nzeppos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) edit: οκ, το πιασα, προσπαθωντας να παιξω αυτο: http://mebuscan.net/kosm/contenedor.php?canal=120&tipo=1&nav=OTRO απο chrome, κατεληξα σ αυτο https://support.google.com/chrome/answer/6213033 το δοκιμασα στον chrome με ενα πολωνικο μου φαινεται (πηγα να δοκιμασω το bt sport, αλλα δεν ανοιγε) και μου εβγαλε μηνυμα οτι θα ανοιγε το προγραμμα ace player νομιζω, του ειπα οκ κι επαιξε κανονικα, κι αυτο με acestream παιζει; το δοκιμαζω μαλλον θελει λογαριασμο; παω να κανω signup και μου ζηταει καρτες και ιστοριες, το πληρωνεις; κι ενα τελευταιο: επειδη χρησιμοποιω port forwarding στο μtorrent και ειδα οτι και το acestream χρησιμοποιει πορτες, θα πρεπει να ανοιξω καποια; 1) Δεν ασχολήθηκα ιδιαίτερα με τον Chrome, πάντως σε Firefox απλώς χρειάζεται να ενεργοποιηθεί μόνιμα ("always activate") το plugin ACE Stream P2P Multimedia Plugin, που εγκαθίσταται μαζί με το Acestream. 2) Όχι, το offsidestreams δεν παίζει με acestream αλλά με flash web streaming και ναι, είναι με συνδρομή (περίπου 15 ευρώ το μήνα). Έχει όμως (συνήθως) HD ποιότητα, δεν κολλάει, παίζει σε browser αλλά (κυρίως) και σε XBMC/Kodi/Openelec για να βλέπω απευθείας στην τηλεόραση μέσω του Raspberry. Βέβαια αν έχεις καλά Acestream links δεν χρειάζονται τέτοιες επί πληρωμή λύσεις. Εγώ χτές επειδή δεν έχω καταλάβει ακριβώς πως χρησιμοποιώ τις πολλές σελίδες που ανέβασε ο mprink άφησα το πρώτο λινκ που μου δούλεψε απο το livetv.sx Ένα στα Ισπανικά 3000kbps μια χαρά βλεπόταν. Σε άλλα παιχνίδια θα τα ψάξω περισσότερο και ίσως βρω και κάτι καλύτερο. inb4 παίζει να σβηστούν απο τίποτα μοντς μηνύματα με λινκ ή τα στριμ τα αφήνουν Κι εγώ κατέληξα να δω τον αγώνα στο ισπανικό stream, το πρώτο του livetv.sx. Νομίζω πως είχε καλύτερη ποιότητα από του BT Sport Europe και κυρίως δεν κολλούσε με τίποτα. Το αγγλικό μία έπαιζε, μία σερνόταν και δεν νομίζω να έφταιγε η σύνδεσή μου, μιας και φίλος που έβλεπε το ίδιο stream μου έλεγε πως έχει τα ίδια προβλήματα. Γενικά ισπανικά-ρώσικα streams είναι σχεδόν πάντα πιο αξιόπιστα από τα αγγλικά, ενδεχομένως λόγω περισσότερο/καλύτερων seeds. Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2015 από nzeppos 1
patrickdrd Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 σε ρωσικο ξεκινησα εγω να το βλεπω (με αγγλικο σχολιασμο), ειδα σχεδον ολη την 1η περιοδο με ασυγχρονιστο εικονα/ηχο, αλλα στο τελος της 1ης, αρχη 2ης αρχισε τα κολληματα και γενικως ποτε επαιζε μετα και ποτε δεν επαιζε, γενικως εχω παρατηρησει οτι αμα κολλησει μια φορα μετα ειναι για πεταμα, 1,01 δινει να σου ξανακολλησει ξανα και ξανα και ξανα
