Nik0s Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Τι σε κανει να νομζιει οτι ειναι θεμε επεξεργαστη? τα εχω και σε αλλο μηχανημα dell με 768 μνημη και παιζοθν μια χαρα.
Zanshin Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 If you want to run Windows 7 on your PC, here's what it takes: 1 gigahertz (GHz) or faster 32-bit (x86) or 64-bit (x64) processor 1 gigabyte (GB) RAM (32-bit) or 2 GB RAM (64-bit) 16 GB available hard disk space (32-bit) or 20 GB (64-bit) DirectX 9 graphics device with WDDM 1.0 or higher driver. Αυτά είναι τα minimum. Αν την ψάξεις όμως θα δεις πως λειτουργικό που τρέχει κάτω από minimum ποτέ δεν έχει καλά αποτελέσματα. Με 1,8Gz είσαι στην φάση "τρέχει δεν τρέχει". Και μονοπύνηνο κιόλας. Όσο για το PC με 768RAM εκεί είσαι πράγματι τυχερός που δεν Crasharei.
Crizzt Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Θα τρεχουν τα 7 στο μηχανημα, δεν ειναι αυτο το προβλημα. - Τρέξε memtest να σιγουρευτουμε οτι δεν ειναι οι μνημες. - Κοιτα στο Everest αν τα ρευματα ειναι οπως πρεπει. - Σιγουρεψου οτι μεσα στο κουτι δεν εχει άπειρη σκονη και οτι ολα τα καλωδια ειναι συνδεδεμένα και πατανε καλα. Και ... αναφορά μετα.
Nik0s Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 to everest δεν το εχω ξανακουσει, μου δινεται σας παρακλω και μου λετε λιγο 2 λογια για το τι κανει?
disqualified Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Με δυσκολία θα έτρεχε και τα xp. Ουτε να το σκεφτεσαι.
Opix Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Επεξεργαστής δεν είναι. Ο atom 1.66 που έχω στο μικρό ειναι "χαλαρός" με τα 7. Σε κάποιες περιπτώσεις καλύτερα κι απ' τα ΧΡ (βλέπε 800 tabs sto firefox). Κι εμένα μνήμες μου μυρίζονται.. καταρχήν μεμτεστ και βλεπουμε
HaxBox Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Φιλε, οι παλιοι επεξεργαστες δεν υποστυρηζουν τα καινουργια λογισμικα.
Nik0s Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Μα στο αλλο pc πως τα τρεχει δηλαδη? to everest τι ακριβως κανει? τι ρευματα δη΄λαδη να μετρησει? καταρχασ πως ξερουμε αν ειναι soft/hard to problhma? ---------- Προσθήκη στις 22:21 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:19 ---------- Επεξεργαστής δεν είναι. Ο atom 1.66 που έχω στο μικρό ειναι "χαλαρός" με τα 7. Σε κάποιες περιπτώσεις καλύτερα κι απ' τα ΧΡ (βλέπε 800 tabs sto firefox).Κι εμένα μνήμες μου μυρίζονται.. καταρχήν μεμτεστ και βλεπουμε θελει πολυ ωρα για ενα ολοκληρωμενο memory test?
Moderators Gi0 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Φιλε, οι παλιοι επεξεργαστες δεν υποστυρηζουν τα καινουργια λογισμικα. Πως ειπατε??Αυτος που εχει δηλαδη δεν υποστηριζει τα 7 ενα πραγμα? Είναι θέμα επεξεργαστή... με 1,8 και μονοπύρηνο δεν πας καθόλου στα win7. Γι αυτό και σου σβήνει χωρίς bsod. Με δυσκολία θα έτρεχε και τα xp. Μαιστα.Με τα me θα ειναι οκ ή να παει πιο κατω? θελει πολυ ωρα για ενα ολοκληρωμενο memory test? Οσο περισσοτερο το αφησεις τοσο καλυτερα.Εγω ειμαι της ολονυχτιας αποψης(οταν παω για υπνο)αλλα πιστευω με ενα 3-4ωρο εισαι οκ.
HaxBox Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Στον αλλον δεν μας ειπες τα στοιχεια του. 1,86 ghz ειναι, αυτα ειναι παναρχαια! Λογικα η motherboard/CPU δεν υποστηριζει το λογισμικο αυτο.
