Προς το περιεχόμενο

Γνωμη για vaio σειρας S

mandipl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
1)Δεν τα παραλέω. Την άποψή μου γράφω.

2) Δεν είμαι από τους "ψαγμένους νεοέλληνες" που ανακάλυψαν κάτι. Χρησιμοποιώ laptop για επαγγελματικούς λόγους και όχι για μόστρα ("να έχουμε και από αυτό" ). Στην πορεία του χρόνου αγοράζω όποιο μοντέλο από οποιοδήποτε κατασκευαστή με εξυπηρετεί και που να αξίζει τα λεφτά του. (τώρα έχω acer). Στην πορεία του χρόνου λοιπόν, δε βρήκα ούτε μια φορά ένα sony που να μην είναι υπερκοστολογημένο.

3) Για τις οθόνες, ας σοβαρευτούμε. Καλύτερες οι sony? Σε ποια μοντέλα από τα δεκάδες που έχει? Και σε σχέση με ποια μοντέλα, ποιων ανταγωνιστών από τα χιλιάδες που κυκλοφορούν? Να τα βάλω δίπλα δίπλα? Τι είναι αυτά που λες... Για να γίνει σύγκριση οθονών χρειάζεσαι α) ειδικές ρυθμίσεις με ειδικά calibrating tools β) και έπειτα τα laptop να στηθούν στον ίδιο χώρο με συγκεκριμένες συνθήκες φωτισμού για να συγκριθούν με συγκεκριμένες εικόνες που πρέπει να εμφανίζονται στην οθόνη. Το "βάλε τα δίπλα δίπλα και θα δεις διαφορά" είναι απλά ανύπαρκτο... Καλά καλά δεν ξέρεις τι ρυθμίσεις φωτεινότητας και contrast έχει το καθένα...

4) Το ξαναλέω δεν είναι θέμα υποστήριξης ή όχι της sony. Δώσε μου ένα sony που να έχει ανταγωνιστική τιμή και να παίζει και linux απροβλημάτιστα και θα πάω να το αγοράσω... Αλλά επιχειρήματα για ποιότητα κατασκευής, οθόνη, μόστρα κτλ απλά δε με πείθουν.

5)

off topic, αλλά αν διαβάσεις το άρθρο μου θα δεις ότι δεν κατηγορώ τον κόσμο για έλλειψη καταναλωτικής συνείδησης επειδή αγοράζει win 7 και τα χρειάζεται. Κατηγορώ αυτούς που τα αγοράζουν και δεν έχουν ιδέα τι αγοράζουν ( = προβατάκια = έλλειψη καταναλωτικής συνείδησης) και αυτούς που τα αγοράζουν ενώ δεν τα χρειάζονται ( = έλλειψη καταναλωτικής συνείδησης) . Ξαναδιάβασε προσεκτικά το άρθρο και αν έχεις διαφωνίες πόσταρε να το συζητήσουμε σε αυτό το thread)

τελικα με αυτα που λες ολο κια πιο πολυ πιστευω οτι εισαι απο τους "ψαγμενους" ελληνες (με την καλη εννοια). κατ' αρχην για σενα ναι μπορει να θες και ειδικα εργαλεια και ειδικους φωτισμους και ειδικα ματζουνια για να δεις μια οθονη εμενε συγκριση διπλα διπλα μου αρκει για να δω ποια ταιριαζει στα δικα μου γουστα. και αυτο ειναι που λενε ολοι τι ταιριαζει στα δικα τους γουστα. τωρα αν θες να κανεις πραγματικο τεστ ποιοτητας τοτε θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου.

και εγω απο την αλλη τοσα χρονια μονο με επαγγελματικα λαπτοπ ασχολουμαι και πραγματικα εστω την εξωτερικη ποιοτητα του σονυ μεχρι στιγμης δεν την εχω βρει πουθενα. για σενα ξαναλεω οτι ενα λαπτοπ πχ ειναι φτιαγμενο απο ανθρακονηματα μπορει να μην λεει τπτ για μενα και για καποιον αλλον μπορει να λεει πολλα.

επιλογη της εταιρειας οπως μπορεις να δεις και στα επισημα σιτε της ειναι να στηριζει τα windows. δεν ξερω τους λογους και δεν με αφορα. ομως αυτο δεν ειναι επιχειρημα φιλε το οτι δεν παιζει Linux και αρα ειναι μαπα και υπερκοστολογημενα.