nzeppos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Εκεί είναι που υπερέχουν offsidestreams και λοιπές IPTV λύσεις, αφού αν υποστηρίζουν το κανάλι που μας ενδιαφέρει (στην προκειμένη περίπτωση BT Sport Europe), το βάζεις και ξενοιάζεις (και μάλιστα απευθείας σε TV, συχνά σε HD). Οι πιθανότητες να κολλήσει είναι ελάχιστες. Αυτό φυσικά δεν είναι πανάκεια, γιατί στην πρώτη φάση της Ευρωλίγκας, οι περισσότεροι αγώνες Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού δεν μεταδίδονταν από αυτά τα αγγλικά δίκτυα αλλά στην καλύτερη από κανα Arenavision και σία. Πάει να πει Acestream, αλλά αν αυτό αρχίσει να κάνει νερά βάζεις ένα flash 300-500 kbps και ό,τι πιάσεις... 1
nzeppos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Ξέχασα να πω ότι για όλα τα παραπάνω φταίει η βρωμιάρα η Ευρωλίγδα, πέρσι είχαν pass με 40 ευρώ το χρόνο (ή 5 ευρώ/μήνα) και όσοι πετύχαμε την προσφορά στην αρχή της σεζόν το πήραμε με 32 ευρώ (πρακτικά έβγαινε γύρω στα 5 ο μήνας, άρα παρόμοιο με την μηνιαία συνδρομή). Φέτος η τιμή εκτοξεύθηκε στα 70 με 80 ευρώ. Αν και μόλις είδα ότι αυτή τη στιγμή τρέχει προσφορά με μόλις 40 ευρώ μέχρι αύριο. Το καλό είναι πως επιτέλους έβαλαν και πληρωμή με Paypal κάτι, που αρχικά δεν υπήρχε. Τους είχα στείλει email για να παραπονεθώ, αφού καμία κάρτα δεν περνούσε λόγω capital controls και άρα από Ελλάδα δεν θα έβλεπαν προκοπή (και συνδρομές). Απάντησαν ότι κάααποια στιγμή θα κοιτάξουν να προσθέσουν έξτρα payment methods. Όπερ και εγένετο. Τώρα έχω αρχίσει να ψήνομαι, κυρίως λόγω της προσφοράς... edit: Τελικά το πήρα και ησύχασα. Ευτυχώς είχαν μείνει κάτι λεφτουδάκια στο Paypal balance (αλλιώς δεν ξέρω αν θα περνούσαν οι κάρτες μέσω αυτού και θα έμπλεκα πάλι με request money και προμήθειες). 27 αγώνες μένουν ακόμα για τις δύο ελληνικές ομάδες, ακόμα και αν (χτύπα ξύλο) δεν πάνε οκτάδα. Ούτε ενάμιση ευρώ ανά παιχνίδι δεν βγαίνει. Προσοχή μόνο ότι για τους αγώνες που δείχνει η Νόβα χρειάζεται proxy εξωτερικού (εγώ χρησιμοποιώ Αγγλία). Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2015 από nzeppos
nzeppos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) 1) Χλιδή, επιτέλους γίναμε άνθρωποι όπως πέρσι. Άρχισε ήδη να βγάζει τα λεφτά της η συνδρομή: 2) Δεν βλέπω όμως να έχει επιλογή ποιότητας του έκαστου stream (όπως ίσχυε πέρσι), φαντάζομαι ότι την επιλέγει αυτόματα. Αν διαλέξω να παίζει μόνο ένα stream, τότε το bitrate βελτιώνεται δραματικά και λογικά υπερβαίνει τα 2-2,5 Mbps. Άνετα βλέπω full screen σε 27άρα οθόνη. 3) Κρίμα να μην υπάρχει λύση για XBMC/Kodi και να πρέπει να βλέπω ντε και σώνει μέσω browser. Θα δοκιμάσω αργότερα να δω αν παίζει και στον αρχαίο browser της προ-WebOS LG smart TV. Επίσης όταν βλέπω τέτοιες μεταδόσεις είναι που μου λείπουν πραγματικά τα 60 fps των Ballstreams και NBA League Pass... (αναστεναγμός) 4) Το καλό είναι πως αν από το παραπάνω τετραπλό παράθυρο πάω στα 1-2 streams και μετά θέλω να ξαναγυρίσω στα 4, όλα γίνονται με ένα κλικ. Πέρσι σε αντίστοιχες περιπτώσεις το interface "ξεχνούσε" τα πρόσθετα streams και έπρεπε να επιλέξεις τους αγώνες ξανά από την αρχή. 5) Επιπλέον (και σημαντικότερο) αν βλέπεις πχ. 4 streams και πατήσεις να έρθει μπροστά ένα από αυτά, τότε τα υπόλοιπα πρακτικά παγώνουν στο background και μόλις ξαναγυρίσεις στην προηγούμενη κατάσταση, συνεχίζουν από εκεί που ήταν, δεν χάνεις τίποτα. Είναι σαν να βλέπεις τον αγώνα που σε ενδιαφέρει περισσότερο ζωντανά και τους υπόλοιπους σε live delay. Αν βέβαια θέλεις κάποια στιγμή να συγχρονιστείς με τη ζωντανή μετάδοση, απλώς πατάς το Live. Απίστευτα βολικό. 