tmjuju Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Πώς έστειλες τα λεφτά Western Union? Κράτα τα e-mail που σου έχουν στείλει, περιέχουν κάποιες πληροφορίες για τον αποστολέα όπως το IP τους. Αλλά νομική άκρη δε θα βγάλεις εύκολα δυστυχώς.
apd453 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Με αυτά που διαβάζω πραγματικά έχω αρχίσει να πιστεύω πως αστυνομία ίσως θα έπρεπε να πιάσει και τον mek02. Ποιος ξέρει αύριο τι θα κάνει?
tarantules Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 τα χρήματα αυτά δεν τα έστειλα όλα μαζί αλλά 200- 100-300-240-...... Ρε φίλε μας δουλεύεις ψιλό γαζί μου φαίνεται.... Τα έδινες λίγα-λίγα και έφτασαν στο σύνολο τα 12.000 ευρώ? 12.000 ευρώ είναι 14 φορές να δίνεις τα παραπάνω ποσά που ανάφερες (σύνολο 840 ευρώ Χ 14 = 11.760) Μας κοροιδεύεις? Έδωσες στην αρχή όπως λες 200-100-300-240 και το βιολί συνεχιζόταν.Δεν υποψιάστηκες τίποτα? Τόσο αγαθιάρης είσαι? Συνέχιζες να τους δίνεις έτσι αέρα πατέρα? Εδώ κολάει το ρητό που είπε ο Αϊνστάϊν: "Το σύμπαν μπορεί να έχει όρια.Για τη βλακεία όμως δεν είμαι σίγουρος"
parisb Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Είμαι κα Αμάντα kent, ένας ιδιώτης δανειστής χρήματα. Σας γράφω για να σας εισαγάγει ένα μικρό και μεγάλο χρήματα των επιχειρήσεων παροχής υπηρεσιών δανεισμού σε εσάς. Μπορώ να υπηρεσία οικονομική ανάγκη σας με λιγότερο αποπληρωμής πρόβλημα γι 'αυτό σας ταμείο για μόλις 3%. Όποια και αν είναι οι περιστάσεις σας, των αυτοαπασχολουμένων, των συνταξιούχων, έχουν μια φτωχή αξιολόγησης της πιστοληπτικής ικανότητας, θα μπορούσαμε να βοηθήσουμε. Ευέλικτη αποπληρωμής πάνω από 3 έως 25 ετών Ανάγκη επιχειρηματική ή προσωπική Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για το δάνειο που χρειάζεστε με αυτό το e-mail: [email protected] Πιστά σας Κ. Amanda Kent Καλα απαντησε σε τετοια αγγελια? Τη βρηκα με ενα google-αρισμα του email.... Ειναι απιστευτο παντως ποσο ευκολα σκορπανε-πετανε καποιοι τα λεφτα τους στο ιντερνετ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.