και μην χρησιμοποιεις συνεχεια τη λεξη μοστρα δεν αγοραζουμε ολη λαπτοπ για να το δειχνουμε. δεν ειναι ολος ο κοσμος ιδιος.

δηλαδη ποια ειναι η λογικη σου οτι τα σονυ τα παιρνει καποιος μονο για μοστρα?

και εγω σου λεω οτι για παραδειγμα ειμαι κολλημενος με την εταιρεια και παιρνω μονο σονυ(τα παντα απο mp3 μεχρι tv) γιατι ταιριαζει στα γουστα μου δηλαδη το κανω για μοστρα? αν ηταν ετσι πχ θα πηγαινα να παρω ενα ipod πχ για mp3 που ειναι πολυ καλυτερα ή το dell το adamo ή πχ το MacBook air κλπ. εκει δεν θα εκανα μοστρα.

τσπ οντως δεν εχει νοημα να συνεχισουμε. δεν ξανα απανταω.

συμφωνω σε ολα μαζι σου αν εισαι τοσο πολυ ψαγμενος και πριν την καθε αγορα σου κανεις ολα τα τεχνικα τεστ. διαφορετικα προσπαθεις να μας τη πεις σε οσους για το α ή β εχουμε σονυ.

καλη σου μερα

Δημοσ.
) Για τις οθόνες, ας σοβαρευτούμε. Καλύτερες οι sony? Σε ποια μοντέλα από τα δεκάδες που έχει? Και σε σχέση με ποια μοντέλα, ποιων ανταγωνιστών από τα χιλιάδες 4) Το ξαναλέω δεν είναι θέμα υποστήριξης ή όχι της sony. Δώσε μου ένα sony που να έχει ανταγωνιστική τιμή και να παίζει και linux απροβλημάτιστα και θα πάω να το αγοράσω... Αλλά επιχειρήματα για ποιότητα κατασκευής, οθόνη, μόστρα κτλ απλά δε με πείθουν.

...και εγώ σε βρίσκω λίγο ¨απόλυτο¨ στις απόψεις σου!

Οι οθόνες των περισσότερων vaio είναι μακράν εκτος του ανταγωνισμού και θα τις σύγκρινα μόνο με κάποια επαγγελματικά μοντέλα thinkpad και compaq (αναφέρομαι σε μηχανήματα επιπέδου Τ61, 8710w και όχι κάποιες αηδίες που κυκλοφορούν σήμερα και θέλουν να λέγονται thinkpad).

Για το θέμα του κόστους αγοράς νομίζω ότι πλέον δεν είναι απλησίαστο ένα vaio, για να μην πω ότι πολλές φορές είναι ανταγωνιστικότερο από πολλά αντίστοιχα μοντέλα άλλων εταιρειών.

Οσο αφορά το service της sony θα έλεγα ότι έχει με διαφορά την καλύτερη εξυπηρέτηση και τεχνογνωσία που έχω συναντήσει. Άψογοι σε όλα, γρήγοροι και συνεπέστατοι. Επιπλέον έχουν μια και μοναδική μονάδα στην Eυρώπη (Βέλγιο) που ασχολείται αποκλειστικά με το θέμα service των vaio και δεν δίνουν εργολαβίες σε ελληνικές εταιρείες που προσλαμβάνουν τον κάθε απίθανο για να επισκευάσει τον υπολογιστή σου.

Τέλος να αναφερθώ στο θέμα ποιότητας κατασκευής και στο γεγονός ότι δεν το δίνεις καμιά σημασία. Όλα τα λαπτοπ δεν είναι ίδια. Εχω δει πληκτρολόγια με τρελή ¨βύθιση", ελεεινά touchpad, οθόνες με μηδαμινές γωνίες θέασης, wifi που πρέπει να είσαι στα 5 μέτρα για να πιάσει κτλ κτλ. Κάποιος που χρησιμοποιεί επαγγελματικά ένα λαπτοπ πρέπει να λάβει πρώτα υπόψη του την ποιότητα κατασκευής και μετά τα υπόλοιπα και απορώ πως δηλώνεις επαγγελματίας χρήστης και απαξιώνεις όλα τα παραπάνω.

...να διεκρινήσω ότι όλα αυτά τα λέω έχοντας αλλάξει δεκάδες λαπτοπ, σχεδόν όλων των εταιρειών, ακριβά και φτήνα. Δεν είμαι κολλημένος με εταιρείες αλλά με συγκεκριμένα μοντέλα και αυτό φανερώνει το γεγονός ότι αυτη τη στιγμή έχω έναν acer τον οποίο αγόρασα όμως συνυπολογίζοντας όλα τα παραπάνω (specifications, ποιότητα κατασκευής, οθόνη, πληκτρολόγιo, touchpad, wireless signal, value for money κτλ).

