Προς το περιεχόμενο

Remote control program

skiabox

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Proteinete mou kapio programma pou na pernei ton elenxo enos remote pc.Eyxaristo.(Thelo na to xrisimopoieiso gia na voithiso enan arxario filo mou pou menei se alli poli).

Δημοσ.

Η λύση που ξέρω είναι το PC Anywhere αλλά μετά από κάποια προβλήματα που είδα σε μηχανήματα με XP, στο προτείνω με επιφύλαξη. Συγκεκριμένα (εκτός κι αν ήμουν εγώ ο τυχερός που τα είδε), αρκετά μηχανήματα με τα XP άρχισαν μετά την εγκατάσταση του προγράμματος, να κάνουν ολοένα και αυξανόμενα chkdsk και διορθώσεις αρχείων που καταστρεφόταν για άγνωστους λόγους στην εκκίνηση, ακόμα και κάτω από NTFS, μέχρι που μετά από κάποιο καιρό να έχουν καταστραφεί τα Windows! Τρελό, το ξέρω, αλλά έχει συμβεί, και το μόνο που δε θυμάμαι είναι ποια έκδοση του προγράμματος ήταν η ζημιάρικη.

Δημοσ.

Remote Anything [RA]

Einai panalafro (mporeis na steileis sto filo sou to arxeiaki gia ton slave se email) kai kanei to 99% twn leitourgeiwn tou PC Anyware. Mono thn ip tou tha sou pei, tha sou dwsei access me password pou tha synenoeithite kai tsak mpam tha ginei to conne.

Enoeite pws h leitourgeia tou Remote Desktop pou symperilamvanei einai koryfh! (Fanasmata sto PC kai etsi!)

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...