Moderators Gi0 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Λογικα η motherboard/CPU δεν υποστηριζει το λογισμικο αυτο. Το βασιζεις καπου αυτο ή το λες ετσι,"λογικα"? Το αν θα τρεχει νερακι ειναι τελειως διαφορετικη υποθεση απο το αν το υποστηριζει.
HaxBox Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 το βασιζω, εεε τι πως γινετε ξαφνηκα απο ενα παλιο λογισμικο που λειτουργουσε τζαμι και οταν εβαλε τα 7 κολουσε σαν την παναγιας τα ματια; φυσηκα φταινε ενα απο τα 2
Opix Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Μα στο αλλο pc πως τα τρεχει δηλαδη? to everest τι ακριβως κανει? τι ρευματα δη΄λαδη να μετρησει? καταρχασ πως ξερουμε αν ειναι soft/hard to problhma? ---------- Προσθήκη στις 22:21 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:19 ---------- θελει πολυ ωρα για ενα ολοκληρωμενο memory test? φίλε μου δεν γίνεται να μάθεις με κίνηση τι φταίει. Μπορεί να είναι από ιός μέχρι χαλασμένη μπρίζα. Ξεκίνα να αποκλύεις περιπτώσεις. Καταρχήν μεμτεστ όπως σου είπαμε. Συνήθως είναι μνήμες, αλλά επειδή είναι παλιό μηχάνημα με καινούριο λειτουργικό, οι πιθανότητες ΟΛΩΝ των άλλων αυξάνονται. Λυπάμαι αλλά για το εβερεστ δεν μπορώ να σε βοηθήσω εγώ. Ακόμη, μια λύση είναι να bootαρεις από ένα live-usb ή liveCD του ubuntu (linux) (δεν νομίζω το mb σου να υποστηρίζει boot από usb, οπότε κάνε δουλειά με CD). Τρέχε λίγο το PC έτσι, σέρφαρε, πολλές καρτέλες, πολλές εφαρμογές, ζόρισε το λίγο γενικά να δεις. Αν σου κλείνει όπως στα win7, πάει να πει οτι είναι υλικό. Παρεπιπτώντως, από το liveCD μπορείς να κάνεις και ένα πολύ αξιόπιστο μεμτεστ. Για το πως να κάνεις ένα Livecd, βρωμάει ο τόπος οδηγούς. Υπάρχουν και στα ελληνικά και για όλα τα λειτουργικά. Καλή τύχη ότι και να ναι. ---------- Προσθήκη στις 22:39 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:37 ---------- το βασιζω, εεε τι πως γινετε ξαφνηκα απο ενα παλιο λογισμικο που λειτουργουσε τζαμι και οταν εβαλε τα 7 κολουσε σαν την παναγιας τα ματια; φυσηκα φταινε ενα απο τα 2 φίλε HaxBox δεν κολάει! σβήνει. μεγάλη διαφορά
Moderators Gi0 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 το βασιζω, εεε τι πως γινετε ξαφνηκα απο ενα παλιο λογισμικο που λειτουργουσε τζαμι και οταν εβαλε τα 7 κολουσε σαν την παναγιας τα ματια; φυσηκα φταινε ενα απο τα 2 Τεκμηριωμενο σε βρισκω. Για ριξε μια ματια στο παρακατω http://forum.thewindowsclub.com/windows-hardware-devices/28053-windows-7-dinosaur.html#post135619 ..φυσικα και δεν τρεχει νερακι τα 7 αλλα σιγουρα τα περι υποστηριξης που ελεγες για την cpu του,πανε περιπατο. φίλε HaxBox δεν κολάει! σβήνει. μεγάλη διαφορά Ακριβως.
Nik0s Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Παιδια λαθος μου ανεφερε το παιδι, βγαζει μπλε οθονες και μετα σε λιγα δευτερα κανει επανεκινηση? υπαρχει καποιο evnet logα δω? control panel->administrative tools λετε εκει να φαινεται τι συμβαινει?> θα κατεγραψαν αραγε τα win7 για πιο λογο κολλανε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.