nick#18 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Καλησπερα παιδια, εφτιαξα ενα site για το σχολειο μου σαν εργασια για την πληροφορικη και εχω ενα προβληματακι με τον internet explorer. Οταν μπαινεις κανει τις γραμματοσειρες πολυ μεγαλες με αποτελεσμα να μη φαινεται σωστα η σελιδα. Δεν ξερω γιατι και πως αλλα ειναι "μεγαλο" προβλημα γιατι ενα μεγαλο ποσοστο μαθητων χρησημοποιει αυτο το αθλιο προγραμμα, απο οσο εδηξε μια μικρη ερευνα που καναμε για το μαθημα της τεχνολογιας και ψαχνω για καπιο pop-up (σαν αυτο που ειχε το e-shop μολις εμπαινες τις τελευτεες μερες με το "Δες τη ψηφιακα") να βγαινει αν μπεις με ie και να λεει οτι η σελιδα δεν ειναι συμβατη. Ειχα βρει κατι με μια αναζητηση στο forum αλλα δεν καταφερα κατι. Υπαρχει κατι τετοιο ή θα ηταν ευκολο να διορθωσω το προβλημα?
isay Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Κάποιο λάθος έχεις κάνει στον κώδικα της σελίδας σου και τα εμφανίζει τόσο μεγάλα. Αν στο υπολογιστή του σχολείου σου, τρέξεις firefox τα εμφανίζει το ίδιο μεγάλα ή κανονικά; Άλλη διευκρίνηση. Και στο δικό σου υπολογιστή τα δείχνει μεγάλα;
nick#18 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Με οποιοδηποτε αλλο browser σε οποιοδηποτε αλλο υπολογιστη ειναι οκ... με τον ie ειναι το προβλημα μονο... ----edit--- Επιδη εχω χρησημοποιησει ετοιμο template ανοιξα το stock index που ειχε και ειναι οκ με ie... Μηπως επιδη στο style.cfg του template αλαξα ολα τα γραμματα σε μορφη capitalized να υπαρχει προβλημα ?
isay Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 To antiscript που γράφεις στον τίτλο, τι είναι; Δική σου λεξιπλασία; Αν το πρόβλημα σου είναι τα μεγάλα γράμματα, επιμένω να κοιτάξεις που έχεις κάνει λάθος στον κώδικα (μάλλον σε κάποιο css) και να το διορθώσεις.
nick#18 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Ναι το antiscript ειναι δικο μου ...οκ θα το κοιταξω μιας και τωρα θυμηθηκα αυτο που postαρα παραπανω...
alex2005 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Αν έχεις πρόβλημα με IE6 τότε υπάρχει αυτό : http://www.ie6nomore.com/ Αν έχεις πρόβλημα και με καινούριες εκδόσεις του ΙΕ, τότε κοίτα καλύτερα τον κώδικά σου .
ΠάρηςΓ Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Μαλλον εχει ρυθμισμένα τα γραμματα μεγάλα... Ψαξε στα options Καπου εχει size font καπως ετσι... Αλλιως πατας ctrl + scroll τη ροδέλα του ποντικου
nick#18 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Οπως ειπα εχω αλαξει τη μορφη των γραμματων σε capitalized στο style.css template αλλα τελικα δεν ηταν αυτο. Δεν προλαβα να ασχοληθω το σ/κ και πολυ οποτε θα σας πω αν καταφερα καταφερα κατι αυριο, μεθαυριο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.