Προς το περιεχόμενο

μια συμβουλη για pc

alexhs gk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πρεπει να μας πεις λεπτομερειες του υπολογιστη που εχεις τωρα...Ξεκινα με τι μητρικη εχεις για να δουμε τι μπορει να πατησει πανω και φυσικα το κεφαλαιο που διαθετεις...Αν και κατα 80% θα σε συμφερει καινουριος...

Δημοσ.

επειδη ο υπολογιστης μου ειναι λιγο παλιοσ ελεγα να τον αλλαξω ολο...δηλαδη ακομα και την μητρικη...μονο το κουτι να κρατησω...χρησιμοποιω τωρα pentium®4 cpu3.00GHz 3.01GHz 1GB ram...ειναι DDR2..και εχει servixe pack 2...αυτα ξερω μονο...δινω μεχρι 500ευρω πανω κατω...αλλα ενας τεχνικος μου ειπε οτι με συμφερει πιο πολυ καινουργιος...

Δημοσ.

Αυτο που θελω απο το pc μου ειναι βασικα να ειναι γρηγορος και να σηκωνει βαρια παιχνιδια(τα καινουργια που εχουν μεγαλες απαιτησεις)απο εκει και περα με ενδιαφερει απλως να ειναι γρηγορος...να μην κολλαει..

Δημοσ.

intel pentium ? Ξερεις πως ειναι παλια πλατφορμα νομιζω..πλεων ειμαστε σε core 2 duo, core 2 quad, και i3,i5,i7 . Επισης τι amd ? Athlon? Phenom? Sempron? Πες τα πιο αναλυτικα γιατι ετσι κανεις δεν καταλαβαινει τιποτα... και τι χρηση θες να κανεις πες...

ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΤΕΤΟΙΟ THREAD :mad:

Δημοσ.

Για αρχή να σου πω ότι μάλλον με 500 ευρώ δεν θα μπορέσεις να πάρεις κάτι που να "τρέχει" αρκετά καλά τα καινούργια παιχνίδια.

Επίσης τι λειτουργικό θα βάλεις;

Δημοσ.

Οχι δεν το νομιζω...dell ειναι..την εχω περιπου 2-3 χρονια...αμα την αλλαξω θα την αλλαξω μονο αμα βρω κμια καινουργια σε καλη τιμη..Αμα παρω τον καινουργιο pc να προτιμησω amd η pentium?

---------- Προσθήκη στις 17:44 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:43 ----------

Για αρχή να σου πω ότι μάλλον με 500 ευρώ δεν θα μπορέσεις να πάρεις κάτι που να "τρέχει" αρκετά καλά τα καινούργια παιχνίδια.

Επίσης τι λειτουργικό θα βάλεις;

Με ποσα νομιζεις οτι θα γινει δουλεια?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...