Προς το περιεχόμενο

ati 3200 + Full high definition

buggie

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Τιποτα, ενημερωσε για ο,τι προβλημα προκυψει ή αν ολα πηγαν καλα.

DXVA θα δεις απο το ιδιο το MPC HC κατα τη διαρκεια της αναπαραγωγης αν χρησιμοποιειται.

Καλο βραδυ.

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

δεν εχω παρει ακομα την οθονη(λεω μετα την εξεταστικη) απλα ηθελα να ξερω απο πριν για να μην τρεχω μετα!

Καλο βραδυ!!:-)

Δημοσ.

Γιώργο, το laptop μου το θυμάσαι όταν βρεθήκαμε για τις μνήμες. Έχει Centrino 1.6 με κάρτα γραφικών ΑΤΙ Χ300. Λοιπόν παίζει κανονικά ταινίες 720p. Στα 1080p απλά δε μπορείς να την δεις!!! Αυτό που θέλω να πω είναι το εξής: Μία μητρική με ενσωματωμένη κάρτα 3200 και ένας σύγχρονος 2-πύρινος επεξεργαστής στα 2.5 GHz δε θα έχει πρόβλημα στην αναπαραγωγή 720p/1080p.

Οπότε buggie ότι οθόνη και να πάρεις δε θα δεις κανένα σπάσιμο στην αναπαραγωγή!

• Moderators
Δημοσ.

Ο Athlon ο συγκεκριμενος δε τον λες και καινουριο Γιωργο... η τεχνολογια του ειναι απο την εποχη Pentium D vs Athlon 64 X2...

Απλα ειναι χρονολογιακα λιγο πιο καινουριος, λογω και καλα εκδοσης χαμηλης καταναλωσης (TDP 45W).

PS: Φαντασου να (προσπαθουσες να) δεις απο το Centrino σε 1920 αναλυση τa Full HD... Ελεηνο θεαμα!

Δημοσ.

Όσοι έχουν πρόβλημα ας δοκιμάσουν

KMPlayer με CoreAVC Professional Edition 2.0 είναι ότι ελαφρύτερο κυκλοφορεί. Θέλει και κάποιες ρυθμίσεις αλλά δεν τις θυμάμαι τώρα (πρώτα εγκαθιστάς το core και μετά το kmplayer).

Εγώ έχω amd 7750x2 + hd4200 (έχω ακούει ότι μπορεί να κάνει oc, λέει κάτι τέτοιο) και με όλα τα άλλα κολλούσε, αλλά με την παραπάνω επιλογή δεν υπάρχει πρόβλημα και μάλιστα είναι και χαμηλά η λειτουργία του επεξεργαστή.

• Moderators
Δημοσ.

Δυστυχως ομως το CoreAVC αφαιρει ποιοτητα...

Με 7750X2 και ειδικα με την HD4200 θα επρεπε να πηγαιναν ολα νερακι. ΔΟκιμασε νεο K Lite codec pack κι εσυ και νεους drivers... Εχουν κανει καλη δουλεια!

Δημοσ.
Δυστυχως ομως το CoreAVC αφαιρει ποιοτητα...

Με 7750X2 και ειδικα με την HD4200 θα επρεπε να πηγαιναν ολα νερακι. ΔΟκιμασε νεο K Lite codec pack κι εσυ και νεους drivers... Εχουν κανει καλη δουλεια!

Αν μπορείς να μου δώσεις περισσότερες λεπτομέρειες (για τα K Lite codec pack και νεους drivers) γιατί κατά τύχη το βρήκα το km.

Υ.Γ. Για την αναπαραγωγή matroska συγκεκριμένα μιλάω μόνο mkv παίζω ε;;;

Δημοσ.

Οι τελευταίες εκδόσεις του K-Lite Codec Pack

Οι οδηγοί για την 3200 και την 4200

Στο MPC HC στις ρυθμίσεις πάμε στο Internal Filters και επιλέγουμε τα πάντα στον δεξιό πίνακα.

Στο δεύτερο σύστημα έχω την 3200 με τον ATHLON II X2 250 σε τηλεόραση Full HD 42 ιντσών και με αυτές τις ρυθμίσεις η χρήση επεξεργαστή είναι γελοία. Η μόνη περίπτωση που δεν λειτουργεί το DXVA είναι όταν το βίντεο έχει παραπάνω από 4 ReFrames. Σε αυτό το θέμα η nVidia είναι καλύτερη.

Δημοσ.
Οι τελευταίες εκδόσεις του K-Lite Codec Pack

Οι οδηγοί για την 3200 και την 4200

Στο MPC HC στις ρυθμίσεις πάμε στο Internal Filters και επιλέγουμε τα πάντα στον δεξιό πίνακα.

Στο δεύτερο σύστημα έχω την 3200 με τον ATHLON II X2 250 σε τηλεόραση Full HD 42 ιντσών και με αυτές τις ρυθμίσεις η χρήση επεξεργαστή είναι γελοία. Η μόνη περίπτωση που δεν λειτουργεί το DXVA είναι όταν το βίντεο έχει παραπάνω από 4 ReFrames. Σε αυτό το θέμα η nVidia είναι καλύτερη.

Ευχαριστώ πολύ!!!

• Moderators
Δημοσ.
Η μόνη περίπτωση που δεν λειτουργεί το DXVA είναι όταν το βίντεο έχει παραπάνω από 4 ReFrames.

Ετσι ακριβως. ;)

Και ναι για .mkv μιλουσαμε κι εμεις. :-)

Δημοσ.
Ετσι ακριβως. ;)

Και ναι για .mkv μιλουσαμε κι εμεις. :-)

Πέτα τον Pentium MMX επιτέλους. Βάλε κανέναν AMD K-6 2 το ίδιο socket είναι... :P

• Moderators
Δημοσ.

Ακριβως, divx σε 320x240 λεω :P

Επισης, δε νομιζω να μπαινει γιατι εχει jumperάκια για εως 3,5x πολλαπλασιαστη... Αλλα μηπως διαλαμε το θεμα? :P

Δημοσ.
Αλλα μηπως διαλαμε το θεμα? :P

Μάλλον, αλλά αφού το θέμα απαντήθηκε, ας συνεχίσουμε :P Οι Κ-6 όταν έβαζες τον πολλαπλασιαστή στο 2Χ το μετέφραζε σαν 6Χ κι έτσι δούλευε και με παλιότερες μητρικές.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...