Δημοσ.

ρε παιδια πολλα λεφτα τα sony χωρις να υπαρχει λογος. στην τελικη δινεις τα ιδια για Mac (αν δεν φοβασαι την μεταβαση και χρειαζεσαι εργαλειο δουλειας να παιζει 24/7 χωρις θεμα) και εχεις πιο μουρατο μηχανημα αν αυτο ειναι το ζητημα.

---------- Προσθήκη στις 13:29 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:28 ----------

ειδα σε ενα eshop το εξης

http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=17842

http://www.sony.co.uk/product/vnp-s-series/vpcs11x9e-b

επειδη δεν ειδα να το εχει στο ελληνικο site της sony ...ειναι καινουριο ?

Πως το βλεπετε αξιζει ..ψαχνω κατι πολυ φορητο με καλο cpu ram και αξιοπρεπη καρτα γραφικων ,,να μπορω να παιξω κανενα manager σε 3d κανενα sims κλπ ...κανει τιποτα αυτη η καρτα γραφικων που φοραει ??

σου χρειαζεται μικρη οθονη και χαμηλο βαρος; η καρτα γραφικων που ειχε μαλλον δεν τραβαει για games οχι γιατι δεν μπορει αλλα γιατι δεν υποστηριζεται απο τις εταιριες.

για games αυτο θα ηταν καλυτερο (αν και λιγο μεγαλυτερο) http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=4_111&products_id=16307 στα ιδια πανω κατω χρηματα και με καρτα nvdia για οσους θελουν linux και gaming σε αξιοπρεπη βαθμο.

αν το θες για δουλεια ευκολια μετακινησης μεγαλη αυτονομια και να κανει τα παντα εκτος απο gaming τοτε δες αυτο http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=4_111&products_id=17841

(λεγοντας για sony παντα)

απο αλλες μαρκες δες αυτο με 3 χρονια εγγυηση http://www.multirama.gr/products/product?pid=0429987&catid=010200

και αυτο http://www.multirama.gr/products/product?pid=0445621&catid=010200

Δημοσ.

thanx golden ...ξερεις αν καποιο απο τα 2 τελευταια εχει 3g? παντως αν βγει το s11 με 330Μ μεχρι τα 1200 ευρω τοτε θα ειναι πολυ καλο

Δημοσ.
επιλογη της εταιρειας οπως μπορεις να δεις και στα επισημα σιτε της ειναι να στηριζει τα windows. δεν ξερω τους λογους και δεν με αφορα. ομως αυτο δεν ειναι επιχειρημα φιλε το οτι δεν παιζει Linux και αρα ειναι μαπα και υπερκοστολογημενα.

Σε όλα τα άλλα δεν πρόκειται να απαντήσω. Θεωρώ ότι έγραψα την άποψή μου με επιχειρήματα και από κει και πέρα είναι φαύλος κύκλος η συζήτηση μαζί σου.

Μόνο για το παραπάνω quote να πω ότι το linux είναι σαφώς προσωπική μου υπόθεση. Απλά έγραψα ότι εγώ αυτό θέλω. Δεν έγραψα ότι είναι μούφα επειδή δεν υποστηρίζουν linux. Υπερκοστολογημένα κατ' εμέ είναι ούτως η άλλως. Απλώς σύμφωνα με τη δικιά μου αντίληψη και απαιτήσεις, η θέση τους επιβαρύνεται επειδή είναι μια εταιρεία που εχθρεύεται και πολεμά το ανοικτό λογισμικό και τα ανοικτά πρότυπα και ταυτόχρονα είναι πρωτοστάτης στα DRM.

Δημοσ.
...και εγώ σε βρίσκω λίγο ¨απόλυτο¨ στις απόψεις σου!

Οι οθόνες των περισσότερων vaio είναι μακράν εκτος του ανταγωνισμού και θα τις σύγκρινα μόνο με κάποια επαγγελματικά μοντέλα thinkpad και compaq (αναφέρομαι σε μηχανήματα επιπέδου Τ61, 8710w και όχι κάποιες αηδίες που κυκλοφορούν σήμερα και θέλουν να λέγονται thinkpad).

Για το θέμα του κόστους αγοράς νομίζω ότι πλέον δεν είναι απλησίαστο ένα vaio, για να μην πω ότι πολλές φορές είναι ανταγωνιστικότερο από πολλά αντίστοιχα μοντέλα άλλων εταιρειών.

