Προς το περιεχόμενο

Internet Explorer antiscript!

nick#18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια, εφτιαξα ενα site για το σχολειο μου σαν εργασια για την πληροφορικη και εχω ενα προβληματακι με τον internet explorer. Οταν μπαινεις κανει τις γραμματοσειρες πολυ μεγαλες με αποτελεσμα να μη φαινεται σωστα η σελιδα.

Δεν ξερω γιατι και πως αλλα ειναι "μεγαλο" προβλημα γιατι ενα μεγαλο ποσοστο μαθητων χρησημοποιει αυτο το αθλιο προγραμμα, απο οσο εδηξε μια μικρη ερευνα που καναμε για το μαθημα της τεχνολογιας και ψαχνω για καπιο pop-up (σαν αυτο που ειχε το e-shop μολις εμπαινες τις τελευτεες μερες με το "Δες τη ψηφιακα") να βγαινει αν μπεις με ie και να λεει οτι η σελιδα δεν ειναι συμβατη. Ειχα βρει κατι με μια αναζητηση στο forum αλλα δεν καταφερα κατι.:fear: Υπαρχει κατι τετοιο ή θα ηταν ευκολο να διορθωσω το προβλημα?

Δημοσ.

Κάποιο λάθος έχεις κάνει στον κώδικα της σελίδας σου και τα εμφανίζει τόσο μεγάλα. Αν στο υπολογιστή του σχολείου σου, τρέξεις firefox τα εμφανίζει το ίδιο μεγάλα ή κανονικά;

Άλλη διευκρίνηση. Και στο δικό σου υπολογιστή τα δείχνει μεγάλα;

Δημοσ.

Με οποιοδηποτε αλλο browser σε οποιοδηποτε αλλο υπολογιστη ειναι οκ... με τον ie ειναι το προβλημα μονο...

----edit---

Επιδη εχω χρησημοποιησει ετοιμο template ανοιξα το stock index που ειχε και ειναι οκ με ie...

Μηπως επιδη στο style.cfg του template αλαξα ολα τα γραμματα σε μορφη capitalized να υπαρχει προβλημα ?:fear:

Δημοσ.

To antiscript που γράφεις στον τίτλο, τι είναι; Δική σου λεξιπλασία; Αν το πρόβλημα σου είναι τα μεγάλα γράμματα, επιμένω να κοιτάξεις που έχεις κάνει λάθος στον κώδικα (μάλλον σε κάποιο css) και να το διορθώσεις.

Δημοσ.

Οπως ειπα εχω αλαξει τη μορφη των γραμματων σε capitalized στο style.css template αλλα τελικα δεν ηταν αυτο. Δεν προλαβα να ασχοληθω το σ/κ και πολυ οποτε θα σας πω αν καταφερα καταφερα κατι αυριο, μεθαυριο. :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...