ntg1980 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Έχω ένα μικρό "θέμα" με αρχεία που έχουν τη κατάληξη .mov 'Εχω κάποια "βιντεάκια" που στην ουσία είναι εικόνες, οι οποίες ανοίγουν με Quick Time Player ή Real Player και ύστερα με το ποντίκι μπορώ να έχω 360 μοίρες προβολής μέσα τους, γυρίζοντας πχ ένα δωμάτιο που απεικονίζεται γύρω-γύρω και πάνω-κάτω. Το πρόβλημα όμως είναι το εξής... Εγώ έχω 64bit Windows & το φιλαράκι που μου τα'στειλε 32bit Windows (Windows Vista Ultimate και οι 2). Και οι 2 έχουμε τις ίδιες εκδόσεις προγραμμάτων. Σ'αυτόν ανοίγουν τα αρχεία, σε μένα ανοίγει ο Quick Time, αλλά δεν είναι σε θέση να ολοκληρωθεί η εικόνα και δεν βλέπω τίποτα. Είναι καθαρά θέμα συμβατότητας μεταξύ 32 & 64 bit... Κάποια εναλλακτική λύση? Κάποιο άλλο πρόγραμμα?
ntg1980 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δοκίμασε με το Quicktime Alternative. Δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω κάτι. Βέβαια ενδέχεται τα συγκεκριμένα .mov files να μην είναι σε θέση να παίξουν σε χ64 συστήματα (επειδή βγήκανε κοντά στο 2001), αλλά και πάλι κάτι μου λέει πως όλα είναι θέμα player.... Anyway! Δεν χάλασε κι ο κόσμος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.