lak10 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Αφορμη για να ανοιξω αυτο το topic σταθηκαν οι φιλοι μου. Δεν ξερω αν εχετε αισθανθει ποτε οτι δεν μπορειτε να πειτε μια κουβεντα σοβαρα με τους φιλους σας. Τους δικους μου φιλους τους νοιαζει μονο το ποιος εχει γρηγορο αυτοκινητο. η τος πως θα πηδηξουν συγνωμη κιολας. Δε λεω ειναι φυσιολογικο αλλα μεχρις ενος σημειου. Αυτο που αντιλαμβανομαι εγω ειναι οτι υπαρχει μεγαλη ανορημοτητα και οτι η σημερινη νεολαια δεν εχει οραμα και στοχους βεβαια οι φιλοι μου δεν ειναι ολη η νεολαια.Απλα παω να πω κατι σοβαρα και αμεσως αρχιζουν τα χαζογελα και η κοροιδια ραγμα το οποιο με θυμωνει και με κανει να λεω τι δουλεια εχω εδω εγω? βεβαια μπορει εγω να οριμασα πιο νωρις λογω της καταστασης μου (ειμαι τετραπληγικος) αλλα οι φιλοι ειναι οπως ημουν εγω μια 5ετια πριν ακουω γνωμες
freedubus Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Αφού εσύ πάς 5 χρόνια μπροστά όπως λές, θα μπορούσες να βρείς φίλους 5 χρόνια μεγαλύτερους απ' αυτούς που έχεις τώρα, για να την έχετε ίση την ωριμότητα.
De@th L0rd Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Αφορμη για να ανοιξω αυτο το topic σταθηκαν οι φιλοι μου. Δεν ξερω αν εχετε αισθανθει ποτε οτι δεν μπορειτε να πειτε μια κουβεντα σοβαρα με τους φιλους σας. Τους δικους μου φιλους τους νοιαζει μονο το ποιος εχει γρηγορο αυτοκινητο. η τος πως θα πηδηξουν συγνωμη κιολας. Δε λεω ειναι φυσιολογικο αλλα μεχρις ενος σημειου. Αυτο που αντιλαμβανομαι εγω ειναι οτι υπαρχει μεγαλη ανορημοτητα και οτι η σημερινη νεολαια δεν εχει οραμα και στοχους βεβαια οι φιλοι μου δεν ειναι ολη η νεολαια.Απλα παω να πω κατι σοβαρα και αμεσως αρχιζουν τα χαζογελα και η κοροιδια ραγμα το οποιο με θυμωνει και με κανει να λεω τι δουλεια εχω εδω εγω? βεβαια μπορει εγω να οριμασα πιο νωρις λογω της καταστασης μου (ειμαι τετραπληγικος) αλλα οι φιλοι ειναι οπως ημουν εγω μια 5ετια πριν ακουω γνωμες Αυτό είναι το θέμα.Θα δεις κι αυτοί που κάνουν τα καγκούρια τώρα και είναι όλο γελάκια κ μαλακιούλες μόλις θα σφίξουν λίγο οι κώλοι θα κοπούν όλα και θα σοβαρέψουν ξαφνικά.Συμβαίνει αργά ή γρήγορα και ειδικά με τις καταστάσεις που βιώνουμε τώρα συμβαίνει αρκετά γρήγορα.Κατά τη γνώμη μου βέβαια,όσο πιο νωρίς μπούν τα μυαλά στο κεφάλι τόσο το καλύτερο.Παλιά είχαν οι κοπέλες την ιδιότητα να είναι πιο ώριμες σε μικρότερη ηλικία.Τώρα τελευταία έχω δεί να γίνεται το αντίστροφο.Οι εποχές αλλάζουν.Ποτέ δεν είναι οι ίδιες άσχετα αν κάποιοι που δε βλέπουν πέρα από τη μύτη τους θέλουν να μας πείσουν για το αντίθετο... ---------- Προσθήκη στις 21:50 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:48 ---------- Θα μπορούσες να βρείς φίλους 5 χρόνια μεγαλύτερους απ' αυτούς λοιπόν, για να την έχετε ίση την ωριμότητα. I 'll drink to that .Είναι καλή λύση.Αλλά προετοιμάσου να ακούς προβλήματα μεγαλύτερης ηλικίας,κάτι που θα σε κάνει κάποια στιγμή να πεθυμήσεις την ηλιθιότητα των φίλων σου.
