Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Ψάχνω ένα πρόγραμμα που να ανιχνεύει ποιές εργασίες χρησιμοποιούν ram και πόση.
isay Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Λειτουργικό; ΟΛΑ τα λειτουργικά έχουν τέτοια προγράμματα
nickarmy Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 ctrl alt delete -> start task manager processes κτλ
parsifal Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Σε Windows, o Task Manager που είπε ο nickarmy (ανοίγει και με CTRL+SHIFT+ESC). Υπάρχουν και μερικά πιο κολπατζίδικα που δείχνουν πολύ περισσότερες πληροφορίες για κάθε διεργασία. Εγώ π.χ. χρησιμοποιώ αρκετά συχνά τα σχετικά utilities από την Sysinternals Suite (Process Explorer, Process Monitor κλπ).
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Σε Windows, o Task Manager που είπε ο nickarmy (ανοίγει και με CTRL+SHIFT+ESC). Υπάρχουν και μερικά πιο κολπατζίδικα που δείχνουν πολύ περισσότερες πληροφορίες για κάθε διεργασία. Εγώ π.χ. χρησιμοποιώ αρκετά συχνά τα σχετικά utilities από την Sysinternals Suite (Process Explorer, Process Monitor κλπ). Ναι,κάτι τέτοιο ψάχνω κ εγώ,κάτι που να δείχνει ίσως το ποσοστό που χρησιμοποιεί το κάθε πρόγραμμα,να ειναι πιο εύχρηστο γενικα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.