Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα και μετα από Format

zampONakiaskiou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν νομίζω να φταίει το psu.

Αν εφταιγε θα είχες αστάθειες ανεξαρτήτων ρυθμίσεων.

Δεν υπάρχει τρόπος να δώσεις ρεύμα στην κάρτα γραφικών μέσω ρύθμισης.

Μόνο με κάποιο mod, εκτός και αν υποστηρίζεται ένα σχεδόν αμελητέο μικρο-πείραγμα που μπορείς να κάνεις μέσω msi afterburner.

Δημοσ.

Δυστυχώς όχι δεν μπορώ να πειράξω καθόλου το ρεύμα μέσω MSI....

Τι άλλο μπορεί να φταίει?Πάει πουθενά το μυαλό σου?

Και κάτι όχι και τόσο άσχετο...Σ'ευχαριστώ για το ενδιαφέρον... :P

Δημοσ.

Το ατυχημα με το usb ηταν μαλλον καταστροφικο.

Εχω δει τετοια κολληματα απο βραχυκυκλωμα usb σε εκτυπωτη.Λαθος ταση στο board και παπαλα.

Δημοσ.

Λες να του το απαιτήσω ε?

Κανονικά θα πρεπε, κομματόσκυλο του κερατά είναι!Αλλα θα τον κάνω κουμπάρο και δε μου πάει η ψυχή!!!

Δηλαδή όλα γίνονται από το ψυχοσωματικό πατατράκ της μητρικής...:-(

Γι αυτό παίδες...

Μην "ακούτε" Λοκομόντο όταν παίζετε Pro.........

Δημοσ.

Ίσως να μην φταις και εσύ... Έχω και εγώ προβλήματα με την P5QC. Μετά από 7 μήνες κανονικής λειτουργίας και χωρίς να έχω βάλει χέρι στο εσωτερικό του PC έχω σε (πολλές) random στιγμές μπλέ οθόνες. Αφού έχω κάνει διάφορα τεστ (memtest86, prime95, seatools για τον σκληρό), update στο bios και καμιά 10αρα φορμάτ υποψιάζομαι τελικά πως η P5QC δεν είναι και τόσο συμβατή με DDR3 όπως λέει η ASUS. Έριξα την ταχύτητα της μνήμης στο BIOS στα 1066 και οι μπλέ οθόνες εξαφανίστηκαν. Θές να το δοκιμάσεις; Έχει άλλος καμία ιδέα γιατί τραβάω και εγω τα μαλλιά μου;

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Nα' μαι πάλι.... :(

Η αναβαθμιση (χαχαχα) σε windows7 έγινε...

Όλα κυλούσαν υπέροχα με το pc κλοκαρισμένο μέχρι χτες....

Εκεί που θέριζα με το knife μου τους nubetoobs στο MW2 μαυρίζει η οθόνη και το ανεμιστηράκι της gpu βαράει κόφτες...Αυτό έγινε δις απο χθες!H κάρτα είναι κλοκαρισμένη και τα ανεμιστήρια τα έχω βάλει να φυσουν σταθερά στο 50%...

Το θέμα είναι ότι είχα κάνει πολύωρα stability test με το furmark σε αναλύσεις που παίζω τα games με antializing κτλ κτλ και η κάρτα ποτέ δε σκάλωσε με max temps 62 βαθμούς...

Τι όνειρο είδε (πάλι) και ξηγιέται έτσι?!

Α!Να σημειώσω πως τη δεύτερη φορά το θέμα δημιουργήθηκε με μαμήσια clocks....

Kαι οι drivers είναι οι τελευταίοι....

Δημοσ.

φιλε μου τσεκαρε τον σκληρο!!!τα ιδια κολληματα ετρωγε και ο δικος μου και με ειχε ζαλισει!!φορματ εκανα,τεστ εκανα,αλλαξα μνημες,επεξεργαστη,τροφοδοτικο αλλα @@@@.σε καποια φαση αλλαξα σκληρο,περασα 7αρια και τωρα ειναι μια χαρα!μπορει να λεω λαλακιες αλλα σε μενα δουλεψε ζαχαρη!

Δημοσ.

Φιλε ειναι καποια βασικα πραγματα που πρεπει να κανεις...

1.Ξεκινας με λιωσιμο στο memtest, αν ολα ok πας παρακατω...

2.Τσεκαρεις δισκο... Ειτε μεσω WinDLG, SEATOOLS, HDTune, ΗDDRegenerator.... Oλα ok; Πας παρακατω...

4.Αλλαζεις τροφοδοτικο. Κανει τα ιδια;

5.Reset / Update Bios Μητρικης... και ριχνεις τις μνημες στα 1066 γιατι παιζουν πολλες ασυμβατοτητες, ειχα πολυ προσφατο παραδειγμα με Gigabyte και A-data μνημες!!!!

Αν δεις παλι μπλε οθονες / κολληματα / φορτσαρισματα, και δεδομενου οτι εχεις τρεξει οrthos για τουλαχιστον 5 ωρες χωρις να δειξει κατι, δεν μπορεις να κανεις πολλα...

Αλλαγη Board!!!! H πιθανοτητα να ειναι χαλασμενη η cpu ειναι πολυ μικρη...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...