Οσο αφορά το service της sony θα έλεγα ότι έχει με διαφορά την καλύτερη εξυπηρέτηση και τεχνογνωσία που έχω συναντήσει. Άψογοι σε όλα, γρήγοροι και συνεπέστατοι. Επιπλέον έχουν μια και μοναδική μονάδα στην Eυρώπη (Βέλγιο) που ασχολείται αποκλειστικά με το θέμα service των vaio και δεν δίνουν εργολαβίες σε ελληνικές εταιρείες που προσλαμβάνουν τον κάθε απίθανο για να επισκευάσει τον υπολογιστή σου.

Τέλος να αναφερθώ στο θέμα ποιότητας κατασκευής και στο γεγονός ότι δεν το δίνεις καμιά σημασία. Όλα τα λαπτοπ δεν είναι ίδια. Εχω δει πληκτρολόγια με τρελή ¨βύθιση", ελεεινά touchpad, οθόνες με μηδαμινές γωνίες θέασης, wifi που πρέπει να είσαι στα 5 μέτρα για να πιάσει κτλ κτλ. Κάποιος που χρησιμοποιεί επαγγελματικά ένα λαπτοπ πρέπει να λάβει πρώτα υπόψη του την ποιότητα κατασκευής και μετά τα υπόλοιπα και απορώ πως δηλώνεις επαγγελματίας χρήστης και απαξιώνεις όλα τα παραπάνω.

...να διεκρινήσω ότι όλα αυτά τα λέω έχοντας αλλάξει δεκάδες λαπτοπ, σχεδόν όλων των εταιρειών, ακριβά και φτήνα. Δεν είμαι κολλημένος με εταιρείες αλλά με συγκεκριμένα μοντέλα και αυτό φανερώνει το γεγονός ότι αυτη τη στιγμή έχω έναν acer τον οποίο αγόρασα όμως συνυπολογίζοντας όλα τα παραπάνω (specifications, ποιότητα κατασκευής, οθόνη, πληκτρολόγιo, touchpad, wireless signal, value for money κτλ).

ετσι οπως τα λες αυτο που θες ειναι dell και οχι vaio ή acer. γιατι τα vaio ειναι ακριβα dell (καλα ισως υστερουν στην ποικιλια και στο design). και τα acer απλα δεν ειναι τιποτα. ξερα (ισως value for money μονο αν αλλαζεις λαπτοπ καθε χρονο).

τωρα αν βγει s11 με την 330Μ δεν νομιζω οτι εχει νοημα γιατι τοτε bye bye αυτονομια. και σιγα μην εχει 1200 απο 1400 και πανω ευκολα. οταν παιρνετε λαπτοπ σκεφτειτε γιατι το θελετε. η παιρνεις νταμαρι τουμπανο να παιζει και παιχνιδια και να μην στραβωνεσαι αλλα δεν κουνιεται και δεν εχει αναμονη η πας για ελαφρυ με αυτονομια για δουλεια και με τα υπολοιπα μια κονσολα για να μη το σκιζεις αδικα.

Δημοσ.
ετσι οπως τα λες αυτο που θες ειναι dell και οχι vaio ή acer. γιατι τα vaio ειναι ακριβα dell (καλα ισως υστερουν στην ποικιλια και στο design). και τα acer απλα δεν ειναι τιποτα. ξερα (ισως value for money μονο αν αλλαζεις λαπτοπ καθε χρονο).

.

Καμία σχέση...τα σημερινά μονέλα της DELL τα έχω πολύ κάτω σε εκτίμηση ακόμη και σε σχέση με τα αντίστοιχα ACER (έχουμε ξαναζητήσει για την "έχθρα' σου για την συγκεκριμένη εταιρεία αλλα αυτό είναι ένα άλλο θέμα :-)). Και φυσικά σε καμία περίπτωση δεν θα μπω στην διαδικασία σύγκρισης με τα VAIO, οπου υπάρχει χαοτική διαφορά.

Όσοι χρησιμοποιούσανε DELL στο παρελθόν (μεταξύ αυτων και εγώ) όταν δεν ήταν διαθέσιμα στην Ελλαδα για home χρήση, θα έχουν καταλαβει ότι εκείνα τα μοντέλα δεν έχουν καμιά σχέση με τα σημερινά μοντέλα που μας πλασάρει η DELL.

