AggeL0S Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Για την Philips 37PFL7603D/10 γνωριζει καποιος αν ειναι συμβατη με μοντουλα NEOTION; Firmware φοραει το τελευταιο 064.78.1 αλλα η ΝΕΟΤΙΟΝ δεν παιζει. Υ.Γ. Ειναι ενος φιλου και με παρακαλεσε να ρωτησω επειδη ο ιδιος δεν εχει προσβαση.
Tigran Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Σύμφωνα με τη λίστα της Neotion, η συγκεκριμένη Philips δεν υποστηρίζεται και από ότι έχω καταλάβει η καρτούλα δεν δουλεύει σωστά με καμία Philips(ακόμα και με αυτές που θεωρητικά υποστηρίζονται).
AggeL0S Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Κριμα.... μεγαλη πικρα γι αυτους που τις αγορασαν προσφατα μεσα στο 2009... Καλα εκανα εγω και επεμενα σε LG σειρας LH... και φθηνη και παιζει τα παντα!!! Σ' ευχαριστω παντως για την απαντηση φιλε μου!!!
badbaddog Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Παιδιά μακρυά από Neotion. Το συγκεκριμένο μοντουλάκι κάνει transcoding το mpeg4 σε mpeg2. Με αποτέλεσμα να υφίσταται το σήμα downscalling. Υποβαθμίζεται δηλαδή έτσι ώστε να μπορούν να το διαβάσουν οι TV που δεν υποστηρίζουν το mpeg4. Επίσης αργότερα που θα εκπέμψουν σε HD δεν θα σας καλύψει και πάλι το Neotion για τον ίδιο λόγo. Η λύση είναι τα set top box πχ e-shop και Χοro
tsampouros Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Για την Philips 37PFL7603D/10 γνωριζει καποιος αν ειναι συμβατη με μοντουλα NEOTION; Firmware φοραει το τελευταιο 064.78.1 αλλα η ΝΕΟΤΙΟΝ δεν παιζει. Υ.Γ. Ειναι ενος φιλου και με παρακαλεσε να ρωτησω επειδη ο ιδιος δεν εχει προσβαση. Παίζει δοκιμασμένα η Neotion FTA, αλλά σε μένα κάνει κάποια κολλήματα μερικές φορές (σαν να χάνει frames). Αν τη δοκιμάσεις πες μου αν κάνει τα ίδια και στου φίλου σου, να ξέρω αν οφείλονται στην τηλεόραση ή στο σήμα.
xpapias Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Ξέρει κανείς καμία κάρτα που να παίζει δοκιμασμένα στο παραπάνω μοντέλο; Αν δεν κάνω λάθος η Neotion έχει βγάλει και άλλα μοντέλα;
graphist83 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Αυτη η απαντηση δηλαδη δεν σας αποθαρρύνει απο την αγορα καρτας. Ακριβως ετσι ειναι. HD ληψη παει περιπατο και ενα σωρο κολληματα. Οτι μοντουλα και να παρετε. Παιδιά μακρυά από Neotion. Το συγκεκριμένο μοντουλάκι κάνει transcoding το mpeg4 σε mpeg2. Με αποτέλεσμα να υφίσταται το σήμα downscalling. Υποβαθμίζεται δηλαδή έτσι ώστε να μπορούν να το διαβάσουν οι TV που δεν υποστηρίζουν το mpeg4. Επίσης αργότερα που θα εκπέμψουν σε HD δεν θα σας καλύψει και πάλι το Neotion για τον ίδιο λόγo. Η λύση είναι τα set top box πχ e-shop και Χοro Βεβαια στην Philips εχουν πιο στεθερη συμπεριφορα. Αλλα HD δεν θα εχετε. Η πιο αξιοπιστη - ποιοτικη - σταθερη λυση ειναι HDMI δεκτης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα