liopyr Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Memtest / ρεύματα / θερμοκρασίες και μετά βλέπουμε... QFE. Ξεκίνα με θερμοκρασίες, ακόμα και idle θα φανεί αν κάτι δε πάει καλά. Το everest είναι απλά ένα διαγνωστικό πρόγραμμα που σου παρέχει πληροφορίες για το σύστημά σου, όπως οι θερμοκρασίες στην περίπτωσή σου. Αν οι θερμοκρασίες είναι φυσιολογικές, memtest bootable. Άστο να τρέξει μπόλικες λούπες.
Moderators Gi0 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Παιδια λαθος μου ανεφερε το παιδι, βγαζει μπλε οθονες και μετα σε λιγα δευτερα κανει επανεκινηση? υπαρχει καποιο evnet logα δω? control panel->administrative tools λετε εκει να φαινεται τι συμβαινει?> θα κατεγραψαν αραγε τα win7 για πιο λογο κολλανε? Yπαρχουν memory dumps,kernel dumps τα οποια θελουν αναλυση την οποια μπορω να κανω.Αλλα θα προτιμουσα ειτε να μιλαω με το ιδιο το παιδι,ειτε με καποιον που ειναι στο pc που εχει το προβλημα(για λογους λειτουργικοτητας τα παραπανω και για να μην ξοδευτει αδικα χρονος λογο κακης συνεννοησης)
Nik0s Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Yπαρχουν memory dumps,kernel dumps τα οποια θελουν αναλυση την οποια μπορω να κανω.Αλλα θα προτιμουσα ειτε να μιλαω με το ιδιο το παιδι,ειτε με καποιον που ειναι στο pc που εχει το προβλημα(για λογους λειτουργικοτητας τα παραπανω και για να μην ξοδευτει αδικα χρονος λογο κακης συνεννοησης) Εισαι ωραιος! Με χαρα ανακοινωνω πως μολις μου το εφερε στο σπιτι το pc και το εβαλα μπρος για να αναπαραγαγω το σφαλμα εξ ιδιοις ομασιν! Πες μου ακριως φιλε τι ακριβως θελεις απο την καταγραφη συμβαντων των win7 για να στο ποσταρω! Σε ευχαριστω παρα πολυ για την διαθεση σου να με βοηθησεις.
Moderators Gi0 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Εισαι ωραιος! Με χαρα ανακοινωνω πως μολις μου το εφερε στο σπιτι το pc και το εβαλα μπρος για να αναπαραγαγω το σφαλμα εξ ιδιοις ομασιν! Πες μου ακριως φιλε τι ακριβως θελεις απο την καταγραφη συμβαντων των win7 για να στο ποσταρω! Σε ευχαριστω παρα πολυ για την διαθεση σου να με βοηθησεις. Πως θα το αναπαραγεις το σφαλμα δεν το ξερω,αυτο θα το βρεις εσυ(tip ρωτα τον ιδιοκτητη ποτε του εμφανιζει μπλε οθονες,τι κανει εκει την ωρα,ειναι τελειως τυχαιες?βλεπει ταινιες?παιζει παιχνιδια?). Επειδη ομως θελω ομως να ειμαι σιγουρος πως το hardware λειτουργει απροβληματιστα,θα πρεπει να κανεις memtest στις μνημες,να ελεγξεις σκληρους,τασεις,θερμοκρασιες κλπ και οτι τελοσπαντων χρειαζεται για να εισαι σιγουρος οτι δεν μιλαμε για hardware προβλημα. Διαφορετικα οτι αναλυση κανω παει χαμενη,καθως αναφερεται σε software.Στο ειχα ζητησει και αλλη φορα σε αντιστοιχο τοπικ που ειχες προβλημα και δεν μπορεσες/δεν προλαβαινες να το κανεις.Αν κατι τετοιο ισχυει και τωρα,δυστυχως δεν μπορω να βοηθησω.
Nik0s Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 ok να του κανω memtest για σιγουρια. το προβληαμ το παθαινει κυριως οταν σερφαρει με τον chrome. memtest θα κανω απο το bootable dvd των windows?> εχω και το Hirens Boot CD 10.1 που το εχει μεσα. ακομα και στα 7 εχει μεσα διαγνωστικο μνημης, ποιο να προτιμησω?
Moderators Gi0 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 ok να του κανω memtest για σιγουρια. το προβληαμ το παθαινει κυριως οταν σερφαρει με τον chrome. memtest θα κανω απο το bootable dvd των windows?> εχω και το Hirens Boot CD 10.1 που το εχει μεσα. ακομα και στα 7 εχει μεσα διαγνωστικο μνημης, ποιο να προτιμησω? Θα προτεινα boot απο ενα iso του memtest http://www.memtest.org/
Nik0s Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 χαφνικα πεταξε ερρορ μπλε οθονη και εγραψε win32k.sys μφανισε την μπλε οθονη για λιγα δευτερα και μετα εκανε αυτοματη επανεκινησ, ολα υατα μεσα απο τα windows νω του εκανα scan me to malware bytes antimal!
Moderators Gi0 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 χαφνικα πεταξε ερρορ μπλε οθονη και εγραψε win32k.sys μφανισε την μπλε οθονη για λιγα δευτερα και μετα εκανε αυτοματη επανεκινησ, ολα υατα μεσα απο τα windows νω του εκανα scan me to malware bytes antimal! Δεν φταιει το win32k.sys.Ελεγξε το hardware.Οι πιθανοτητες να μιλαμε για malware/virus ειναι πολυ μικρες.
alexis333 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Κατεβασε το Malwarebytes κανε τα updates του και κανε ενα scan να δεις τι θα βρει..... Κατι μου λεει πως θα βρει οχι λιγους ιους αλλα πολλους κι ολας... Παρομοιο προβλημα (μη σου πω και ιδιο ακριβως ) ειχε γνωστος και βρηκε κανα 200αρια και με το που τα καθαρισε ολα επανηλθαν παλι στα λογικα...
Nik0s Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 κατσε συγνωμη κιολας αλλα γιατι ναμην φταει το win32k.sys? να δοκιμασω να το σβησω και να κανω ρεσταρτ για να ξαναδημιουργηθει αυτοματα καθαρο>
Moderators Gi0 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 κατσε συγνωμη κιολας αλλα γιατι ναμην φταει το win32k.sys? να δοκιμασω να το σβησω Το win32k αποτελει βασικο στοιχειο του kernel των windows.Λες να βοηθησει το σβησιμο του(αν σ αφησει να το σβησεις)? και να κανω ρεσταρτ για να ξαναδημιουργηθει αυτοματα καθαρο> Αυτο πως ακριβως προκυπτει? Ξαναλεω,ελεγξε το hardware.
alexis333 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Το win32k αποτελει βασικο στοιχειο του kernel των windows.Λες να βοηθησει το σβησιμο του(αν σ αφησει να το σβησεις)? Μηπως σημαινει οτι ειναι πειραγμενη μεσα η εγκατασταση των windows και των προγραμματων ισως λεω εγω τωρα και απο καποιον ιο... Και μη μου πεις πως ενας ιος δε μπορει να καταφερει να σου κανει επανεκινηση ή σβησιμο του υπολογιστη...
Moderators Gi0 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Μηπως σημαινει οτι ειναι πειραγμενη μεσα η εγκατασταση των windows ισως λεω εγω τωρα και απο καποιον ιο... Ναι,γιατι ετσι απλα μπαινουν οι ιοι στο kernel.Λεω εγω τωρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.