Κακά τα ψέματα...λίγες σειρές εταιρειών κρατάνε ακόμη υψηλά standards (π.χ thinkpad t series και ανω, apple macbook, κάποια επαγγελματικά compaq, ορισμένα μοντέλα vaio και δεν ξέρω αν ξέχασα κάποιον ακόμα).

Δημοσ.

φιλε μου εσυ που θελεις να παρεις ενα της σειρας S ....

AN ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ....ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει . δες και τα c... με 999 ευρω.Θα εκπλαγεις με την δυναμη την οθονη και την ποιοτητα τους .Και απο αυτονομια καλουτσικα.

Λιγες εταιριες ασχολουνται με ποιοτικα συστηματα ψυξης,μονωσης ,κατανομη ενεργειας στη μητρικη,ακομα και το πως θα ειναι βιδωμενη η μητρικη στο case ...εχω ανοιξει λαπτοπ ολων των εταιριων ...επι πολλα χρονια... σαν τα vaio και thinkpad[ibm] δεν υπαρχει κατι . Τα dell μονο ορισμενα μοντελα αξιζουν τα χρηματα τους τα λλλα ειναι κονσερβα . Μια μονο εταιρια κανει προσπαθεια να κερδισει την ποιοτικη υπεροχη και αυτη ειναι η acer η βελτιωση ειναι τρομερη ...θα κυριαρχησει καποια στιγμη και στη ποιοτητα. Εχω ενα fe-11s ... απο το 2005 ειναι αναμενο και εχει κανει δεν εχιε κανει 20-30 restart για update . Μιλαμε για χιλιαδες ωρεες εργασιας και ομως ειναι αψογο ....και αγω απορω πως λειτουργει ακομα....ειδικα αυτη η υπεροχη κορυφαια οθονη του dual-x-black κανουν laptop των 2000 ευρω να κοκκινιζουν με την ποιοτητα της.

λινουξοβιε ...εχω 4 λαπτοπ και εχουν περασει αλλα 20 + απο τα χερι αμου ... διοτι εχω το δικαιωμα 2 φορες το χρονο να παιτω καινουριο και οποιο θελω λογω του ποστου που δουλευω . ! Οπως καταλαβαινεις...ειμαι ενας ασχετος...με τον κοσμο της πληροφορικης... ...πολυ ασχετος...

Δημοσ.
Λιγες εταιριες ασχολουνται με ποιοτικα συστηματα ψυξης,μονωσης ,κατανομη ενεργειας στη μητρικη,ακομα και το πως θα ειναι βιδωμενη η μητρικη στο case ...εχω ανοιξει λαπτοπ ολων των εταιριων ...επι πολλα χρονια... σαν τα vaio και thinkpad[ibm] δεν υπαρχει κατι . Τα dell μονο ορισμενα μοντελα αξιζουν τα χρηματα τους τα λλλα ειναι κονσερβα . Μια μονο εταιρια κανει προσπαθεια να κερδισει την ποιοτικη υπεροχη και αυτη ειναι η acer η βελτιωση ειναι τρομερη ...θα κυριαρχησει καποια στιγμη και στη ποιοτητα. Εχω ενα fe-11s ... απο το 2005 ειναι αναμενο και εχει κανει δεν εχιε κανει 20-30 restart για update . Μιλαμε για χιλιαδες ωρεες εργασιας και ομως ειναι αψογο ....και αγω απορω πως λειτουργει ακομα....ειδικα αυτη η υπεροχη κορυφαια οθονη του dual-x-black κανουν laptop των 2000 ευρω να κοκκινιζουν με την ποιοτητα της.

Σε αυτή την παράγραφο απεικονίζεται και όλη η δική μου 12ετή εμπειρία στο θέμα laptops. Ότι λες είναι άκριβως ότι ισχύει και μόνο την apple θα είχα να προσθέσω στην παραπάνω λίστα. Όσο για την ACER έχει κάνει άλματα βελτίωσης και όποιος δεν το βλέπει απλά κολάει στο παρελθόν και χάνει την πραγματικότητα. Τέλος για την σειρά FΕ της VAIΟ που αναφέρεις απλά πρόκειται για μια από τις καλύτερες σειρές laptop που έχουν κυκλοφορήσει ever. Απίστευτη κατασκευή, οθόνη και σύστημα ψύξης. Δεν είναι τυχαίο ότι είχα 3 μοντέλα της συγκεκριμένης σειράς (FE11S, FE31M, FE41S) με το τελευταίο να δουλεύει για την αδελφή μου (δεν υπάρχει χειρότερος tester από άποψη μεταχείρισης) τα τελευταία 2 χρόνια.

