Προς το περιεχόμενο

Στηρίξτε το 30% των πυροσβεστών και αχρείαστοι να είναι

opera

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Να ρωτήσω και κάτι άλλο, έχετε τις ίδιες αποδοχές με τους εποχικούς,είστε επιφυλακή και τις 365 ημέρες το χρόνο, δηλαδή και στα ρεπό σας, και στις άδειές σας;

εμείς έχουμε το στρατιωτικό μισθολόγιο και πληρωνόμαστε επιπλέον τη νυχτερινή εργασία

και είναι έτσι λογικό να παίρνουμε περισσότερα

τα ρεπώ κόβονται με επιφυλακή από τον κάθε διοικητή και οι άδειες με διαταγή του αρχηγού σε μεγάλα συμβάντα.

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
οι δραμινοί εποχικοί δεν κουνήθηκαν εγώ έναν είδα στη Πεντέλη που ήμουν και αυτός ήταν μαζί με μόνιμο πλήρωμα σε όχημα από Λάρισα.

και ναι εργάζονται σε 2 βαρδιες πρωί και απόγευμα

---------- Προσθήκη στις 21:35 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:29 ----------

αν μας βάζεις στο ίδιο σακί με τους υπόλοιπους δυ μπράβο σου,

η γνώμη μου είναι πως όλος ο κόσμος θα έπρεπε να αμοίβεται καλύτερα,

δεν ημουν δημόσιος υπάλληλος από πάντα στα 30 μου έγινα και όχι όπως κάτι άλλοι από τα 20.

και οι δάσκαλοι να γκρινιάξουν και οι νοσηλευτές δίκιο τους δίνω οι αμοιβές είναι χαμηλές για το έργο τους.

Όταν οι ΔΥ κάνουν έστω μία απεργία και για εμένα, που δεν μπορώ να κάνω γιατί θα χάσω τη δουλεία μου, που στην ουσία είμαι εγώ που τους πληρώνω, που παίρνω 600-700-800, που δουλεύω 10-12-14 ώρες, που έχω πτυχίο, που δεν έχω πτυχίο, που μου δεν κολλάνε ένσημα Και δεν συνεχίσουν να κάνουν απεργίες μόνο για την πάρτη τους, εκμεταλλευόμενοι την μονιμότητα τους, ταλαιπωρώντας και επιβαρύνοντας στην ουσία εμένα και όχι αυτούς που φταίνε. Τότε αν γίνουν τα παραπάνω έστω και αν συνεχίσω να παίρνω 700 εγώ σαν apd453 θα είμαι μαζί σου.

Δημοσ.

Εγώ, αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι στην Ελλάδα, κανένας δεν είναι ευχαριστημένος με τα λεφτά που αμοίβεται, είτε είναι δημόσιος υπάλληλος, είτε ιδιώτικός, είτε ελεύθερος επαγγελματίας, είτε αγρότης. Το σύστημα(οι λίγοι) όμως τα έχει καταφέρει έτσι, να ασχολούμαστε με το πόσα παίρνει ο διπλανός, και γιατί να μην παίρνω και εγώ τόσα αφού κάνω δυσκολότερη δουλειά, έχω πτυχίο κ.λ.π. Κι έτσι, οι λίγοι, κάνουν ανενόχλητα την δουλειά τους και τρώνε με χρυσά κουτάλια.

Δημοσ.
Εγώ, αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι στην Ελλάδα, κανένας δεν είναι ευχαριστημένος με τα λεφτά που αμοίβεται, είτε είναι δημόσιος υπάλληλος, είτε ιδιώτικός, είτε ελεύθερος επαγγελματίας, είτε αγρότης. Το σύστημα(οι λίγοι) όμως τα έχει καταφέρει έτσι, να ασχολούμαστε με το πόσα παίρνει ο διπλανός, και γιατί να μην παίρνω και εγώ τόσα αφού κάνω δυσκολότερη δουλειά, έχω πτυχίο κ.λ.π. Κι έτσι, οι λίγοι, κάνουν ανενόχλητα την δουλειά τους και τρώνε με χρυσά κουτάλια.

αυτό είναι αλήθεια

ο "εχθρός" είναι κοινός και δεν ωφελείται κανείς αν τσακωνόμαστε μεταξύ μας.

Δημοσ.

Δεν θα συμβάλλω σε τπτ στην κουβέντα σας, εξάλλου οτι και να πω θα είναι στο φλου, δεν τα γνωρίζω τα πράγματα συνεπώς προτιμώ να μην πάρω θέση.