6) Ευτυχώς σήμερα είναι ο Νάτου στο Φενέρ-ΠΑΟ, θα γλυτώσουμε το Χατζηπαπάρα. Τους "Άγγλους" της Ευρωλίγκας πάντως δεν τους φτάνει κανένας σε περιγραφή. Μπορεί από μπάσκετ να μην ξέρουν πολλά πράγματα (ή να μην θέλουν να κάνουν βαθυστόχαστες αναλύσεις), πάντως σε κρατάνε στον αγώνα γιατί γκαρίζουν με το παραμικρό. 7) Του έφεξε του Σοφού, μεγάλο καλάθι του Σάριτς στα 3" εντελώς εκτός συστήματος και εγκληματική επαναφορά (ή υποδειγματική άμυνα) στην τελευταία επίθεση του Ερυθρού Αστέρα. Όταν πήγε 61-72 είπα τέλος, αλλά κατάφεραν να το γυρίσουν οι κερατάδες οι Τούρκοι. Μια απορία μόνο, το γήπεδο γιατί ήταν σχεδόν άδειο; 8) Από 14-0, 46-43. Το παλεύουν οι πράσινοι και σταδιακά βελτιώνονται. Αν προσέξουν λίγο την άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο έχουν σίγουρα ελπίδες. Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2015 από nzeppos 1
nzeppos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Παραλίγο να το κάνει το θαύμα του ο Τρινκέρης απέναντι στη βρωμοΡεάλ, αλλά τελικά... Που θα πάει ρε παιδιά, κάποια στιγμή θα σταματήσουν να τα παίρνουν αυτά τα παιχνίδια και τότε θα αρχίσει ο μέγας κατήφορος. Το καθάρισε ο Ροντρίγκεζ με αυτό το απίστευτο τρίποντο στα 20". 1
patrickdrd Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 εντωμεταξυ με acestream βλεπεις nba; μεσω arenavision; παιζει;;
nzeppos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Γιατί να μην παίζει; Το βράδυ πχ. έχει Magic-Nets στο Arenavision16. Έβαλα λίγο για δοκιμή το κανάλι, βρήκε ελάχιστα streams αλλά παίζει μια χαρά. Μισή ώρα τώρα δεν έχει χάσει ούτε καρέ, κάθομαι και βλέπω νεοϋορκέζικες ειδήσεις. ps: Μάλιστα το έχω βάλει σε ξεχωριστό desktop (Win10 ftw), σε virtual machine που τρέχει Mint 17.3 σε VirtualBox και δεν νιώθει τίποτα. 1
patrickdrd Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 ωραια, παμε παρακατω, αυτο το δες; Ο Πέρο Άντιτς λίγο μετά τη νίκη της Φενέρ επί του Παναθηναϊκού, με ανάρτησή του στο Instagram έκανε λόγο για μία και ενιαία Μακεδονία, προκαλώντας οργή στους Έλληνες φιλάθλους που τον ακολουθούν. http://www.contra.gr/Basketball/Europe/Euroleague/fenerbahce/mia-kai-eniaia-h-makedonia-leei-o-proklhtikos-antits.3841150.html κι απαντω: 2
