karvelinio Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Καλησπέρα παιδιά. Λοιπόν έχω σύνδεση connx 2 mbps . έχω συνδέσει το ρουτερ με ένα switch (που ο μαλακας ο πωλητής μου το έδωσε με 10 θύρες !!!). και από σε ένα ασύρματο access point από όπου και μοιράζετε. Έχω ένα σταθερό και 2 laptop + 1 εκτυπωτή wireless. Όλα βλέπουν internet ασύρματα. Τώρα θέλω να φτιάξω ένα δίκτυο ώστε να βλέπει ο ένας τον άλλον, να μπορώ να στέλνω στον εκτυπωτή αρχεία ώστε να τα βλέπει και να τα εκτυπώνει και επίσης να κλειδώσω το router ώστε να μην έχουμε κλεψίματα ????
isay Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 ...που ο μαλακας ο πωλητής μου το έδωσε με 10 θύρες !!!... Ο πωλητής αυτό είχε, αυτό σου πούλησε. Εσύ ο "έξυπνος" τι του ζήτησες και εφόσον δε σου έκανε, γιατί το αγόρασες; Όλοι οι υπολογιστές σου είναι ήδη σε δίκτυο. Άλλαξε τα δικαιώματα κοινής χρήσης (και το workgroup) των υπολογιστών και θα κάνεις τη δουλειά σου. Για το access point, κοίταξε το Manual πως μπορείς να βάλεις wpa κλειδί ή δώσε το μοντέλο.
karvelinio Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 το μοντελο ειναι level one wap 0006. πρεπει να κλειδωσω το router kai to acces point ???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.