Fan Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Μπορεί να προτείνει κάποιος μια καλή μάρκα για ποτήρια; Με ενδιαφέρει κυρίως να είναι ανθεκτικά. Έχω ακούσει καλά λόγια για τα leonardo http://www.leonardostore.com/productcart/pc/viewCat_m.asp?idCategory=26
freedubus Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Ψάξε για Duralex. Απλά ΔΕΝ ΣΠΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΙΑ. Είχα 5-6 τέτοια γυαλικά, τραβούσαν τα πάνδεινα επί 7 χρόνια, τι σούπες από τραπέζια και σκάσιμο στο πάτωμα, τι γλιστρήματα στο νεροχύτη, τίποτα. Αφού μια φορά είχαμε ρίξει ένα δοκιμαστικά από τον 1ο όροφο και δεν έσπασε. Απλά τα πέταξα τελικά γιατί είχαν βρικολακιάσει τα ίδια ποτήρια τόσα χρόνια, και επίσης είχαν γεμίσει ψιλές γρατζουνιές και είχαν θαμπώσει. Αλλά είναι άθραυστα, τέλος, σα το σκελετό του βόλβεριν.
De@th L0rd Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Ψάξε για Duralex.Απλά ΔΕΝ ΣΠΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΙΑ. Είχα 5-6 τέτοια γυαλικά, τραβούσαν τα πάνδεινα επί 7 χρόνια, τι σούπες από τραπέζια και σκάσιμο στο πάτωμα, τι γλιστρήματα στο νεροχύτη, τίποτα. Αφού μια φορά είχαμε ρίξει ένα δοκιμαστικά από τον 1ο όροφο και δεν έσπασε. Απλά τα πέταξα τελικά γιατί είχαν βρικολακιάσει τα ίδια ποτήρια τόσα χρόνια, και επίσης είχαν γεμίσει ψιλές γρατζουνιές και είχαν θαμπώσει. Αλλά είναι άθραυστα, τέλος, σα το σκελετό του βόλβεριν. http://www.duralexusa.com/ Αυτά; Αν μπορεί κανένας να μου πεί που τα βρίσκουν ελλάδα, να αγοράσω στη μάνα μου μια ντουζίνα να έχει,γιατί συνέχεια "ανανεώνει" τα σερβίτσια.
kosmasgr Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Γιατί ρε τα σπάτε εκεί μεσα ? Death αν είσαι απο σαλόνικα , πήγαινε Κ. Οικονόμου 5 , πίσω απο το City gate , στο κατάστημα "ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΗ". Εχει έναν όροφο επαγγελματικό εξοπλισμό σε ποτήρια κλπ. Μπορεί να τα φέρνει. ΤΗΛ. 2310-567317
De@th L0rd Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Γιατί ρε τα σπάτε εκεί μεσα ? Απλά έχει τενοντίτιδα και όταν πλένει καμια φορά πέφτει κανένα.Σιγά σιγά ξεκληρίζονται όλα
freedubus Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Δε θυμάμαι, η μάνα μου τα είχε πάρει. Πάντως σίγουρα υπάρχουν κι άλλες μάρκες, καλύτερα να κοιτάξετε σε κάποιο επαγγελματικό μαγαζί με εξοπλισμό καταστημάτων εστίασης κλπ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.