stardust_lia Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Ειμαι στο τμημα πολιτικων μηχανικων θεσσαλονικης και επειδη τελικα καταλαβα οτι δεν μ αρεσει αυτο το επαγγελμα θα θελα να ξερω αν μπορω ν αλλαξω σχολη με καποιον απ το παιδαγωγικο θεσσαλονικης?δηλαδη να παρει καποιος που θελει την θεση μου στο πολυτεχνειο κ εγω την θεση του στο παιδαγωγικο.αλλιως τι αλλες ενεργειες μπορω ν κανω χωρις να χρειαστει να δωσω πανελληνιες?(το 10% δεν με πιανει).
Praetorianos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Δεν γίνεται αυτό, αλλιώς θα πλήρωνε καθένας ένα γιατρό να τον περάσει στην Ιατρική ή ένα μηχανικό στο Μετσόβιο. Εφόσον το 10% δεν σε πιάνει ξαναδώσε. Το σκέφτηκες καλά πάντως, πέρασες πολιτικός μηχανικός και θέλεις να πας παιδαγωγικό?
arxaggelos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Δεν έχω ακούσει ποτέ για μετεγγραφή από μια σχολή στην άλλη, εκτός από αμοιβαίες μετεγγραφές σε σχολές ίδιου τύπου αλλά σε άλλη πόλη. Δν νομίζω ότι γίνεται. Αλλά καλύτερα ρώτα τη γραμματεία της σχολής σου γιατί αυτά γενικά αλλάζουν.
opera Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 με τίποτα δε γίνεται υποθετικά και να γίνονταν ποιός θα ήθελε να αλλάξει μαζί σου,πως θα τον έβρισκες? ξαναδώσε εξετάσεις τώρα που είσαι μικρός ακόμα.
Moderators Malthador Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Δεν έχω ακούσει ποτέ για μετεγγραφή από μια σχολή στην άλλη, εκτός από αμοιβαίες μετεγγραφές σε σχολές ίδιου τύπου αλλά σε άλλη πόλη. Πλέον ούτε αυτό γίνεται. Για να εγγραφείς σε μία σχολή πλέον τρεις είναι οι νόμιμες οδοί: πανελλαδικές, 10% ή κατατακτήριες. Η καλύτερη είναι η πανελλαδικές imho.
Sellers Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Το μονο που γίνεται (με διαδικασίες) είναι να βρεις άνθρωπο στην ίδια χολή αλλά σε άλλη πόλη που να θέλει να κάνετε αλλαγή στα πανεπιστήμια σας. Αυτό σε περίπτωση που δεν σ'αρέσει το μέρος. Σε περίπτωση που δεν σ'αρέσει η σχολή, και αφού και το 10% δεν πιάνει, δυστυχώς πανελλήνιες. Πάντως πριν ξαναδηλώσεις κάτι, κάνε έναν κόπο και να υπάρχει στον τόπο σου πάνε παρακολούθησε επιφανειακά 2-3 μαθήματα, πάρε και καμιά πληροφορία απο σπουδαστές να έχεις μια πρώτη εκτίμηση, για να μην την ξαναπατήσεις.
arxaggelos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 .....να βρεις άνθρωπο στην ίδια χολή αλλά σε άλλη πόλη... πως ακριβώς θα γίνει αυτό??? Αν είστε και οι δύο στραβωμένοι, μέσα στη μίρλα και στην κακία? :lol:
paylidis Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 μπορώ να αλλαξω και εγώ τη θέση μου ως Περιβαλλοντολόγος με πολιτικού Μηχανικου...; Ελεός! ΧΑΧΑΧΑ! το 10% είναι μια αποτυχία, η τελειώνεις και δίνεις κατατακτήριες ή την κοπανάς και δίνεις πανελλήνιες...
Sellers Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 πως ακριβώς θα γίνει αυτό??? Αν είστε και οι δύο στραβωμένοι, μέσα στη μίρλα και στην κακία?:lol: Άντε βρε σαρδανάπαλε, αμέσως να το κοροιδέψεις το παιδί. Έβγαλες όλη την σχολή σου πάνω του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.