Προς το περιεχόμενο

FIFA World Cup 2010

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
29.99 το Electro World.....Platinum τιμη απο τωρα!

Το επιβεβαιωνω. Για μια εβδομαδα περιπου. εχει κυκλοφορησει κανενα patch ή update roster η ea;

• Απαντ. 300
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
29.99 το Electro World.....Platinum τιμη απο τωρα!

Το επιβεβαιωνω. Για μια εβδομαδα περιπου. εχει κυκλοφορησει κανενα patch ή update roster η ea;

Δημοσ.

Μέχρι τις 12-6 και αποκλειστικά στα καταστήματα Παπασωτηρίου, Γερμανός, Κωτσόβολος, Electroworld, Media Markt, Saturn, Metropolis, Video Seven & Fnac οι καταναλωτές μπορούν να αγοράσουν το 2010 FIFA World Cup για PS3,XBOX 360 & Wii μόνο 29,99 euro και για PSP μόνο 24,99 euro.

Δημοσ.

Να πω ότι για πρώτη φορά μετά από τόσους μήνες manual game πήγα να παίξω επειδή ήμουν μόνος μου λίγο online ranked games και το έβαλα assisted για μην έχω μειονέκτημα σε σχέση με τους άλλους.

Ένα έχω να πω: ΕΜΕΤΟΣ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑ ΣΤΟ RANKED ΜΕ ΤΟΥΣ PING PONG ASSISTED CHEATERS! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΥΤΟ! ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ....

Απαπαπαπαπα....

Δημοσ.
Να πω ότι για πρώτη φορά μετά από τόσους μήνες manual game πήγα να παίξω επειδή ήμουν μόνος μου λίγο online ranked games και το έβαλα assisted για μην έχω μειονέκτημα σε σχέση με τους άλλους.

Ένα έχω να πω: ΕΜΕΤΟΣ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑ ΣΤΟ RANKED ΜΕ ΤΟΥΣ PING PONG ASSISTED CHEATERS! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΥΤΟ! ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ....

Απαπαπαπαπα....

Παλι τα ιδια? Σαν να εχω παει πισω και ξανα διαβασα τα ιδια λεγομενα, και περυση, και φετος, και προ περυση. Ρε πολακι, δεν βαρεθηκες? Παιξε ρε το μανυαλ με τους φιλους σου ονλινε. Η σπιτι σου...και ασε το ονλινε ranked. δεν ειναι για σενα. Για ολους τους υπολοιπους? Σου ειπα, εγω μου αρεσει το μανυαλ, αλλα στα ranked παιζω semi σε ολα εκτος Lobs και through pass που τα εχω στο μανυαλ. Αλλα ειλικρινα, δεν σε καταλαβαινω...γιατι πρεπει να μας το λες 100 φορες ποσο δεν σου αρεσει. Και ποτε ξανα δηλαδη? ΤΕλος το φιφα για σενα τωρα? Παμε για αλλα? Κουραστηκα. Και σε κραζω! Επειδη εισαι απλα ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΟΣ!.

Δημοσ.

Δεν σου είπα τέλος το φιφα. Είπα απλά αυτό το τραγικό που συνάντησα στο online ranked και ήθελα να το αναφέρω. Δεν είπα ότι ουτε είναι μούφα το φιφα, ούτε ότι δεν θα ξαναπαίξω. Απλά τόνισα ότι δεν αντέχω την αηδία του assisted...Έκανα το λάθος και έπαιξα Online ranked με assisted, αυτό ανέφερα μόνο...

Επιστροφή στο τέλειο manual/slow λοιπόν για την απόλυτη ευχαρίστηση. Και έχω να πω ένα πράγμα σε όσους ΝΟΜΙΖΟΥΝ ότι παίζουν ποδόσφαιρο με πινγκ πονγκ τραγικό και τυφλές first touch πάσες: ΕΛΕΟΣ....!!!!!