lak10 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Αφού εσύ πάς 5 χρόνια μπροστά όπως λές, θα μπορούσες να βρείς φίλους 5 χρόνια μεγαλύτερους απ' αυτούς που έχεις τώρα, για να την έχετε ίση την ωριμότητα. αυτο να το εκλαβω ως ειρωνιαδεν ειναι σιγουρο αυτο που λες υπαρχουν 30αρηδες με μυαλι 10χρονου
freedubus Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 'Αρα δεν είναι θέμα ηλικίας το πρόβλημα.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Ζωη οπου θα εισαι ΠΑΝΤΑ σοβαρος υπαρχει? Ζωη χωρις λιγη καγκουριλα και σαχλαμαρες και κουβεντα πώς θα μπιπ τη γκομενα υπαρχει? Οχι. Αλλα ουτε και θεωρειται ζωη αν αυτο γινεται συνεχως. Αν υπαρχει καποια ερωτηση στο ποστ σου, τοτε η απαντηση ειναι "διαλεξε σοβαροτερους φιλους". (Ναι ειμαι της αποψης οτι οι φιλοι διαλεγονται και οτι κανεις δεν ειναι υποχρεωμενος να κανει τιποτα επειδη "το θελει η παρεα").
lak10 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Αυτό είναι το θέμα.Θα δεις κι αυτοί που κάνουν τα καγκούρια τώρα και είναι όλο γελάκια κ μαλακιούλες μόλις θα σφίξουν λίγο οι κώλοι θα κοπούν όλα και θα σοβαρέψουν ξαφνικά.Συμβαίνει αργά ή γρήγορα και ειδικά με τις καταστάσεις που βιώνουμε τώρα συμβαίνει αρκετά γρήγορα.Κατά τη γνώμη μου βέβαια,όσο πιο νωρίς μπούν τα μυαλά στο κεφάλι τόσο το καλύτερο.Παλιά είχαν οι κοπέλες την ιδιότητα να είναι πιο ώριμες σε μικρότερη ηλικία.Τώρα τελευταία έχω δεί να γίνεται το αντίστροφο.Οι εποχές αλλάζουν.Ποτέ δεν είναι οι ίδιες άσχετα αν κάποιοι που δε βλέπουν πέρα από τη μύτη τους θέλουν να μας πείσουν για το αντίθετο... ---------- Προσθήκη στις 21:50 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:48 ---------- I 'll drink to that .Είναι καλή λύση.Αλλά προετοιμάσου να ακούς προβλήματα μεγαλύτερης ηλικίας,κάτι που θα σε κάνει κάποια στιγμή να πεθυμήσεις την ηλιθιότητα των φίλων σου. δεν με ενοχλει να κανω τον ψυχολογο. υστερα θεωρω οτι εχω ψηθει αρκετα απο την ζωη. τωρα ισως να μην προλαβα να ζησω τοσο με την παιδικη ανεμελια.δεν ξερω τελικα να αυτο ειναι καλο η κακο. παντως μου την δινει ο οχαδερφισμος που επικρατει ---------- Προσθήκη στις 21:58 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:55 ---------- Ζωη οπου θα εισαι ΠΑΝΤΑ σοβαρος υπαρχει? Ζωη χωρις λιγη καγκουριλα και σαχλαμαρες και κουβεντα πώς θα μπιπ τη γκομενα υπαρχει?Οχι. Αλλα ουτε και θεωρειται ζωη αν αυτο γινεται συνεχως. Αν υπαρχει καποια ερωτηση στο ποστ σου, τοτε η απαντηση ειναι "διαλεξε σοβαροτερους φιλους". (Ναι ειμαι της αποψης οτι οι φιλοι διαλεγονται και οτι κανεις δεν ειναι υποχρεωμενος να κανει τιποτα επειδη "το θελει η παρεα"). δεν ειπα να ειναι σοβαροι ολη την ωρα ουτε εγω κανω φιλοσοφικες συζητησεις. αλλα ,μπαστα υπαρχει και η μεση οδος
