Προς το περιεχόμενο

Conn-x dsl Και Παγια?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκέφτομαι να βάλω Conn-x 8mbps στα 22,5.

Μόνο dsl ,δεν με ενδιαφέρει να έχω τηλέφωνο.

Το θέμα είναι θα πληρώνω μόνο αυτό τα λεφτά ή θα μου έρχονται και άλλες χρεώσεις-πάγια κάθε μήνα άσχετα που δεν θα έχω τηλέφωνο?

Δημοσ.

O Λογαριασμός έρχεται ανα δίμηνο.

Οπότε ξεκινάμε : 22,5 + 22,5 + 20 (Πάγιο ΟΤΕ) + κάτι μικρομακακίες (μικροποσό) + τέλος ενεργοποίησης το τον πρώτο μήνα ;)

Δημοσ.
Σκέφτομαι να βάλω Conn-x 8mbps στα 22,5.

Μόνο dsl ,δεν με ενδιαφέρει να έχω τηλέφωνο.

Το θέμα είναι θα πληρώνω μόνο αυτό τα λεφτά ή θα μου έρχονται και άλλες χρεώσεις-πάγια κάθε μήνα άσχετα που δεν θα έχω τηλέφωνο?

τηλεφωνο θα εχεις

Δημοσ.

Το πάγιο του ΟΤΕ για PSTN γραμμή είναι στα 15 ευρώ/μήνα.Άρα αν δεν κάνεις καθόλου τηλέφωνα,ο δίμηνος λογαριασμός θα σου έρχεται γύρω στα 75 ευρώ.

Δημοσ.

Λοιπόν φιλαράκι έχω και εγώ Κων-x 8mb χωρίς να μιλάω στο τηλ καθόλου και με το σταθερό πάγιο του Οτε

και το internet μαζί βγαίνει 80 euro το δίμηνο!!!

τώρα εσύ αν θες να μιλάς κάντο 24mb με απεριόριστα σταθερά και κινητά κινητά αν θυμάμαι καλά 4 ώρες βγαίνει 100 και euro πάνε ρώτησε για καλο και για κακό!!

Δημοσ.

Μια γραμμή ο ΟΤΕ τη δίνει για 8,50€ το μήνα στους εναλλακτικούς. Δηλαδή 6,50€ φθηνότερα από ότι σε σένα με τιμή λιανικής. Πάγιο στον ΟΤΕ πάλι πληρώνεις δηλαδή, απλά λίγο φθηνότερο.

Εφόσον θέλεις μόνο internet είτε (1) θα κρατήσεις PSTN γραμμή από τον ΟΤΕ και θα βάλεις ADSL από άλλο πάροχο, ή (2) θα πληρώσεις όλο το 2PLAY κάποιου άλλου παρόχου.

Οπότε δίνεις περίπου 25€ το μήνα για 2PLAY άλλου παρόχου (τυχαία τιμή από HOL πήρα - στο πακέτο "LITE" των 6 MBPS) ή 38€ περίπου στον ΟΤΕ.

Χάνεις λίγο σε λεφτά, κερδίζεις σε πονοκέφαλο. Σημαντικότατο. :-D

Η πρότασή μου είναι να πας στο Conn-X. Από τη στιγμή που δε πραγματοποιείς κλήσεις όπως λες, τα προϊόντα 2PLAY μόνο προβλήματα θα σου φέρουν. Support hell κλπ.

Δημοσ.
* Απεριόριστο Internet στα 8 Mbps

* Απεριόριστες αστικές & υπεραστικές κλήσεις προς όλους

* Πάγιο απλής τηλεφωνικής σύνδεση

Αντε τις κλησεις να τις πουμε απεριοριστες...

Αυτο το απεριοριστο στα 8 που κολλαει;:mad:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...