Προς το περιεχόμενο

αλλαγή συστήματος, αδυναμία boot

omar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπον σημερα σθναρμολογησα τον νεο μου pc τα κοματια ειναι τα εξης : msi gd70,amd 965,hyperx 4gb 2000mhz,2x4670 512mb.οι σκληροι ομωσ ειναι απο τον παλιο μου pc χωρις format τους πηρα οπως ειναι και τουσ συνδεσα ειχα dual boot xp-vista αλλα μου ανοιγει μονο vista τα xp παι να τα φορτοσει και μοθ δειχνει μπλε οφονη και κανει reset επισησ οι ραμ ειναι 2000μηζ και μου τοισ δειχνει στο cpuz dram 800 (η μητρικη σε oc παει μεχρι 2133μηζ αλλα δεν χερω πωσ)βοηφηστε με :-D

Δημοσ.
Αρχικά άλλαξε τίτλο γιατί θα το κλείσουν - τα xp θέλουν reinstall λόγω αλλαγής board ;)

για ram????????

Δημοσ.
για ram????????

board (δηλαδή motherboard), όχι ram.

Μπορεί (!) να τη γλυτώσεις με το να περάσεις τους καινούργιους drivers. Μπες με safe mode, αφαίρεσε ότι drivers βγαίνει κίτρινο και βάλε τους καινούργιους.

Δημοσ.
...πρέπει να τις ρυθμίσεις χειροκίνητα από το BIOS αν θέλεις να τρέχουν πιο ψηλά από τα 1600 που τρέχουν τώρα ;)

τα εχω βαλει στα 1600μηζ αλλα μου τα δειχνει στο cpuz oti to dram einai 800mhz:rolleyes:

Δημοσ.

Μπορεί (!) να τη γλυτώσεις με το να περάσεις τους καινούργιους drivers. Μπες με safe mode, αφαίρεσε ότι drivers βγαίνει κίτρινο και βάλε τους καινούργιους.

μπηκα αλλα δεν μοθ κοθνιεται το ποντικι και το πληκτρολογιο

---------- Προσθήκη στις 23:26 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:32 ----------

τελοικα δουλεψε το πλητρολογιο και το ποντικι αλλα δεν μου κανει προσαφαιρεση των προγραματον και δεν ανοιγει το cd για τα καινουργια drivers.τι να κανω ?

Δημοσ.

τι εννοεις βγαινει κιτρινο.που?. Το παιδι αναφερεται σε μενα εγο εχο αυτο το προβλημα και ανοιξε το θεμα:fear:

ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ?

Δημοσ.

Προτείνω να φορμάρεις το δίσκο και να περάσεις ωραία και όμορφα τα λειτουργικά συστήματα που θέλεις. Όλα τα άλλα είναι πατέντες με αμφίβολα αποτελέσματα.

Δημοσ.
Προτείνω να φορμάρεις το δίσκο και να περάσεις ωραία και όμορφα τα λειτουργικά συστήματα που θέλεις. Όλα τα άλλα είναι πατέντες με αμφίβολα αποτελέσματα.

ok αυτο θα κανω οσο για τις ραμ σε ποιοα επιλογη παο για να τις ανεβασο απο 1600 στα 2000 που πανε:mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...