Αλλα να πω, πως απο τα σώματα ασφαλείας (και γενικά απο αυτούς που φοράνε στολές), οι μόνοι που συμπαθώ ειναι οι πυροσβέστες! Δεν τους συγκρίνω στο ελάχιστο με τους ΔΥ. Γιατί στο κάτω κατω μια επιχείριση των πυροσβεστών αντιστοιχεί, στο δικό μου το μυαλό, με δουλειά ενος έτους στους ΔΥ...

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ φίλε μου αυτό που λες είναι κάτι που χρειάζεται ο πυροσβέστης για να έχει τη δύναμη να συνεχίζει να προσφέρει , αναγνώριση του έργου που επιτελούμε.

Όλοι γνωρίζουμε τι είναι το δημόσιο και τι δυσκολίες προκαλεί στον πολίτη,μέσα σε αυτές τις συνθήκες καλούμαστε και εμείς να εργαστούμε και θα εξηγήσω:

To κράνος που έχω είναι 9 ετών με κάποιες φθορές στην αγορά στοιχίζει περίπου 270 ευρώ

αν ζητήσω να αντικατασταθεί μπορεί και να πάρει χρόνια, γιατί με τα γάντια μου τα οποία είναι πυράντοχα και αδιάβροχα πέρασαν 8 χρόνια εως ότου να πάρω καινούρια.

Όταν στις υπόλοιπες χώρες χρησιμοποιούνε φιάλες αέρα από ανθρακονήματα πανάλαφρες,

εγώ έπρεπε να έχω στη πλάτη ένα βάρος 15 κιλών και να ανεβαίνω 4,5,6 και όσους χρειαστεί ορόφους για να φτάσω στο καιόμενο διαμέρισμα.

Η έλλειψη σε προσωπικό ,το ότι προσλήψεις από το 2001-2007 δεν γίνονταν μας ανάγκασε σε υπερεργασία χωρίς επιπλέον αποδοχές με αποτέλεσμα να

υπάρχουν συνάδελφοι που τους οφείλονται 150 ρεπώ και άλλοι περισσότερα ή λιγότερα

Το Πυροσβεστικό Σώμα λειτουργεί χάρη στο φιλότιμο του πυροσβέστη, όταν όμως δεν υπάρχει η αναγνώριση των προσπαθειών μας πολύ φοβάμαι πως αυτό θα χαθεί.

Δημοσ.

Συγνωμη συζηταμε τωρα για το αν πρεπει ή δεν πρεπει να τα "ξυνουν" οπως καποιοι ειπανε οι πυροσβεστες? Ρε παμε καλα ρε? Σωμας ασφαλειας ειναι που σημαινει οτι εν ωρα υπηρεσιας ειναι stand by για πιθανα σεναρια πυρκαγιας. Δεν εχω καταλαβει τι παει να πει "τα ξυνω" ενω ειμαι σε μια υπηρεσια stand by μηπως και γινει τιποτα. Γι αυτο "τα ξυνω", σε περιπτωση που χρειαστω (οχι εγω, δεν ειμαι και δεν εχω καμια σχεση με πυροσβεστες) να παω εκει με οσο το δυνατον περισσοτερες δυναμεις.

Δημοσ.
Συγνωμη συζηταμε τωρα για το αν πρεπει ή δεν πρεπει να τα "ξυνουν" οπως καποιοι ειπανε οι πυροσβεστες? Ρε παμε καλα ρε? Σωμας ασφαλειας ειναι που σημαινει οτι εν ωρα υπηρεσιας ειναι stand by για πιθανα σεναρια πυρκαγιας. Δεν εχω καταλαβει τι παει να πει "τα ξυνω" ενω ειμαι σε μια υπηρεσια stand by μηπως και γινει τιποτα. Γι αυτο "τα ξυνω", σε περιπτωση που χρειαστω (οχι εγω, δεν ειμαι και δεν εχω καμια σχεση με πυροσβεστες) να παω εκει με οσο το δυνατον περισσοτερες δυναμεις.

εγώ όταν απάντησα στο ξύσιμο μου είπανε ότι δε μιλάω όμορφα αλλά δε σκέφτονται πως αν εγώ κάνω κάποια άλλη δουλειά τη στιγμή που πάρει φωτιά το σπίτι κάποιου τι θα του απαντήσω "περίμενε πρώτα να τελειώσω αυτό που κάνω και αργότερα θα έρθω και σε σένα;"

έχετε δει ποτέ πως αντιδρά ο κόσμος όταν καίγεται το σπίτι του;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...