέσω συναλλαγή με τράπεζα εκτός της eurobank, μου λέει οτι δεν έχω επίπεδο ασφαλείας. Κ υπέθεσα θα είναι κατι με τα πιστοποιητικά, που παρεπιτόντως λήγουν σε 27 μέρες.. Αν περνάει κατι απτο μυαλό σου πές το, αλλιώς θα τους πάρω τηλ όταν χρειαστεί ξανά B) Thnx!

Δημοσ.

Επειδή με τα πιστοποιητικά ασφαλείας το έχω ψάξει το θέμα στην eurobank, η μόνη λύση είναι virtual windows xp, windows explorer, και τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών (αν πιάσετε γραμμή) για να σας ενεργοποιήσουν, έτσι κατάφερα να κάνω μεταφορές χρημάτων σε άλλες τράπεζες. Πιο μ@λ@κια διαδικασία δεν παίζει να υπάρχει από αυτή της eurobank. :mad:

Δημοσ.

Ωραία πράγματα :X Και ναι μόλις θυμήθηκα οτι για να περάσω τα πιστοποιητικά τότε, κάθισα κ έστησα parallels! Ευτυχώς τώρα το έχω έτοιμο.

Δημοσ.

Από ότι βλέπω άνοιξα το κουτί της Πανδώρας!!!

Πολλά προβλήματα σχετικά με την υποστήριξη σε

Mac.Όσο για το παράδειγμα της Alpha που έδωσε

φίλος παραπάνω,βρίσκει εφαρμογή και σε εμένα

αφού δε χρησιμοποιεί θύρα usb αλλά είναι μια απλή

συσκευή έκδοσης κωδικού βάσει αλγόριθμου.Ας μη

μπερδεύουμε τα πράγματα με οτιδήποτε κυκλοφορεί

στην αγορά στο κομμάτι του e-banking.Μάλλον

πως είναι αναπόφευκτη η εγκατάσταση των

Windows στο μηχάνημα.Έτσι όμως μου γεννάται το

εξής ερώτημα:Δεν θα έχω πιθανότητες κ πάλι να

κολλήσω κάποιο ιό καθότι το μηχάνημα αυτή τη

στιγμή δεν έχει εγκατεστημένο κάποιο Antivirus.

(Δε χρειάζεται με Mac os x,σωστά; )

Δημοσ.

Το Mac OS X δεν χρειάζεται antivirus.

Τα Windows που θα στήσεις στο Mac, είτε ως virtual (parallels, vmware, κλπ) είτε κανονικά (bootcamp) ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ antivirus.

Δημοσ.
Το Mac OS X δεν χρειάζεται antivirus.

Τα Windows που θα στήσεις στο Mac, είτε ως virtual (parallels, vmware, κλπ) είτε κανονικά (bootcamp) ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ antivirus.

Το θέμα είναι αν έχοντας κάποιο ιό μέσω των windows, επηρεάζεται

το μηχάνημα και όταν τρέχει MAC OS X

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...