SATELLITE Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Ξέρει κανείς αν υπάρχουν προσφορές σε νέες συνδέσεις conn-x internet? Σε μια πρώτη βόλτα στα on-line μαγαζιά δεν βρήκα καμία προσφορά, όπως αυτές που υπήρχαν παλιότερα πχ με δώρο εκτυπωτή ή δίσκο κτλ. Ευχαριστώ
Trapper Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Με μία αναζήτηση μισού λεπτού στο site του conn-x βρήκα αυτό: http://oteshop.ote.gr/storefront/-/cos_cat_004-p1.html?pn=0
SATELLITE Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 δεν φένεται κάποια προσφορά στο λίνκ που δίνεις
vasilisga Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 δεν φένεται κάποια προσφορά στο λίνκ που δίνεις μα γιατι το λες αυτο??? σου δινει τζαμπα το router... :lol: προφανως φιλε μου δεν υπαρχει κατι, και αν υπηρχε θα ειχε βουηξει ο τοπος απο τις διαφημισεις...
SATELLITE Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 και αν υπηρχε θα ειχε βουηξει ο τοπος απο τις διαφημισεις... εκεί πήγε και εμένα το μυαλό μου αλλά λέω ας ρωτήσω μπας και υπήρχε τίποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.