Προς το περιεχόμενο

Πως θα αποκτήσω νούμερο;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρεται

Θέλω να βάλω ίντερνετ σπίτι μου με την HOL η οποία δυστυχώς στην πόλη μου παρέχει ίντερνετ μέσω του οτε και πρέπει να αποκτήσω αριθμό.

Δε ξέρω τι πρέπει να κάνω καθώς η αίτηση της HOL από το ίντερνετ μου ζητάει κάποιο αριθμό σταθερού τηλεφώνου και εγώ δεν έχω.

Η σελίδα της HOL δυστυχώς δε λέει τι κάνω σε αυτή την περίπτωση.

Ευχαριστώ για όποια βοήθεια.

Δημοσ.

πρεπει να βαλεις πρωτα σταθερο οτε φιλε μου και μετα να βαλεις hol..θα πληρωνεις ενοειτε 2 λογαριασμους..

κοιτα το παντως μηπως σε συμφερει να βαλεις conn-x.

την αιτηση για σταθερο τηλεφωνο και για οποια αλλη υπηρεσια την κανεις μεσω του 134

καλεσε εκει και θα σου πουνε

Δημοσ.

Ευχαριστώ.

Κάτι ακόμα όμως... Στη σελίδα της HOL ζητάει αν δεν έχεις αριθμό κάποιον γειτονικό. Τι παίζει με αυτό;

Μπορώ να βάλω του γείτοννα και να παίρνω με κάποιο τρόπο ίντερνετ και να το πληρώνω εγώ;

Δυστυχώς δεν εξηγούν στη σελίδα...

Δημοσ.

του γείτονα το θέλουν για να δουν σε ποιο dslam ανήκεις...

Δημοσ.
του γείτονα το θέλουν για να δουν σε ποιο dslam ανήκεις...

Και τότε γιατί ζητάει τα στοιχεία του (λογαριασμό, όνομα, επώνυμο, ΑΦΜ, ΑΔΤ...); :whistle:

Δημοσ.

Δεν μπορείς να πάρεις internet από γραμμή κάποιου άλλου. Όπως σου έγραψαν παραπάνω, το "γεινονικό" νούμερο είναι για να δουν αν παρέχεται η υπηρεσία στην περιοχή σου και σε ποιο κέντρο ανήκεις. Τα υπόλοιπα στοιχεία (ΔΟΥ, ΑΦΜ, κλπ) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ του γείτονα, αλλά τα δικά σου στοιχεία.

Θα πας στον ΟΤΕ της περιοχής σου (ή θα πάρεις στο 134) και θα ρωτήσεις τι πρέπει να κάνεις για να βάλεις σταθερό τηλέφωνο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...