Dr.House Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Καλησπερα σας. Εδω και λιγο καιρο εχει παρουσιαστει ενα προβλημα.Οταν παιζω games ή οταν βλεπω ταινιες ξαφνικα η οθονη παγωνει,δν μπορω να κουνησω το mouse και μονο με RR το pc ξεκιναει και παλι. Εχω κοιταξει την θερμοκρασια του cpu και δεν φανηκαν τρομερα υψηλοι. Τι αλλο μπορει να φταιει? Το pc ειναι 6 μηνων απο eshop. Καθε βοηθεια αποδεκτη. Ευχαριστω.
onty Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Δωσε αναλυτικη περιγραφη του συστηματος.. Και ακριβη θερμοκρασια επεξεργαστη και καρτας γραφικων..
benign Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Ο onty εχει δικιο πρεπει να δωσεις περισσοτερα χαρακτηριστικα,αλλα αν γινεται δανεισου μια αλλη καρτα γραφικων και τοποθετησε τη και δες αν ξαναγινονται τα ιδια πραγματα.Μηπως εχεις καμμια Nvidia 8600GT? Επισης μηπως οταν παγωνει σου κανει και βουλες μερικες φορες? Με αυτα παντως που ειπες,το πιο πιθανο ειναι η οτι η καρτα εχει προβλημα η οτι το τροφοδοτικο δεν ειναι αρκετο για την συκγεκριμενη καρτα.Βαζουν σαβουρα στα ετοιμα συστηματα για αυτο στο μελλον να προτιμας να φτιαχνεις εσυ το συστημα σου.
Dr.House Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Ο onty εχει δικιο πρεπει να δωσεις περισσοτερα χαρακτηριστικα,αλλα αν γινεται δανεισου μια αλλη καρτα γραφικων και τοποθετησε τη και δες αν ξαναγινονται τα ιδια πραγματα.Μηπως εχεις καμμια Nvidia 8600GT? Επισης μηπως οταν παγωνει σου κανει και βουλες μερικες φορες? Με αυτα παντως που ειπες,το πιο πιθανο ειναι η οτι η καρτα εχει προβλημα η οτι το τροφοδοτικο δεν ειναι αρκετο για την συκγεκριμενη καρτα.Βαζουν σαβουρα στα ετοιμα συστηματα για αυτο στο μελλον να προτιμας να φτιαχνεις εσυ το συστημα σου. Οχι εχω την Sapphire Radeon Vapor-X 4890. Οχι,απολυτως καμια βουλα.Απλα η οθονη παγωνει.τπτ αλλο. Δωσε αναλυτικη περιγραφη του συστηματος.. Και ακριβη θερμοκρασια επεξεργαστη και καρτας γραφικων.. Λοιπον, Καρτα Γραφικων: Sapphire Radeon Vapor-X HD4890 CPU: Intel Core I7-920 2.66 GHz Mobo: Asus Rampage II Gene Τροφοδοτικο: Thermaltake Toughpower 750 W ( οποτε μια χαρα την σηκωνει την καρτα ) Αυτα. Εαν θελετε κατι αλλο πειτε το μου.
Sordnaxela Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Έτσι κι αλλιώς στην εγγύηση είσαι. Παγώνει μόνο με παιχνίδια και ταινίες; Αυτό δείχνει κάρτα γραφικών ... κάνε update στους drivers σου μήπως και ... Αν κολλάει και αλλού πάντως το συζητάμε.
d3m0n Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Στρέσαρε με furmark την κάρτα.Αν κολλήσει υπάρχει θέμα με την κάρτα σου.Αν όχι,βάλε occt στρέσαρε αν κολλήσει και πάλι τρέξε memtest ( bootable ). Να φανταστώ δεν έχεις κάνει o/c ;
Dr.House Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Έτσι κι αλλιώς στην εγγύηση είσαι. Παγώνει μόνο με παιχνίδια και ταινίες; Αυτό δείχνει κάρτα γραφικών ... κάνε update στους drivers σου μήπως και ... Αν κολλάει και αλλού πάντως το συζητάμε. Δν μου εχει τυχει να κολλησει που8ενα αλλου. Εαν , οπως λες , κολλαει και αλλου τοτε δν φταιει η καρτα? Υπαρχει περιπτωση το προβλημα να ειναι software? Και οχι hardware? ( να μην φταιει η καρτα ) επισης να πω πως εχω κανει μια μικρη βλακεια. Ενω το συστημα ανετα σηκωνει 64 bit cpu,εγω εχω 32 bit λογισμικο. Αυτο μπορει να δημιουργει προβληματα?
benign Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Οχι Dr. House αυτο ειναι οντως λαθος αλλα δεν κανει κολληματα.Εκτος και αν μπερδευτηκες απο το site της ATI και κατεβασες drivers για 64 bit Windows,αλλα τοτε βεβαια δεν θα σου επετρεπε να τους τρεχεις το Windows. Μαλλον καρτα ειναι.Δανεισου απο ενα γειτονα μια αλλη ,οποια να ειναι ,δες αν κανει τα ιδια πραγματα και τοτε θα καταλαβεις.
Dr.House Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Οχι Dr. House αυτο ειναι οντως λαθος αλλα δεν κανει κολληματα.Εκτος και αν μπερδευτηκες απο το site της ATI και κατεβασες drivers για 64 bit Windows,αλλα τοτε βεβαια δεν θα σου επετρεπε να τους τρεχεις το Windows. Μαλλον καρτα ειναι.Δανεισου απο ενα γειτονα μια αλλη ,οποια να ειναι ,δες αν κανει τα ιδια πραγματα και τοτε θα καταλαβεις. πριν απο λιγες ωρες μου κολλησε ενω μιλουσα msn και σερφαροντας στο internet. :cry:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.