Προς το περιεχόμενο

Περιεργα πραγματα! Προβλημα και μετα απο format


anrim27

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας ρε παιδια!

Ξαφνικα,ο υπολογιστης (στο internet) αρχισε να σερνεται και το φωτακι του router αναβοσβηνε σαν να κατεβαζα κατι,αλλα δεν κατεβαζα .

Εκανα ενα format μπας και συνελθει.

Εβαλα τα windows xp sp3.Συνεχισε να σερνεται.Οταν ανοιξα ενα browser(το δοκιμασα με google chrome,explorer) μου εμφανισε για λιγο τη σελιδα που ζητουσα αλλα μετα απο λιγο μου εβγαζε σφαλμα και οτι η εφαρμογη πρεπει να τερματιστει.Επισης,εκανε ενα πολυ περιεργο ηχο, αυτο το τακ που ακουγεται οταν, για παραδειγμα πατας το 'μπροστα' ή το 'πισω' στον browser.Ομως,πολλα τακ-τακ διαδοχικα.Το φωτακι συνεχιζει χωρις να κατεβαζω κατι.

Ξανα format,βαζω το sp2 αλλα παλι τα ιδια.

Μου εβγαλε επισης σφαλμα στη εφαρμογη

Generic Host Process for Win32.

 

 

Τι να πω? Κατευθειαν μετα απο format να αντιμετωπιζω τετοιο προβλημα?

Please ρε παιδια,οποιος καμια ιδεα...

  • Moderators
Δημοσ.

Την πιθανοτητα να μιλαμε για hardware προβλημα την σκεφτηκες?Ελεγξε τις μνημες και τους σκληρους σου για αρχη.

Δημοσ.

Οι ίδιοι θόρυβοι, εμένα με άφησαν με ένα νεκρό σκληρό.

Οπως και συ, μετά από format. Μήν εμπιστεύεσαι τον σκληρό, μέχρι να δεις τι ακριβώς είναι.

Δημοσ.

μου βγαζει και κατι μηνυματα σφαλματος για mallware.

υπαρχει περιπτωση να εχω καποιο ιο,και ο ιος να συνεχισει να υφισταται και μετα απο το format?

Δημοσ.
μου βγαζει και κατι μηνυματα σφαλματος για mallware.

υπαρχει περιπτωση να εχω καποιο ιο,και ο ιος να συνεχισει να υφισταται και μετα απο το format?

 

Οχι, εκτός αν ένα από τα "βασικά" προγράμματα για εσένα, αυτά που έβαλες αμέσως μετά το format είναι "μολυσμένα"....

Δημοσ.

Αν εχεις περισσοτερα απο ενα partitions ή 2ο δισκο μπορεις να εχεις κολλησει κατι εκει χωρις να το ξερεις. Δοκιμασε να εγκαταστησεις ενα γερο antivirus και να κανεις ενα scan παντου, τι εκανες ακριβως εκανες και ειδες το σφαλμα για mailware?

 

Ο ηχος που λες το 'τακ' ακουγεται απο τα ηχεια αν καταλαβα καλα και ειναι ο ηχος των windows οταν αλλαζεις στον explorer φακελο ή σελιδα στο ιντερνετ, αυτο δεν εχει να κανει με τον δισκο και δεν ισχυει αυτο που σου ειπε ο lordeco, μην φρικαρεις τσαμπα. Αυτο ο browser θα το κανει μονος του αν κανει refresh ή καποια ανακατευθυνση η σελιδα οποτε ισως ειναι spyware. Μπορει να το κολλας απο καποιο keygen ή crack προγραμματος που εβαλες προσφατα ή ξαναεβαλες μετα το φορματ ειναι πολυ πιθανο.

 

Επισης τα φωτακια του router δεν εχουν να κανουν με τον υπολογιστη, αν σβηνουν ή αλλαζουν χρωμα τοτε εχει να κανει καθαρα με την συνδεση σου στο ιντερνετ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...