nzeppos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Στα πλαίσια της συζήτησης περί acestream (να δούμε πότε θα φάμε ban ομαδικά...): Θρίαμβος κύριοι, βρήκα επιτέλους Kodi plugin που παίζει acestream links απευθείας από αριναβίζιον.ιν και πολλά παρεμφερή site. Πρακτικά είναι Plexus wrapper που του προσθέτει τις λίστες και τους python parsers που έλειπαν από τότε που έγινε fork από το P2P-streams (το οποίο ναι μεν έχει τους parsers, αλλά είναι μόνο για sopcast αφού το acestream engine δεν δουλεύει με Kodi/Openelec σε επεξεργαστές ARM, πχ. σε Raspberry). Με απλά λόγια αυτή τη στιγμή βλέπω στην τηλεόραση Animal Planet 1080p σε english 5.1 και δεν χάνει ούτε καρέ. Όποιος ασχολείται ήδη με το άθλημα και ενδιαφέρεται για περισσότερες πληροφορίες, ας μου στείλει pm (όχι όμως ερωτήσεις του στιλ "τι είναι το openelec, πως κάνω εγκατάσταση το plexus addon" κλπ, ένα γκουγκλάρισμα αρκεί) Δυστυχώς δεν φαίνεται να υπάρχει ακόμα λύση για Euroleague TV, θα συνεχίσουμε να τη βγάζουμε με σκέτο browser. Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2015 από nzeppos
margaritagr Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Στο ματς με τη Μπαρτσελονα που η ομαδα μας ηταν ισοπεδωτικη, ο σπανουλης εκανε και το πρωτο του καλο παιχνιδι στην ευρωπη. Και εδωσε και μια φαση δειγμα της κλασης του http://www.basketblog.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=153862&Itemid=20 Κατα τ αλλα, ο στρομπερι συγκλονιστικος. Θυμαμαι ποσοι τον εκραζαν (κι εγω μαζι) και τελικα το παλικαρι φαινεται να βρισκει τον εαυτο του. Η ενεργεια που εδωσε στην ομαδα ηταν το κατι αλλο. Ο Χακετ δειχνει την κλαση του αν κι ακομα για μενα δεν εχει αποδωσει στο 100% Ο Μιλουτινοφ εδειξε πως τα καταφερνει με αντιπαλους με ιδιο σουλουπι (καλα ο τομιτς ποτε δε θα βγει με 5 φαουλ πρεπει να το παρουμε αποφαση) Μ αρεσε κι ο αγραβανης που επαιξε με ψυχη Να δουμε και τον γκαρντ που πξραμε , δε τον ξερω καθολου προσωπικα
patrickdrd Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Στα πλαίσια της συζήτησης περί acestream (να δούμε πότε θα φάμε ban ομαδικά...): Θρίαμβος κύριοι, βρήκα επιτέλους Kodi plugin που παίζει acestream links απευθείας από αριναβίζιον.ιν και πολλά παρεμφερή site. Πρακτικά είναι Plexus wrapper που του προσθέτει τις λίστες και τους python parsers που έλειπαν από τότε που έγινε fork από το P2P-streams (το οποίο ναι μεν έχει τους parsers, αλλά είναι μόνο για sopcast αφού το acestream engine δεν δουλεύει με Kodi/Openelec σε επεξεργαστές ARM, πχ. σε Raspberry). Με απλά λόγια αυτή τη στιγμή βλέπω στην τηλεόραση Animal Planet 1080p σε english 5.1 και δεν χάνει ούτε καρέ. Όποιος ασχολείται ήδη με το άθλημα και ενδιαφέρεται για περισσότερες πληροφορίες, ας μου στείλει pm (όχι όμως ερωτήσεις του στιλ "τι είναι το openelec, πως κάνω εγκατάσταση το plexus addon" κλπ, ένα γκουγκλάρισμα αρκεί) Δυστυχώς δεν φαίνεται να υπάρχει ακόμα λύση για Euroleague TV, θα συνεχίσουμε να τη βγάζουμε με σκέτο browser. καλη χρονια, δεν μου λες κατι αλλο, προγραμμα που/πως βρισκουμε για αυτα τα καναλια του ace κλπ; πες δλδ οτι θελουμε να δουμε ευρωλιγκα - το προβλημα εκει ειναι ουσιαστικα, στο ματς της ελληνικης ομαδας - πως/που βρισκουμε ποιο καναλι το δειχνει;