sugata Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Αν η ηλικία στο προφίλ σου είναι σωστή, εσύ και οι φίλοι σου είστε 19, σωστά; Εντάξει, θεωρώ λίγο δύσκολο να έχεις την απαίτηση σοβαρών συζητήσεων σ' αυτήν την ηλικία, όπου ας πούμε το σχολείο τέλειωσε, κάποιοι έχουν περάσει/σπουδάζουν κάπου, κάποιοι άλλοι ίσως δουλεύουν για να βγάλουν χαρτζηλίκι, και τα λοιπά, και τα λοιπά. Το χαβαλέ θα έχουν στο μυαλό τους, λογικό είναι. Point is όμως, ότι ακόμη κι αν π.χ. δουλεύουν, η ηλικία είναι τέτοια που όταν θα φύγουν από τη δουλειά τους και θα πάνε να βρουν την παρέα τους, ε θα θέλουν να συζητήσουν γι' αυτό που περισσότερο τους απασχολεί. Αυτό είναι: α) τι θα ήθελαν να οδηγούν β) τι θα ήθελαν να πηδούν σ' αυτό που θα ήθελαν να οδηγούν. Σε κάνα δυο τρία χρόνια μπορεί πολλά απ' αυτά που τώρα δε σου αρέσουν, να έχουν αλλάξει. Αν το περιμένεις να γίνει τώρα, δύσκολο το βλέπω.
marina1ups Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Συμφωνω οτι ειναι απιστευτα ασχημο να μη μπορεις να πεις κ καμια κουβεντα παραπερα με τους φιλους σου, αλλα πιστεψε με, χιλιες φορες ενας καγκουρας για παρεα, που ομως σε εκτιμαει κ σε αγαπαει πραγματικα ως φιλος, παρα ενας πανεξυπνος διαννοουμενος που νοιαζεται μονο για την παρτη του κ πως θα παρει οσα περισσοτερα μπορει απο τους φιλους του. Πλεον, μετα απο τις εμπειριες που ειχα, χιλιες φορες να καθομαι παρεα με ενα στοκο στον οποιο μπορω να βασιστω συναισθηματικα, οπως θα μπορει κ αυτος να κανει με μενα, παρα με οποιονδηποτε αλλο... Κ ας μιλαμε μονο για χρωματα μανο κ τον μπαοκ...
BaLsAmoMenos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Πιεστε κανα χορτο. Δεν φανταζεσαι τι φιλοσοφικες συζητησεις θα κανετε μετα.
De@th L0rd Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Πιεστε κανα χορτο. Δεν φανταζεσαι τι φιλοσοφικες συζητησεις θα κανετε μετα. Ή αρκετά ποτά.
ikaruga24 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δεν ειναι δυνατον να εισαι συνεχεια σοβαρος και να μιλας παντα για σοβαρα θεματα. Απλα δεν γινεται. Απο την αλλη δεν μπορεις να εισαι μονο στα @@ σου και να σε νοιαζει μονο το ποσο γρηγορο ειναι το αμαξι σου και το ποσσες γκομενες θα πηδηξεις (για τους αντρες μιλαω).
