Lucifer Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Γενικά αυτό είναι ιδιότητα των μήλον. Δεν ξέρω πως και γιατί αλλά αν βάλεις άγουρο φρούτο δίπλα σε μήλο την άλλη μέρα θα έχει ωριμάσει. Time to exploit Αν βάλεις ένα φίνο ζουμερό 16χρονο σε ένα καφάσι μήλα παίζει να κάτσει η καλή ή θα σκάσει μύτη κάνας φίδης πάλι και θα μας το στραβώσει;
naftis Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Γενικά αυτό είναι ιδιότητα των μήλον. Δεν ξέρω πως και γιατί αλλά αν βάλεις άγουρο φρούτο δίπλα σε μήλο την άλλη μέρα θα έχει ωριμάσει. Time to exploit Τα μήλα όταν ωριμάζουν εκλύουν αιθυλένιο. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα το φαινόμενο που περιγράφει ο συγγραφέας στην εγγραφή 21, δηλαδή, επιταχύνεται η ωρίμανση των άλλων φρούτων που αποθηκεύονται μαζί τους. Το φαινόμενο το αξιοποιώ όταν αγοράζω άγουρα ακτινίδια ή λωτούς. Βάζω στην τσάντα με τους λωτούς και μήλα και την κλείνω. Σε 2-4 μέρες οι λωτοί από άγουροι και στυφοί γίνονται υπέροχα γλυκοί. Οι μέρες εξαρτώνται από την αναλογία μήλων/λωτών ή ακτινιδίων. Πρακτικά για να γκαζώσω την ωρίμανση βάζω στην τσάντα 1/1. Αυτόν τον καιρό μπορείτε να κάνετε το "πείραμα" με λωτούς ειδικά, οι οποίοι γίνονται υπέροχοι.
Lucifer Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Επίσης βλέπω αυτό "των μήλον" και φαντάζομαι τους εξωγήινους Μήλον με ακτινοπίστολα σαπίλας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.