Δημοσ.
Δεν σου είπα τέλος το φιφα. Είπα απλά αυτό το τραγικό που συνάντησα στο online ranked και ήθελα να το αναφέρω. Δεν είπα ότι ουτε είναι μούφα το φιφα, ούτε ότι δεν θα ξαναπαίξω. Απλά τόνισα ότι δεν αντέχω την αηδία του assisted...Έκανα το λάθος και έπαιξα Online ranked με assisted, αυτό ανέφερα μόνο...

Επιστροφή στο τέλειο manual/slow λοιπόν για την απόλυτη ευχαρίστηση. Και έχω να πω ένα πράγμα σε όσους ΝΟΜΙΖΟΥΝ ότι παίζουν ποδόσφαιρο με πινγκ πονγκ τραγικό και τυφλές first touch πάσες: ΕΛΕΟΣ....!!!!!

FOR THE 1000 time! το ΞΕΡΟΥΜΕ!!!!!!!!!!enough ομως, μην το ξανα αναφερεις...κατι καινουργιο αν θες, αλλα οχι τα ιδια..μαν...ειλικρινα...σπας νευρα. μπες να σε μαθω!

Δημοσ.

αυτοσκοπός ζωής το manual....

polakis έχω μια απορία: πως βρίσκεις τόσο ελεύθερο χρόνο να παίζεις και μάλιστα παντρεμένος!!!!

Δημοσ.

Παιδιά τίποτα tips για απόλυτους νέωπες έχετε οι έμπειροι;

Το παιχνιδάκι το γουστάρω πολύ και το διασκεδάζω αφάνταστα. Γιαυτό και δε θα θελα να το παρατήσω, αλλά να ασχοληθώ λίγο περισσότερο μαζί του. Φυσικά παίζω offline.

Το θέμα είναι ότι δεν έχω ξαναπαίξει ποδοσφαιράκι. :-)

Επομένως ξεκίνησα στο ευκολότερο (amateur), με classic controls και full assisted.

Μετά το πρώτο παιχνίδι (φιλικό), όπου έχοντας πάρει Αργεντινή και έχασα από την Costa Rica 0-2 :lol: (και μερικά ακόμα παρόμοια), πήρα φυσικά την Ελλάδα και ξεκίνησα qualification. Πήγε αρκετά χάλια οπότε αποφάσισα να πάρω μια δυνατή, αλλά όχι superομάδα. Έτσι κατέληξα στη Γερμανία.

Το θέμα είναι ότι πλέον σε αυτό το επίπεδο κρατάω πλέον σχεδόν πάντα το τέρμα μου άθικτο, αλλά δε μπορώ να scorάρω ρε γμτ. Εκτός από τη Σκωτία που κέρδισα 4-0 (πως έγινε ούτε ξέρω, θα ήταν σε άσχημη μέρα :whistle:). Με σέντρες δε βγαίνει τίποτα και συνήθως "χάνω τη μπάλα" έξω από την αντίπαλη μεγάλη περιοχή.

Ως καινούριος μπορώ να πω ότι το full assisted με ενοχλεί αρκετά γιατί συχνά είναι σα να κάνει το δικό του. Επειδή όμως για πειραματισμό έχω δοκιμάσει και manual... Το ξενέρωμα είναι μεγάλο, γιατί όλες οι μπαλιές πάνε κατά διαόλου, επομένως καταλήγω για την ώρα τουλάχιστον σε semi. Φυσικά έριξα απίστευτο γέλιο με τα κουλά στο manual.

Θέλει κανείς να παίξουμε online; (Ναι... φυσικά και αστειεύομαι.)

Αυτά και οποιοδήποτε tip ευπρόσδεκτο.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Γεια σας παιδια θα ηθελα να ρωτησω θα μπορουσε καποιος να μοθ πει τι γραφικα θελει το συγκεκριμενω παιχνιδι ευχαριστω......

Δημοσ.
Γεια σας παιδια θα ηθελα να ρωτησω θα μπορουσε καποιος να μοθ πει τι γραφικα θελει το συγκεκριμενω παιχνιδι ευχαριστω......

Απλα δεν υπαρχει αυτη η ερωτηση!!!!!:lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...