DimitrisGR Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Παιδιά καλησπέρα. Τον τελευταίο 3μήνο αποφάσισα να κανω μια δοκιμή και στο pc σπίτι να μεταβω σε Win7. Σε τακτικα χρονικα διαστήματα το pc παρουσιαζει το εξής περίεργο με τη καρτα δικτυου: Οταν Κάνω καποιο μεγάλο c/p μεσω lan ( 2GB και πάνω ) και όταν πάω να εκτελεσω καποιο πρόγραμμα μεγάλο μέσω δικτύου ( ας υποθέσουμε ενα paint-shop ) χάνω αυτομάτως τη Local connection ( κάνει obtain αλλα ουσιαστικά μενει στα μηδενικα ). Δεν έχω αποκαταστηση παρα μόνο αν κάνω disable τη κάρτα και την ενεργοποιήσω ξανα. Το Router δινει internet στα υπόλοιπα pc μονο το δικό μου κανει acquire...... σε κανονική λειτουργία δεν αντιμετοπιζω κανενα προβλημα (κατέβασμα, p2p φιλε transfer, i.m. services etc) Oi drivers προέρχονται απο το κατασκευαστη απο τη σελίδα της asus. Να συμπληρωσω οτι με XP δεν ειχα ποτε κανένα προβλημα και το ιδιο προγραμμα ή εργασια που αντιμετοπίζει προβλημα με το υπάρχον OS, με το παλιο μου δισκο που έχει απάνω XP γίνεται κανινότατα χωρις κανενα πρόβλημα. Να το πώ και λίγο μπακαλικα... Το προβλημα ειναι μονοπατο, οταν πας να πάρεις απο το pc τρωει αυτο το σκαλωμα, οταν τραβαει απο καπου μεχρι και streaming ειναι μια χαρα, οταν κανει αυτο paste καπου ειναι πάλι μια χαρα.... Μολις ομως του παρεις.... Γινεται Σκρουτζ μάλλον..... Η κάρτα ειναι μια onboard Atheros L1 10/100/1000. Να επισημάνω οτι ειναι Lan με 3 pc και έχω static σε όλα,κανενα δεν εχει DHCP. Καμια ιδέα?? Εγω το ριχνω σε drivers πάντως απο τα συμφραζόμενα.... Ευχαριστώ για το χρόνο σας!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.