xpapias Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Γεια χαρά. Βρήκα μέσω του e-offer.gr το παρακάτω site που δίνει ένα εμπορικό πρόγραμμα την ημέρα δωρεάν. http://... Για να πω την αλήθεια στο rating των προγραμμάτων που δίνει δεν βλέπω πολλά θετικά σχόλια. Αλλά που θα πάει κάτι καλό ελπίζω να δώσει...!
micos000 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Συνήθως τέτοιες "ευκαιρίες" κρύβουν και κάποιο... catch Αυτό το Activate.exe που πρέπει να τρέξεις μετά το setup δεν μου αρέσει καθόλου. Αν ήταν προσφορά, ας έδιναν το κλειδί ενεργοποίησης.
the_eye Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 και τα προγράμματα είναι τελείως για πέταμα. Υπάρχουν καλύτερα σε freeware και open source.
liopyr Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Κάτι δε μου κάθεται καλά. Κατ'αρχήν το activate .exe είναι σίγουρα μούφα, την σημερινή προσφορά μπορείς να την κατεβάσεις και από το site της Reohix χωρίς να χρειαστείς activator. ?
xpapias Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Όντως το site της εταιρείας δίνει μόνο το msi. Μήπως το activate δίνει τίποτα credits στο site? Πάντως βρώμαγε η δουλειά και από τα ratings... Όπως και να'χει αφαιρώ τα links από το πρώτο Post για να μην την πατήσει κανείς και το ξαναβλέπουμε αύριο.
xkon2007 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Τα προγραμματα απο το giveawayoftheday.com ειναι ασφαλη. Εχω κατεβασει αρκετες φορες. Το μονο κακο ειναι οτι πρεπει να τα εγκαταστησεις και να τα ενεργοποιησεις μεσα στο χρονικο περιθωριο των 24 ωρων. Αν για παραδειγμα θελησεις να τα εγκαταστησεις μετα απο μερες ή εστω οτι τα εγκατεστησες και θελησεις να τα ξαναεγκαταστησεις αργοτερα για καποιο λογο(μετα απο format) δεν θα μπορεσεις.Για αυτο εχουν και το Activate.exe
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.