Προς το περιεχόμενο

Ένα δωρεάν προγράμμα κάθε μέρα [GiveawayΟfΤheDay]

xpapias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά. Βρήκα μέσω του e-offer.gr το παρακάτω site που δίνει ένα εμπορικό πρόγραμμα την ημέρα δωρεάν.

http://...

Για να πω την αλήθεια στο rating των προγραμμάτων που δίνει δεν βλέπω πολλά θετικά σχόλια. Αλλά που θα πάει κάτι καλό ελπίζω να δώσει...!

Δημοσ.

Συνήθως τέτοιες "ευκαιρίες" κρύβουν και κάποιο... catch

Αυτό το Activate.exe που πρέπει να τρέξεις μετά το setup δεν μου αρέσει καθόλου.

Αν ήταν προσφορά, ας έδιναν το κλειδί ενεργοποίησης.

Δημοσ.

Κάτι δε μου κάθεται καλά.

Κατ'αρχήν το activate .exe είναι σίγουρα μούφα, την σημερινή προσφορά μπορείς να την κατεβάσεις και από το site της Reohix χωρίς να χρειαστείς activator.

?

Δημοσ.

Όντως το site της εταιρείας δίνει μόνο το msi. Μήπως το activate δίνει τίποτα credits στο site? Πάντως βρώμαγε η δουλειά και από τα ratings...

Όπως και να'χει αφαιρώ τα links από το πρώτο Post για να μην την πατήσει κανείς και το ξαναβλέπουμε αύριο.

Δημοσ.

Τα προγραμματα απο το giveawayoftheday.com ειναι ασφαλη.

Εχω κατεβασει αρκετες φορες.

Το μονο κακο ειναι οτι πρεπει να τα εγκαταστησεις και να τα ενεργοποιησεις μεσα στο χρονικο περιθωριο των 24 ωρων.

Αν για παραδειγμα θελησεις να τα εγκαταστησεις μετα απο μερες ή εστω οτι τα εγκατεστησες και θελησεις να τα ξαναεγκαταστησεις αργοτερα για καποιο λογο(μετα απο format) δεν θα μπορεσεις.Για αυτο εχουν και το Activate.exe

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...