vips Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 καλησπέρα σε όλους μια ερώτηση που μαλον μπορει να έχει απαντηθεί μου φενεται. Εχω τα win7 και μετα απο αρκετη ώρα μη χρησης καποιων απο τους εσωτερικους δισκους μου αυτοι σταματουν να δουλευουν? ειναι ετσι? οταν παταω πανω τους να δω τα αρχεια που εχουν ξανα μπαινουν σε λειτουργια ειναι ετσι ? τι να κανω να λειτουργουν συνεχεια ? τζαμπα τους πληρωσα? :-D
stefanos44 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Καλησπέρα. Θα κάνεις τα εξής: Πίνακας ελέγχου -> Υλικό και ήχος -> Επιλογές παροχής ενέργειας. Εκεί θα δεις τα προτιμώμενα "σχέδια" (sic): Εξισορρόπηση, Υψηλές επιδόσεις, Εξοικονόμηση ενέργειας (ή και άλλα αν έχεις δημιουργήσει δικά σου). Πατάς Αλλαγή ρυθμίσεων σχεδίου στο ενεργό σχέδιο (μάλλον είναι η "εξισορρόπηση") -> Αλλαγή ρυθμίσεων παροχής ενέργειας για προσωρημένους -> Σκληρός δίσκος (πάτα το +)-> (Απενεργοποίηση σκληρού δίσκου έπειτα από -> (κλικ στο) ρύθμιση -> λεπτά =0. Πάτα ΟΚ.
vips Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 ευχαριστώ πολυ φιλε Στέφανε για την αμμεση απάντησή σου , πολυ κατατοπιστικός να είσαι καλά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.