---------- Προσθήκη στις 09:28 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 09:24 ----------

ναι αλλα εστω και ετσι τα dell ειναι κοντα πχ σε ενα καλο toshiba απο αποψη ποιοτητας.

...και τα toshiba δυστυχώς έχουν πάρει την κατηφόρα από την σειρά Α200 και μετά! Σε γενικές γραμμές είναι καλοκατασκευασμένα εσωτερικά (πολύ χαμηλή συχνότητα βλαβών) αλλά απο πληκτρολόγια, οθόνη, touchpad,πλαστικά κτλ είναι κάτω του μετρίου.

Δημοσ.

δεν μπορω να καταλαβω τι το ζαλισουν μερικοι εδω μεσα και λενε ολα ακριβα ειναι και υπερτιμημενα κλπ κλπ. κανενα ουσιαστικο επιχειρημα μονο οτι ειναι ακριβα και οτι η εταιρεια δεν στηριζει ανοιχτο κωδικα και κατι τετοια.

το ακριβο και το φτηνο ειναι σχετικο. για μενα τα 1200 μπορει να ειναι πολλα για καποιον αλλον λιγα και να γουσταρει να δωσει 3000.

γι αυτο πειτε σοβαρα επιχειρηματα και αφηστε παντα να λετε ακριβα και αρες μαρες κουκουναρες. εχετε να πειτε κατι επι της ουσιας πχ. δεν εχει καλη ψυξη ,ειναι θορυβωδης βγαζουν συχνα βλαβες, χαλανε η οθονες, η μητρικες πολλες φορες καιγονται, δισκοι χτυπανε, δεν εχει καλο service και τετοια. οποιος εχει τετοια επιχειρηματα ας τα πει.

τελος θα πω στον φιλο goldeneye επιμενοντας οτι σαν ποιοτητα εξωτερικη τα vaio δεν συγκρινονται ουτε καν με τα macbook pro. και πηγαινε σε ενα μαγαζι και δες.

Δημοσ.
δεν μπορω να καταλαβω τι το ζαλισουν μερικοι εδω μεσα και λενε ολα ακριβα ειναι και υπερτιμημενα κλπ κλπ. κανενα ουσιαστικο επιχειρημα μονο οτι ειναι ακριβα και οτι η εταιρεια δεν στηριζει ανοιχτο κωδικα και κατι τετοια.

το ακριβο και το φτηνο ειναι σχετικο. για μενα τα 1200 μπορει να ειναι πολλα για καποιον αλλον λιγα και να γουσταρει να δωσει 3000.

γι αυτο πειτε σοβαρα επιχειρηματα και αφηστε παντα να λετε ακριβα και αρες μαρες κουκουναρες. εχετε να πειτε κατι επι της ουσιας πχ. δεν εχει καλη ψυξη ,ειναι θορυβωδης βγαζουν συχνα βλαβες, χαλανε η οθονες, η μητρικες πολλες φορες καιγονται, δισκοι χτυπανε, δεν εχει καλο service και τετοια. οποιος εχει τετοια επιχειρηματα ας τα πει.

τελος θα πω στον φιλο goldeneye επιμενοντας οτι σαν ποιοτητα εξωτερικη τα vaio δεν συγκρινονται ουτε καν με τα macbook pro. και πηγαινε σε ενα μαγαζι και δες.

συμφωνω.δεν μπορεις να λες ενα λαπτοπ ειναι υπερτιμημενο για να αποτρεψεις καποιον πλουσιο απο την αγορα του.θεμα γουστου και τσεπης ειναι ολα.το θεμα ειναι αν εχει καλη ψυξη ,αν ειναι θορυβωδης ,αν βγαζουν συχνα βλαβες,αν χαλανε η οθονες,αν η μητρικες πολλες φορες καιγονται,αν δισκοι χτυπανε,αν εχει καλο service και ποσα χρονια εγγυση σου δινουν

Δημοσ.

για το design μιλησα οχι για την ποιοτητα.

τελος αναφορικα με την ποιοτητα δειτε μια ερευνα που εγινε λιγο καιρο πριν. νομιζω λεει πολλα. το μονο που δεν θηγει ειναι το after sales service.

Δημοσ.

δωσε link.

και προσωπικα εξακολουθω να πιστευω οτι η ποιοτητα και το design ειναι απο τα καλυτερα.

τωρα απο service τη θεωρω μια καλη (οχι την καλυτερη)εταιρεια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...