Προς το περιεχόμενο

σημερινη νεολαια

lak10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόνο που σκέφτομαι πως θα αναγκαστώ στο στρατό να μάθω τι μάρκα τουρμποκινητήρα αντιτορπιλικού φοράει το τσικουετσέντο του Θοδωρή ή πως πηδάει και πόσες έχει πάρει ο πουλαράς ο Καλιαμάγκουρας μου έρχεται αηδία..

Όταν θα ακούς 19 χρονών παιδί να σου λέει πως ξόδεψε 300euro σε ρουμάνες π*&$@#ς να δεις...

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Στο στρατό θα βρείτε άτομα με τα οποία θα έχετε κοινά και θα κάνετε παρέα. Άλλα πράγματα να σας ανησυχούν για το στρατό - αν θέλετε να ανησυχείτε για κάτι :P

Δημοσ.
Στο στρατό θα βρείτε άτομα με τα οποία θα έχετε κοινά και θα κάνετε παρέα. Άλλα πράγματα να σας ανησυχούν για το στρατό - αν θέλετε να ανησυχείτε για κάτι :P

Για τις τυμπανοκρουσίες στον έβρο, τα φαντάσματα οπλιτών , τις συμμορίες αλα GTA , και τα Βρύλ εννοείς; 'Η τον "απαραίτητο εξοπλισμό" που γράφουν κάποιοι σε φόρουμ που θέλεις ένα φορτηγό για να τον κουβαλήσεις; Αν ίσχυαν όλα αυτά που γράφουν για το στρατό θα έπρεπε να γίνει ένα ντοκυμαντέρ να γίνει blockbuster. Δράση,Παραφυσικό, Ναρκωτικά κ επιβίωση σε ένα. :P

Δημοσ.
Για τις τυμπανοκρουσίες στον έβρο, τα φαντάσματα οπλιτών , τις συμμορίες αλα GTA , και τα Βρύλ εννοείς; 'Η τον "απαραίτητο εξοπλισμό" που γράφουν κάποιοι σε φόρουμ που θέλεις ένα φορτηγό για να τον κουβαλήσεις; Αν ίσχυαν όλα αυτά που γράφουν για το στρατό θα έπρεπε να γίνει ένα ντοκυμαντέρ να γίνει blockbuster. Δράση,Παραφυσικό, Ναρκωτικά κ επιβίωση σε ένα. :P

Αν και το παραφυσικό μπορεί να ανησυχήσει κάποιον, προσωπικά δεν αναφέρομαι σε αυτά. Στα υπόλοιπα που λες, ναι, και σε πολλά άλλα. :-)

Δημοσ.
Που και να πας στο στρατό ! Θα χάσεις πάσα ιδέα για τη σημερινή νεολέα. Όλοι (στρατιώτες) (σχετικά μικροί σε ηλικία ως επί το πλείστον) νομίζουν πως έχουμε (είμαι και εγώ στρατιώτης) άφεση βλακείας (πως λέμε άφεση αμαρτιών) και παντελή απουσία ήθους.

...αλλά μιλάμε θα χάσεις πάσα ιδέα

Πραγματικά έτσι είναι. Το μεγαλύτερο πρόβλημα που είχα στον στρατό ήταν αυτό και όχι οι αγγαρείες ή οι σκοπιές ή οι Τούρκοι στο απέναντι φυλάκιο :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...