nzeppos Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Καλή χρονιά! Τα επίσημα κανάλια εμφανίζονται στο site της Ευρωλίγδας: http://www.euroleague.net/main/tv Στην πράξη βέβαια μάλλον είναι ευκολότερο να ψάχνεις στο Agenta/Schedule του αριναβίζιον ή στα links που αναφέρονται εδώ (με έμφαση στο livetv.ru). Τώρα αν κάποιος θέλει ντε και σώνει περιγραφή στα αγγλικά, εκεί μάλλον δυσκολεύουν τα πράγματα (ναι, υπάρχει κόσμος που προτιμάει αισχρή ποιότητα και αγγλικά παρά HD και ισπανικά/ρώσικα). Τα περισσότερα links με αγγλική περιγραφή είτε είναι re-stream του επίσημου Euroleague TV* (που δύσκολα να το βρεις σε καλή ποιότητα), είτε πρέπει να δείχνει τον αγώνα κάποιο από τα BT Sport που έχουν τα δικαιώματα για την Αγγλία. Στην πρώτη φάση της Ευρωλίγδας, τα BT Sport έδειξαν ελάχιστες φορές ελληνική ομάδα (δυο-τρεις και αν). Τώρα στο Top 16 ίσως βελτιωθούν τα πράγματα. * μ' αρέσει που η Euroleague TV διαφήμιζε την προσφορά της συνδρομής ως -50% (40 ευρώ έως 31/12, από 80 που είχε στην αρχή της περιόδου) και σήμερα που έληξε η προσφορά είναι στα... 45. 1
YourTrueLegend Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Χαιρετε και χρονια πολλα. Επειδη μπηκα μετα απο κανα μηνα και διαβασα τα παραπανω σχολια , θεωρησα σωστο να ενημερωσω φιλους και εχθρους σχετικα με το euroleague.tv που φλερταρει στα ορια της απατης. Να μην κανετε το λαθος και δωσετε εστω και 1 ευρω στους συγκεκριμενους κλεφτες. -1ον (ηδη γνωστο στους περισσοτερους): Το λενε στα ψιλα γραμματα των ορων τους. Με ελληνικη IP δε θα μπορειτε να παρακολουθησετε την ελληνικη ομαδα που μεταδιδει η νοβα. Αρα ειναι σαν να αγοραζετε season/monthly/whatever pass για να δειτε το παιχνιδι που δειχνει η ΕΡΤ HD, με αγγλικη μεταδοση και χαμηλοτερη αναλυση/bitrate... Εχει κολπακια για να αποφευγεις το geoblock αλλα το ακουω εντελως βερεσε να πληρωνω και τελικως να καταφευγω και παλι σε πατεντες για να δω τα παιχνιδια. Αν μενετε εξωτερικο οπως εγω, καλως. -2oν. Για φετος ειχα αγορασει το season pass. Οι servers τους ηταν down 2 φορες μεσα σε 1 μηνα, με αποτελεσμα να χασω δυο απο τα 4 παιχνιδια της ομαδας στο μηνα αυτο. Στο 1ο παιχνιδι (Μπαρτσελονα-ΠΑΟ), ζητησα επιστροφη μερους χρηματων και πηρα το τριτο (δηλαδη, ναι μεν την παραδοχη τους 2 μερες μετα, οτι ειχαν προβλημα, αλλα και την ευγενικη απολογια εκ μερους τους που με αφησαν την ωρα του ματς να ψαχνομαι μεχρι να βρω τι φταιει-και τελικα φταιγαν οι σερβερ τους...). Στο 2ο παιχνιδι που συνεβη το ιδιο , ζητησα χωρις πολλα πολλα να μου επιστραφει το συνολο των χρηματων που πληρωσα και να μου ακυρωσουν τη συνδρομη. Ευτυχως αυτη τη φορα δεχθηκαν και η εξαιρετικη μας συνεργασια με τους κυριους ανημπορους, εληξε εκει. -3ον. Και φυσικα μην ξεγελαστειτε οτι επειδη εχουμε 2016, κι επειδη ολοκληρη διοργανωση ειναι, θα μπορειτε να δειτε το stream σε tablets κλπ. Οι κυριοι ανημποροι βρισκονται καμια 10ετια πισω ΚΑΙ σε αυτον τον τομεα, ως εκ τουτου δεν υποστηριζεται και δεν παιζει το stream τους σε tablets Για οσους δεν εχουν νοβα λοιπον, θειος και ξανα θειος, οποιος κι αν ειναι αυτος. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις