Προς το περιεχόμενο

κυκλάδες-αμοργός?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια Χαρά!

Λόγω του ότι θα μετακομίσω Αμοργό σε λίγες εβδομάδες, έψαξα να βρώ ποιος πάροχος ADSL δίνει γραμμές εκεί. Μετά απο μερικά χρόνια στην Forthnet(Αθήνα) και χωρίς πολλά προβλήματα(δόξα το Θεό..) όταν είδα ότι οι επιλογές μου για fast internet+στα8ερό τηλ. ήταν η εξείς μια..ο ΟΤΕ..απογοητεύτηκα, γνωρίζοντας το χάλι του απο παλαιότερη εμπειρία σε νησί(Σαντορίνι).

Μήπως κάποιος φίλος απο δώ έχει καμμιά ιδέα αν υπάρχει κάποια άλλη εναλλακτική που να αξίζει ο κόπος και που μου διαφεύγει?

Είχα συνηθήσει τη Forthnet στην Αθήνα με την 24αρα γραμμή adsl+σταθερό κ τώρα τρομοκρατήθηκα όταν είδα ότι θα έχω να κάνω με ΟΤΕ. Βέβαια ξέρω ότι έχει καταντήσει λαχείο αυτό το θέμα και αν εμένα μου δούλεψε καλά η Forthnet 2,3,4 χρόνια τώρα στην Αθήνα, άλλοι φίλοι δεν είχαν την ιδια τυχη και φτάσανε μέχρι κ στα δικαστήρια για να βρούν το δίκιο τους. Ισως το ίδιο να παίζεται και με τον ΟΤΕ αλλά θα ήθελα να ξέρω αν υπάρχουν και άλλες επιλογές.

Eυχαριστώ εκ των πρωτέρων

---------- Προσθήκη στις 17:15 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:11 ----------

..απ'ότι κατάλαβα στον πΟΤΕ θα πέσω πάλι ε..

Δημοσ.

Exω τραβήξει πολλά με τους παπάρες όλους αυτούς και θέλω να ξέρω τι επιλογές έχω. Αν και έψαξα τι παίζει ρωτάω και δω εσάς μπας και υπάρχει κάτι που μου διαφεύγει..δε ξέρω τι..

Στην Ελλάδα ακόμα για μια γραμμή internet της προκοπής πρέπει να κάνεις προσευχές όταν δεν ζεις στα "αστικά μεγάλα κέντρα" ,(για να μη πω τπτ άλλο..),και πάλι δλδ, ασε λίγο πολύ όλοι τα ξέρουμε.

Δεν είναι το θέμα αν σκέφτομαι τι πάροχο θα έχω φίλε μου εκεί, το θέμα είναι αν θα κανω τη δουλειά μου και όταν δεν έχεις επιλογές αυτό με ανησυχεί κάπως.

btw...thanks για τις ευχές

Δημοσ.

Πω ρε φίλε, και εγώ πραγματικά σου εύχομαι να περάσεις καλά!!

Ενώ εμείς στο εξωτερικό αναμένουμε για 2 βδομάδες διακοπές! :cry:

Δημοσ.

Να υποθέσω εκπαιδευτικός:-) ?Από όσο ξέρω τουλάχιστον από πέρυσι το χειμώνα για Αμοργό, μόνο από ΟΤΕ μπορείς να εξυπηρετηθείς με αρκετές καλές ταχύτητες θα έλεγα για νησί, επίσης και το cosmote internet on the go με είχε αφήσει με τις καλύτερες εντυπώσεις στην Αμοργό πολύ καλύτερα και από την Αθήνα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...