Arcanaloth Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δεν είπε ο άνθρωπος ρε παιδιά ότι είναι ξενέρωτος ή ότι θέλει πάντα να μιλάει για σοβαρά θέματα, απλά πράγματα λέει. Πιο ξεκάθαρο από το "οι φίλοι μου θέλουν να μιλάνε μόνο για αυτοκίνητα και γκόμενες" δεν υπάρχει. Τεράστιο κομμάτι του αντρικού πληθυσμού κυριολεκτικά περνάει ολόκληρη τη ζωή του μιλώντας για 3 θέματα μόνο όταν βγαίνει έξω: γκόμενες, αμάξια και ποδόσφαιρο. Απλά δεν μπορείς να συζητήσεις για απολύτως τίποτα άλλο με τέτοια άτομα και είναι πάρα πολλά δυστυχώς. Δεν είπαμε να καθόμαστε να φιλοσοφούμε με τις ώρες ή να μην είμαστε ικανοί να περάσουμε καλά κάνοντας χαβαλέ, αλλά μια στο τόσο μπορεί να τύχει να θες να πεις και κάτι πιο ουσιαστικό αλλά η απάντηση που θα πάρεις είναι "έλα μωρέεεε...ποιος νοιάζεται τώρα! Έμαθες τι έκανε η Παοκάρα χτες πάλι;" Απλά βρίσκεις νέους φίλους. Ο άνθρωπος δεν αλλάζει. Γνωρίζεις νέα άτομα που να σε γεμίζουν και αυτούς τους έχεις μόνο για φάση χαβαλέ όταν θες να ξεδώσεις και βγαίνεις μαζί τους γνωρίζοντας ότι θα περάσεις ένα πολύ χαλαρό βράδυ, απλά δηλαδή δεν έχεις πολλές απαιτήσεις. Αν είσαι 19 είσαι ακόμα μικρός, μπορείς να κάνεις νέους φίλους, το θέμα είναι αν 50αρίσεις και έχεις κολλήσει με τους ίδιους 3 κάφρους που δε σε γεμίζουν τι κάνεις αλλά άλλη ιστορία αυτή...
Vintage Jewel Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δεν είπε ο άνθρωπος ρε παιδιά ότι είναι ξενέρωτος ή ότι θέλει πάντα να μιλάει για σοβαρά θέματα, απλά πράγματα λέει. Πιο ξεκάθαρο από το "οι φίλοι μου θέλουν να μιλάνε μόνο για αυτοκίνητα και γκόμενες" δεν υπάρχει.Τεράστιο κομμάτι του αντρικού πληθυσμού κυριολεκτικά περνάει ολόκληρη τη ζωή του μιλώντας για 3 θέματα μόνο όταν βγαίνει έξω: γκόμενες, αμάξια και ποδόσφαιρο. Απλά δεν μπορείς να συζητήσεις για απολύτως τίποτα άλλο με τέτοια άτομα και είναι πάρα πολλά δυστυχώς. Δεν είπαμε να καθόμαστε να φιλοσοφούμε με τις ώρες ή να μην είμαστε ικανοί να περάσουμε καλά κάνοντας χαβαλέ, αλλά μια στο τόσο μπορεί να τύχει να θες να πεις και κάτι πιο ουσιαστικό αλλά η απάντηση που θα πάρεις είναι "έλα μωρέεεε...ποιος νοιάζεται τώρα! Έμαθες τι έκανε η Παοκάρα χτες πάλι;" Απλά βρίσκεις νέους φίλους. Ο άνθρωπος δεν αλλάζει. Γνωρίζεις νέα άτομα που να σε γεμίζουν και αυτούς τους έχεις μόνο για φάση χαβαλέ όταν θες να ξεδώσεις και βγαίνεις μαζί τους γνωρίζοντας ότι θα περάσεις ένα πολύ χαλαρό βράδυ, απλά δηλαδή δεν έχεις πολλές απαιτήσεις. Αν είσαι 19 είσαι ακόμα μικρός, μπορείς να κάνεις νέους φίλους, το θέμα είναι αν 50αρίσεις και έχεις κολλήσει με τους ίδιους 3 κάφρους που δε σε γεμίζουν τι κάνεις αλλά άλλη ιστορία αυτή... seconded. ακριβως οπως τα λεει.
panagos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Τεράστιο κομμάτι του αντρικού πληθυσμού κυριολεκτικά περνάει ολόκληρη τη ζωή του μιλώντας για 3 θέματα μόνο όταν βγαίνει έξω: γκόμενες, αμάξια και ποδόσφαιρο. Μεγάλη κουβέντα. Τουλάχιστον σε αυτά τα 3 μπορεί ο καθένας να συμμετάσχει μέχρι ενός σημείου. Υπάρχει κάτι χειρότερο. Να είσαι σε μια παρέα με τριαντάρηδες και να μιλάνε όλοι συνεχώς για L2.. εκτός απο σένα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.